Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Ja u aprilu toliko platio na aliju. Bila je cijena oko 140$ ali dok sam ja nasao nacin da kupim online skocila je za 20$. Model 3/32 je bio oko 190-200$ ako se dobro sjecam. Cijena je od tada do sad fino otisla dole :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Koliko si platio carinu i ostale troskove ako nije tajna?

Koliko si platio carinu i ostale troskove ako nije tajna?

Drugar je nekoliko puta uzimao telefone sa ali-ja i svaki put su mu uzeli 20 eura za carinu. +kucna dostava naravno koja nije nikada preko 300 din.

Posle par promena ROMova, skrasio sam se na teamsuperluminal CM12.1.
Ubedljivo najbolji rom, sve radi i sve leti i baterija je odlicna! Moja preporuka :)

Od buraza drugar ga takođe kotisti na mi4c i kaže da odlično radi. Ne menja.

Mi-4c

Od buraza drugar ga takođe kotisti na mi4c i kaže da odlično radi. Ne menja.

Mi-4c

Ima neceg u tome da se koristi osnova od MIUI roma koji je na 5.1 i onda i CM radi bolje, nema koriscenja delova iz 5.1 i kalemljenja na 6.0 ili 7.1 :)

91ff4507a69410eb5a99684368d28b2a.jpg

Mi-4c

Totalno nebitno. Sa zadnjim stabilnim MIUI 8.0.5.0 (5.1 based) fon radi besprekorno. Ne vidim nešto da će se epohalno desiti prelaskom na višu i još višu verziju.

Mi-4c

Totalno nebitno. Sa zadnjim stabilnim MIUI 8.0.5.0 (5.1 based) fon radi besprekorno. Ne vidim nešto da će se epohalno desiti prelaskom na višu i još višu verziju.

Mi-4c
Dobro, to je ipak u sklopu cene ocaj softverska podrska, tebi i mnogima je to manje bitno :)

U kom delu sam zakinut softverom kad sve fercera od programa i igara kao podmazano?

Mi-4c

U kom delu sam zakinut softverom kad sve fercera od programa i igara kao podmazano?

Mi-4c
U tome sto novu verziju Androida nemas, tj tek sada proslogodisnju verziju ces imati na mi4c.. Govorim o zvanicnoj podrsci, a velika je verovatnoca da 7.1 nece videti iako je hw sposoban tj moze gurati isti.
Opet kazem sve je u skopu sa cenom, to je to.

Misliš da nismo u trendu sa verzijama :)
Ja ne "bolujem" od toga.
Važno da radi sve perfektno i da se sve završava valjano, tj. telefon je samo takva spravica :)
Isti posao ću završiti ja sa ovim od 100 eur, kao neko sa drugim od 700. To je jedino meni merodavno, da završava zadatke bsprekorno... i uz to je prelep :)

Poslednja izmena:
Hahah...bitno da win dobija azurizanja na dnevnom nivou a sad je trenutno dostigao funkcionalnost i upotrebljivost 2.3.4 gingerbread-a. Za jedno 7 godina ce mozda biti na nivou 5.1 lollipop-a. Tad ce vec biti aktuelan mi 9c. Ja ne verujem da se ijedan posetilac ovog foruma (geek) zadovoljava time da je "eto dobio neki update". Malo mu se povrteli tockici na ekranu i on srecan ko kuce u liftu, a sistem se raspada bukvalno. Ovaj telefon radi fenomenalno sa 5.1 na miui 8 (neki kazu jos i bolje na cm, ja ne znam nisam probao, zadovoljan sam sa miui), a ako dodje jos i zvanicni MM sa miui samo dodatni plus.

Hahah...bitno da win dobija azurizanja na dnevnom nivou a sad je trenutno dostigao funkcionalnost i upotrebljivost 2.3.4 gingerbread-a. Za jedno 7 godina ce mozda biti na nivou 5.1 lollipop-a. Tad ce vec biti aktuelan mi 9c. Ja ne verujem da se ijedan posetilac ovog foruma (geek) zadovoljava time da je "eto dobio neki update". Malo mu se povrteli tockici na ekranu i on srecan ko kuce u liftu, a sistem se raspada bukvalno. Ovaj telefon radi fenomenalno sa 5.1 na miui 8 (neki kazu jos i bolje na cm, ja ne znam nisam probao, zadovoljan sam sa miui), a ako dodje jos i zvanicni MM sa miui samo dodatni plus.
Jel tebi sine dobro? Ko je uporedjivao win sa droidom i xiomiem? Lozi te moj avatar pecam mnoge tako sami se jave [emoji23]

U tome sto novu verziju Androida nemas, tj tek sada proslogodisnju verziju ces imati na mi4c..

