Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Pretpostavljam da su kamere iste na CM 13, aicp kao i RR?

Ovako, posle dva dana AICP roma, mogu da kazem da je WIFI drop dosta redji, kamera ima par bagova zbog galerije i slikanja sa blicom ali uvek moze da se koristi druga ;)
Trajanje baterije mi nije jesto bolje od MIUI roma, ipak je processor kanta sto se tice stednje energije, ali ce jedan dan izgurati bez problema.
Takodje je zvuk i na slusalici i na zvucniku bolji na MIUI romu. Igracu se jos par dana sa AICPom, pa se nadam nekom MIUI nugat romu za par nedelja.

Pa tako sto je pre znalo da cim se ugasi ekran, predje na mobilni net... Sada ne svaki put, samo sporadicno...
Ali sam nasao opciju u Data usage pod network restrictions, da cim se nakaci na neki od stikliranih WIFI ne prelazi na mobilni net :)

I sa poslednjom verzijom 2301 su ispeglali bagove sa kamerom, jos da srede zvuk i bice dobar rom.

Ja se vratih na miui :)
Stock android mi je postao totalno nezanimljiv i sumoran. MIUI je za mene u svemu bolji osim u multitaskingu. Prvi fabrički rom s kojim sam skoro kompletno zadovoljan B-)

mi4c miui8

Ja se vratih na miui :)
Stock android mi je postao totalno nezanimljiv i sumoran. MIUI je za mene u svemu bolji osim u multitaskingu. Prvi fabrički rom s kojim sam skoro kompletno zadovoljan B-)

mi4c miui8

Isti slucaj, stvarno je najlepsi custom android. Ali mi prija mala promena na klot android, cisto zbog brzine.

Da da, taj poslednji ima ispravke sa kamerom i galerijom i integrisali su ispravljen firmware za touch screen.
Samo ne zaboravite da stavite u OTA podesavanja, da ne proverava svakih 5 sati, pravi mrtvi wakelock :D

Da da, taj poslednji ima ispravke sa kamerom i galerijom i integrisali su ispravljen firmware za touch screen.
Samo ne zaboravite da stavite u OTA podesavanja, da ne proverava svakih 5 sati, pravi mrtvi wakelock :D
26 radi fino.
Evo vidim Ota izbacuje 30.1.

Jedino što sam mogao da primetim je neposlušno dugme shuyter za kameru.
Neće da ubode iz prve...
Jel imao neko situaciju?

Jedino što sam mogao da primetim je neposlušno dugme shuyter za kameru.
Neće da ubode iz prve...
Jel imao neko situaciju?

Evo ja danas odradio upgrade RR-a od 23.12 na zadnji od 26.01. Mogu primetiti da sistem bolje klizi. Nisam nešto previše koristo fon nakon nadogradnje da bi neki bagovi isplivali, ako postoje.

Imam isti problem kao i ti na AICP-u, neće okine nekad iz prve.

Onda je zajednicki bag, isto nece iz prve i ponekad blic brlja na kameri.. Ali je ostalo dosta dobro :)
Na AICP romu je automatska OTA tezak battery drain momenat. To se iskljuci i sve radi bolje :D

Izasla je nova verzija AICP roma, i resili su bag sa kamerom da ne opali iz prve, i cak white balance radi bolje, nije zuto kao pre :D

Ja sam isto uradio update ali dugme za okidanje i dalje zeza, mada sam provalio da zeza samo kad malo duze zadrzim prst na njemu. Kada brzo kliknem uvek primi iz prve.

Trza jesi iztestirao bateriju? Kakvi su rezultati? :)

Poslednja izmena:
Trza jesi iztestirao bateriju? Kakvi su rezultati? :)

Meni ovo deluje sasvim pristojno[emoji106]
Nemam neke brojke pri sebi ali po osećaju, ovo će biti moj rom ubuduće nakon Ts cm 13.1.

Sledeće na redu je amplify i Xposed da blokiramo šta se blokirati može. [emoji337]

Xposed ćemo malo sačekati dok Mr rovo89 ne izbaci framework za nougat.

AICP 12.1 26.1 verzija
1fbdc48f16d7298897d98ac2cfd1169c.jpg

Dobro je...[emoji106]
Oba sim slota aktivna.
35 sati od zadnjeg punjenja.
Apps bez ikakvih blokada...

Instalirao sam greenify za drugu rundu.

Poslednja izmena:
Izašao RR 5.8.1, podrška ze teme, ipravljen bug za kameru,... odličan rom.

AICP 12.1 26.1 verzija

Dobro je...[emoji106]
Oba sim slota aktivna.
35 sati od zadnjeg punjenja.
Apps bez ikakvih blokada...

Instalirao sam greenify za drugu rundu.

Koje aplikacije koristis od ovih popularnih? Ja nisam ni blizu tog vremena, posto 15 sati dnevno sam na losem signalu...

Evo, recimo ja imam Viber, Whatsapp, hangouts, MiFit (za miband2), gmail, youtube, imdb i stalno mi je upaljena sinhronizacija i GPS.
Jedva izvucen 1.5 dan, ali 24h mogu :)

Imao sam juče malo poteškoća sa GPS-om, par puta je blokirao i nije bio precizan. Koliko čitam, javljaju se po forumima sa ovim problemom. Tek sa zadnjom verzijom ROM-a sam koristio GPS intezivno. Moguće da problem obitava i sa prethodnim verzijama, no nisam imao prilike da isprobam. RR 5.8.1.

Da li kod AICP-a kad je OTA update u pitanju skida celi rom ili samo ispravke (file manje težine)?

Skine sam 450+ mb i samo kliknes na install. Kad si kod kuce, nije kao da je bitno jer je WIFI tu ;)

Izgleda mi da i baterija brže odlazi sa RR 5.8.1, nekih 15-20% što nije malo.

Nazad
Vrh Dno