Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom 🙂 )
Slikaj se.Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom 🙂 )
Wtf??? Za dan i po 14% baterije??? Pa koja je to (ne)upotreba telefona, covece. 🙂 Kontam da bi u mirovanju vise potrosio za dan i po. Tebi ako je to jedini telefon, tebi definitivno ne treba telefon. 😀
Pa vec sam pisao da ja nisam uobicajeni korisnik telefona jer FB ne koristim uopste a ni Viber. Mesecno potrosim 100-tinjak min razgovora i 200SMS. Najvise trosi tapatalk i on mi je sad potrosio 10% svega. Prvi je potrosac. Pogledam povremeno i youtube, nece crtace sa klinjom kada cekamo negde, malo navigacije i to je to 😀
Trenutno 2 dana i 10h a baterija na 66%
Mada to i nije poenta, poenta je da definitivno duze traje baterija sa ovim novim ROM-om. Cak i na ovako maloj potrosnji.
@r!sc! Jel možeš da otvoriš UX sekciju i da postaviš SS.
Moj primerak je baš podbacio u tom testu, dok su ostala 3 kao kod tebe.
Prati uputstvo iz posta #816. Kad instaliraš rom budi strpljiv, prvi boot dugo traje.Instalirao sam ovaj rom (xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.1.0.LXKCNDI_v8-5.1.zip) sa https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=126103 i sad se ništa ne učitava. Samo stoji MI.com? Ima li rješenja??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari