Radi, zaista je snimak dosta cistiji nego na full HD pre patcha. Imam Sunny kameru pa sam install patch i 4k je dostupan u default MIUI app, nema potrebe za Google Camera.
Da li si instalirao patch za sunny?
jel koristis stable ili dev?
Stable 8.1.2.0. Znam da pise da mora 8.1.3.0, al radi i na ovom mom.
EDIT: Sad instaliraj onaj patch sto sam ostavio link gore od 600+kb.
Instalirao sam preko twrp i kad se palio pojavila se onda crta dole kao da update radi i tu je zabo,dal i tebi tako ili je odma upalio?
Bila je crta par minuta, i ja sam mislio da je zabo, al trebas sacekati da zavrsi, posle toga sve radi normalno.
Llama aplikacija gasi screen lock, ali tek onda kada se nakacis na odredjenu wifi mrezu koju si ti oznacio kao "sigurnu".
Kupili smo bese u isto vreme...ja idalje ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad dva za 120e. Ejjj 120e za ovakvu masinu. To je bilo dzaba. Sad vidim da je skuplji.Imam ja jedan vec par meseci, ovo sto sad planiram da kupim je poklon, pa sam se interesovao da li se nesto promenilo od poslednje kupovine. A sto se kupovine tice izgleda da je neka nestasica, kontaktirao sam par ljudi i nemaju, prvi je kupljen od Dado sa KP, cena bila 120 evra cini mi se.
Ne samo što je skuplji, nego što ga nema nigde. Ja hoću da uzmem još jedan i kontaktirao sam većinu poznatijih prodavaca na KP i niko ga nema, niti znaju da li će i kad ga dobiti :/ tako da očekujem još veću cenu kad/ako ga dobiju.Kupili smo bese u isto vreme...ja idalje ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad dva za 120e. Ejjj 120e za ovakvu masinu. To je bilo dzaba. Sad vidim da je skuplji.
Pa eto vidis. Izgleda smo mi uhvatili neki extra talas kad je naisla neka tura. Kazem, to mi je bio prvi kinez, pa sam bio pomalo skeptican, ajde reko 120e nije mnogo, uzecu jedan pa sta bude. Sad kad vidim kako sljaka kod keve i jos kad cujem da ga ceka N, pa ja sam odusevljen. Ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad jos jedan za matorog. Ko u onoj prici, ko uzme kajace se, ko ne uzme opet ce se kajati.Ne samo što je skuplji, nego što ga nema nigde. Ja hoću da uzmem još jedan i kontaktirao sam većinu poznatijih prodavaca na KP i niko ga nema, niti znaju da li će i kad ga dobiti :/ tako da očekujem još veću cenu kad/ako ga dobiju.
Izgleda da jesmo. Ja sam imao Xiaomi Hongmi pre ovoga, pa sam znao da valja, ali mi u trenutku kupovine nisu trebala dva.Pa eto vidis. Izgleda smo mi uhvatili neki extra talas kad je naisla neka tura. Kazem, to mi je bio prvi kinez, pa sam bio pomalo skeptican, ajde reko 120e nije mnogo, uzecu jedan pa sta bude. Sad kad vidim kako sljaka kod keve i jos kad cujem da ga ceka N, pa ja sam odusevljen. Ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad jos jedan za matorog. Ko u onoj prici, ko uzme kajace se, ko ne uzme opet ce se kajati.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari