Bilo je i na AICP.Imao sam juče malo poteškoća sa GPS-om, par puta je blokirao i nije bio precizan. Koliko čitam, javljaju se po forumima sa ovim problemom. Tek sa zadnjom verzijom ROM-a sam koristio GPS intezivno. Moguće da problem obitava i sa prethodnim verzijama, no nisam imao prilike da isprobam. RR 5.8.1.
[emoji108]
Fullhd je plafon u miui kameri a 720p valjda po defoltu.
mi4c miui8
Jesi ga uzeo? Video sam u temi o kinezima da razmisljas o Mi4c. I meni deluje kao najbolja kupovina, koliko si ga platio i moze preporuka od koga?
Evo ova slika bolje pokazuje razliku izmedju 1080p miui camere i 4k google camere. Auto je snimljen mozda sa oko 25m udaljenosti.
Pogledajte prilog 221251
Mi 4c moze da snima 4k sa google ili open camerom. Snimak sa miui camerom je prilicno los, full hd meni izgleda kao 720p i nekako je plav. i google i open camera snimaju 4k u 27fps. Na rn3 pro je losiji snimak 4k i ja mislim 24fps. Pogledajte prilog 221229
Skini sa neta google camera 2.7.008
Moze da se otljuca 4k u miui kameri ako imas imx258 senzor (snima 30fps). Evo ga patch za imx258 sa sunny optikom (ako nemas tu optiku mozes sam modifikovati).
https://xiaomi.eu/community/threads/mi4c-patch-for-camera-720p-1080p-2160p-30fps-imx258_sunny.37450/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari