Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Zato i pitam, procitah da zaključava bootloader. A 7dana da cekam na unlock...

A ja ne znam gde mi je bootliader unlock sifra :D

Vezana je za mi account, medjutim ako je uredjaj dosao sa otključanim bootloaderom mora prvo zahtev za unlock.

E ja sad necu prvi da se opet ne *****b :)
Prvo par utisaka pa onda ja prelazim :)

Update at 16:00, Feb. 10: MIUI 8 China Developer ROM 7.2.9 for Mi 4c and Mi 4S suspended for now. We've got some user reports that Mi 4c and Mi 4S might be stuck at the pattern lock interface. MIUI developers are checking this issue now. Sorry for the inconvenience.

In http://en.miui.com/thread-500488-1-1.html

mi4c miui8

Ne treba srljati... joŝ je to previŝe sveže i nesigurno joŝ da mi ta instalacija zaključa bl i izbriŝe twrp sa kojim sam toliko puta menjao romove.. neka hvala.

Ja cu da predjem na MIUI nugat u martu :D da prodje 4-5 bildova.
Ali sam za sad na AICP romu, pored nekih sitnica, najbolji je custom rom.

Svima sve lepo šljaka, niko se ne buni, svi uživamo u divnom Mi4c :D

Xiaomi.eu 8.2.1.0 stable izaso jutros.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Izasla je prva verzija ali zakljcava bootloader, i recovery je zbog nugata drugaciji. Strpi se jos par nedelja, da se ispegla i slegne sve
pa da uzivamo u normalnom MIUI ili u ispeglanom custom nugatu :)

Danas je bio skinut, mozda su ispravili sta je trebalo pa vratili. Ali sam na xiaomi.eu forumu procitao da zakljucava bl.

Do not install xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.2.1.0.LXKCNDL_v8-5.1, is already removed from the upload.
By mistake, this version has a new bootloader and erase you twrp and locks.
As someone has already done it, flash in EDL old 6.1.7 china dev, twrp and old stable 8.1.3 xiaomi.eu.

Verovatno su to sredili, ali cu ja da sacekam ipak.

Pozdrav svima. Nov sam na forumu pa bih vas zamolio za malu pomoc. Hteo sam da otvorim novu temu ali ili jos nemam prava ili nisam mogao da nadjem...Elem, imam Xiaomi Mi Max 16Gb i imam problem sto kad sam skajpu prednja kamera radi super, zadnja VEEOOMA je mutna kad se prebacim. Ima li neko resenje za to. Hvala puno unapred.

Imas temu za Mi Max.
Generalno, da li si skinuo folije?
Ako jesi, mozda si negde gde nema svetla, xiaomi je poznat da nije sampion u low-light uslovima.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Što kaže gorth, dok ne prođu nekoliko stable verzija ne treba se cimati oko novog miui. No, tada će biti i dosta dobrih custom romova, mada su i sada odlični.

Meni (kevi) sljaka super xiaom.eu. Tako da cekam isti na nugatu, sto kazete neku stabilnu verziju. A custom...ako bas budem nekad hteo da se igram. A ovo za kameru sto pitao neko...neka proba da brisne malo socivo, mozda je masno. Mada istina da imaju jako lose kamere, pogotovu nocu. Naravno da se ne zalim, telefoni su im predobri za ulozeno, ali kamere ubedljivo najslabija karika. Kevin mi 4c vs moj g flex 2 iskreno kao b*lja i glava. A mogu da zamislim u poredjenju sa nekim jos boljim... Jedino koliko citam mi5s ima dobru kameru da moze da se nosi sa najjacom konkurencijom.

Poslednja izmena:
Screenshot_20170216-235209.png

Ful download mi je 2.4 mb a AICP pokazuje, vidite koliko. A ume da varira izmedju 4 i 7 mb.
Da li je još neko primetio da mu traffic indicator ne pokazuje ispravno brzinu?

Poslednja izmena:
Neće da mi otvori Quick Settings u okviru AICP Extras, pukne. Obrisao keš, ista stvar. Predzadnji i zadnji build.

Nazad
Vrh Dno