Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Inače od juče sam na CyanogenModu 13.1-20161231 i mogu reći da sam prijatno iznenadjen za ova dva dana. Pogotovo baterijom. Sot mi je 3h51m a ostalo je jos 44%. Non stop surf, instagram i slušanje muzike. Igrice ne igram. Bateriju držim na "efficiency".
Jeste dobar je TS CM.
Ali još bolji AICP:)

Novi miui 8.2.1 dobar,sem redizajniranog muzickog playera i nekih sitnica,baterija je bolja,uglavnom izvlacim screen on preko 5h stalno,evo danas bas 6h 18min,koristim net stalno(fb,insta,messenger,viber...) Dok je na starom 8.1.3 bilo uglavnom oko 4h.....

Novi miui 8.2.1 dobar,sem redizajniranog muzickog playera i nekih sitnica,baterija je bolja,uglavnom izvlacim screen on preko 5h stalno,evo danas bas 6h 18min,koristim net stalno(fb,insta,messenger,viber...) Dok je na starom 8.1.3 bilo uglavnom oko 4h.....
Koliko dugo ga koristis?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Hvala za info. To je fin rezultat.

Zakljucava li bootloader?
Dajte neki link za download 8.2.1.0(da ne bude kineska verzija :) )
Mami i mene da probam
Ova 8.2.1.0 verzija je sa android 7?

Zakljucava li bootloader?
Dajte neki link za download 8.2.1.0(da ne bude kineska verzija :) )
Mami i mene da probam
Ova 8.2.1.0 verzija je sa android 7?
Ne, još uvek je android 5.1 i ne zaključava bootloader. Skini ga sa xiaomi.eu

mi4c miui8

Hmmm interesantna stvar se dogodila
Uradio sam update, sve proslo ok. Ali sad imam vise prostora na telefonu :)
Prethodno sam imao 6,4GB sad posle update imam 7,3GB. Apps su mi manji za 900MB
Brzinski sam proverio sve aplikacije i sve rade. *** super je sto mi je oslobodio prostor
Nije cash jer sam njega brisao skoro a i sada sam ga obrisao(bilo je 70-tak MB)

Momci treba mi pomoc.Imam kod sebe mi4c na kome je kineski stable 7.0.Otkljucao sam bootloader i instalirao twrp.Ali kad flesujem aicp ili xiaomi eu rom telefon se ne pali(ili se upali i ide direktno u twrp).Sta da radim?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Probao sam nekoliko,Ts,onaj sto predlaže xiaomi eu,onaj sto ide sa RR-om i fix za njega.Jel ima neki specijalan za 7.0 ili?

Ako si imao stable 7.0, to mu dodje android 5.1 i svi custom romovi za sad koriste bootloader od 5.1.
Jos se nije preslo na bootloader koji dolazi sa android 7.0 sistemom, koji je dosao sa poslednjim MIUI 8 verzijama.

Ja koristim TS TWRP i bez problema odradim wipe svega, pa onda prekopiram ROM pomocu MTP-a i odradim flash.

I meni se interesantna stvar dogodila, riknuo jedan od zvučnika pozadi. Samo odjednom slabije zvoni. Dosta slabije. Ima li pomoći, šta, kako....

Probao sve zivo i butovao se RR,ali ne mogu nikako da instaliram rom sa xiaomi.eu.

Hmmm interesantna stvar se dogodila
Uradio sam update, sve proslo ok. Ali sad imam vise prostora na telefonu :)
Prethodno sam imao 6,4GB sad posle update imam 7,3GB. Apps su mi manji za 900MB
Brzinski sam proverio sve aplikacije i sve rade. *** super je sto mi je oslobodio prostor
Nije cash jer sam njega brisao skoro a i sada sam ga obrisao(bilo je 70-tak MB)

Isto i meni kada sam ga instalirao za 2 na 3gb skocilo a kes sam cistio pre toga i posle 10ak dana radi sve normalno,tako da je to super.

Koristim ga od juce i rano je jos za neke utiske. Za sada ne primecujem nikakvu promenu. Sto je odlicno. :)
Osim da mi je oslobodio dodatni prostor
Nisam primetio ni poboljsanje na trajanju baterije.

Jedino što sam ja primetio je promenjeni recents menu/multitasking interfejs i ne svidja mi se ta promena plus što nisu fluidne animacije pri ulasku u isti [emoji6]

mi4c miui8

Ja ga fleshnuo preksinoc, za sad sve da kazem isto, sto znaci da radi dobro. Jutros sam ga skinuo sa punjaca pa cemo videti za bateriju. Iskreno ne verujem da moze da napravi toliku razliku sto se tice SOT-a. Bice super ako moze. U podesavanjima se pojavila nova stavka, home screen, nista posebno.

Ja ga fleshnuo preksinoc, za sad sve da kazem isto, sto znaci da radi dobro. Jutros sam ga skinuo sa punjaca pa cemo videti za bateriju. Iskreno ne verujem da moze da napravi toliku razliku sto se tice SOT-a. Bice super ako moze. U podesavanjima se pojavila nova stavka, home screen, nista posebno.

Meni onda izgleda zabolo nesto posto mi baca dosta veci SOT evo od danas 11h van punjaca,cudno mi je nesto tu,ovako mi nije bilo ni na CM...Screenshot_2017-03-09-16-11-19-719_com.miui.securitycenter.png

Nazad
Vrh Dno