Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Radi, zaista je snimak dosta cistiji nego na full HD pre patcha. Imam Sunny kameru pa sam install patch i 4k je dostupan u default MIUI app, nema potrebe za Google Camera.

jel koristis stable ili dev?

Stable 8.1.2.0. Znam da pise da mora 8.1.3.0, al radi i na ovom mom.

EDIT: Sad instaliraj onaj patch sto sam ostavio link gore od 600+kb.

Instalirao sam preko twrp i kad se palio pojavila se onda crta dole kao da update radi i tu je zabo,dal i tebi tako ili je odma upalio?

Bila je crta par minuta, i ja sam mislio da je zabo, al trebas sacekati da zavrsi, posle toga sve radi normalno.

Evo ga,hvala na linku,dosta je ostrije ali tamna je slika dosta,videcemo sutra po dnevnom svetlu kako izgleda

Stize Android N na Mi4c... Krenuli da pustaju OTA, znaci za par dana bice i Xiaomi.eu... Inace , oznaka je 7.1.20.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Opa, lepa vest, isprobacemo i to kad dodje :) nadam se da su poboljsali bar malo RAM management.

EDIT: Imate neki predlog za app koja bi mogla privremeno da iskljuci lock (pattern) kad sam kuci? Znam za "unlock with Bluetooth device", ali nemam isti pa ne mogu da probam.

Poslednja izmena:
Opet zvanje Raiffeisena da generišu novi token jer nemam root i mrzi me da ga radim :D ima da me stave na black list :D

Llama aplikacija gasi screen lock, ali tek onda kada se nakacis na odredjenu wifi mrezu koju si ti oznacio kao "sigurnu".

Jel provereno radi na MIUI 8? Obicno te aplikacije ne rade dobro na MIUI, i zadaju probleme..kao prosli put sto mi je Smart Unlock Universal ostavio svoj unlock screen i nakon brisanja aplikacije, i onemogucio moj pattern, ali ostavio svoj PIN koji sam morao svaki put da kucam da bi otkljucao fon.

Imam ja jedan vec par meseci, ovo sto sad planiram da kupim je poklon, pa sam se interesovao da li se nesto promenilo od poslednje kupovine. A sto se kupovine tice izgleda da je neka nestasica, kontaktirao sam par ljudi i nemaju, prvi je kupljen od Dado sa KP, cena bila 120 evra cini mi se.
Kupili smo bese u isto vreme...ja idalje ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad dva za 120e. Ejjj 120e za ovakvu masinu. To je bilo dzaba. Sad vidim da je skuplji.

Kupili smo bese u isto vreme...ja idalje ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad dva za 120e. Ejjj 120e za ovakvu masinu. To je bilo dzaba. Sad vidim da je skuplji.
Ne samo što je skuplji, nego što ga nema nigde. Ja hoću da uzmem još jedan i kontaktirao sam većinu poznatijih prodavaca na KP i niko ga nema, niti znaju da li će i kad ga dobiti :/ tako da očekujem još veću cenu kad/ako ga dobiju.

Ne samo što je skuplji, nego što ga nema nigde. Ja hoću da uzmem još jedan i kontaktirao sam većinu poznatijih prodavaca na KP i niko ga nema, niti znaju da li će i kad ga dobiti :/ tako da očekujem još veću cenu kad/ako ga dobiju.
Pa eto vidis. Izgleda smo mi uhvatili neki extra talas kad je naisla neka tura. Kazem, to mi je bio prvi kinez, pa sam bio pomalo skeptican, ajde reko 120e nije mnogo, uzecu jedan pa sta bude. Sad kad vidim kako sljaka kod keve i jos kad cujem da ga ceka N, pa ja sam odusevljen. Ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad jos jedan za matorog. Ko u onoj prici, ko uzme kajace se, ko ne uzme opet ce se kajati. :)

Pa eto vidis. Izgleda smo mi uhvatili neki extra talas kad je naisla neka tura. Kazem, to mi je bio prvi kinez, pa sam bio pomalo skeptican, ajde reko 120e nije mnogo, uzecu jedan pa sta bude. Sad kad vidim kako sljaka kod keve i jos kad cujem da ga ceka N, pa ja sam odusevljen. Ne mogu da prezalim sto ne uzeh tad jos jedan za matorog. Ko u onoj prici, ko uzme kajace se, ko ne uzme opet ce se kajati. :)
Izgleda da jesmo. Ja sam imao Xiaomi Hongmi pre ovoga, pa sam znao da valja, ali mi u trenutku kupovine nisu trebala dva.

Nego sad ne znam da li da čekam da prodavci nabave 4c ili da uzimam nešto drugo? A nisam siguran ni šta bi uzeo, kad pogledam sve je lošije od 4c u istom cenovnom rangu.

Juce citam, mislim da je gizchina. Mi 5c sa xiaomi chipom, koji ce biti u rangu sd 808. Tuzno

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Zna li neko kako da podesim na AICP-u kad neka aplikacija može da startuje u background-u i kad ne može, to je bilo na Eu romu?
PS. Šta mogu još da podesim da bi baterija trajala duže?

Koliko se sećam, aicp je skroz dobar sa baterijom u odnosu na miui i ima već sve lepo podešeno u settings/battery. Mslim da čak ima više opcija za fino podešavanje nego miui.

Novi AICP:

http://dwnld.aicp-rom.com/?device=libra&type=NIGHTLY

Prethodni build mi izvukao oko 34 sata na bateriji sa oko 5.5 sati ekrana. Klasik korišćenje aplikacija, mob/wifi - pola/pola.

Primetio neke male problemčiće:

- osnovna galerija nema opciju označavanja na slici, dodavanja teksta, ...

- cLock i dalje ne prikazuje prognozu

- kad se u galeriji klikne na obradu izabrane slike, ne može se vratiti nazad korišćenjem back tastera.

Poslednja izmena:
Nougat update zaključava boouloader tako da nema šanse to da flešujem.

How to upgrade to Andoid 7.0:
Install MIUI 6.12.22 before updating to Android 7.0..
Select zip in Updater - menu - select zip
In case of issues, wipe /data in TWRP
Unlock your bootloader again

Evo još jedan bitan info:
Information for holders of MI4C.
After updating to 7.0 twrp is deleted. You should use the new version designed for the new bootloader. Old versions twrp will not work because they're under 5.1.1.
TWRP for MI4C with the new bootloader.

mi4c miui8

Mada neki javljaju da ovaj update ne zaključava bootloader. Videćemo.

mi4c miui8

Nazad
Vrh Dno