Ajde ti fino nama nadji neki proslogodisnji model istog cenovnog ranga da je pre godinu dana imao android 6. Takodje te molim da nam navedes koje to firme updetuju svoje telefone srednjeg ranga odmah nakon izlaska nove verzije androida.

Da ne prljamo temu o ovom prelepom i predobrom fonu...

Mi-4c

Poslednja izmena:
Ajde ti fino nama nadji neki proslogodisnji model istog cenovnog ranga da je pre godinu dana imao android 6. Takodje te molim da nam navedes koje to firme updetuju svoje telefone srednjeg ranga odmah nakon izlaska nove verzije androida.

Android 6.0.1 je verzija koja je izasla prosle godine , nema izgovora da im treba toliko vremena. MI4c je bio pozicioniran kao top model kompanije a ne best buy.

Koja je cena bila Mi4c prosle godine? 100e kao sada? Mi 4c je izbacen kao midrange? nije bio top ponuda?
Zvanicna podrska je losa i to je sustina, e sad ko se ljuti sta da mu radim drugo je to sto dizete taj Xiomi u nebesa, kapiram dobro vas sluzi ali ja skrecem paznju na support koji nije u rangu sa Sony,HTC,Huawei...

Primer prastarog Sony Z koji je od 4.1.2 pa sve do 5.1.1 dobio zvanicne verzije softvera...to ti je 3 major upgrade-a i ko zna koliko minor.
Koliko apa toliko muzike jednostavno je :)

Poslednja izmena:
Niko ne dize xiaomi,ni ne koristim taj telefon ali tvoje skretanje paznje nema smisla. Kazes sony,htc i huawei izbacuju brze update. Navedi koji to njihovi telefoni su izasli sa 5.0 i dobili posle 6.0 al da nisu visoka klasa jer mi4c nije visoka klasa kod xiaomi nikad bio. Dovoljno je videti da si spomenuo htc i huawei kao primer za update da coveku bude jasno da ih nisi nikad koristio. Znas li koliko posto telefona na svetu ima android 6?

Ojha, kočnica, pliz... Trošim megabajte misleći da ću nešto smisleno pročitati [emoji2]

Niko ne dize xiaomi,ni ne koristim taj telefon ali tvoje skretanje paznje nema smisla. Kazes sony,htc i huawei izbacuju brze update. Navedi koji to njihovi telefoni su izasli sa 5.0 i dobili posle 6.0 al da nisu visoka klasa jer mi4c nije visoka klasa kod xiaomi nikad bio. Dovoljno je videti da si spomenuo htc i huawei kao primer za update da coveku bude jasno da ih nisi nikad koristio. Znas li koliko posto telefona na svetu ima android 6?

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4c-review-1328.php

Valjda ovi iz GSM arene nisu lazovi?

Xiaomi Mi 4, one of the hottest Chinese-bred flagships of 2014, got two modifications over the course of its lifecycle - that's an achievement right there. The Mi 4i was more of an attractive mid-ranger rather than a Mi 4 spiritual successor, but the Mi 4c is what we call a flagship in disguise and a true successor of the Mi 4.

Sony m4 ima ocajniji hardware od mi4c pa je dobio 6.0.1 odavno.
HTC E9 izasao sa 5.0 dobio je pre par meseci 6.0.1 isto ocajniji hardwere u odnosu na MI4C.

Treba jos neki primer?

P8 lite , Honor 4x ...i sve su to krsine kada se uporedi hw sa MI4c ali je softverska podrska uocljivo bolja.

Mozda da ti navedem i neke druge marke i modele? nije problem.

Poslednja izmena:
Ne zelim uopste da branim xiaomi ali govoriti da su huawei i htc pojam za update u poredjemju sa bilo kime nema smisla. I am off.

Polako bre, pa i taj telegon fura poslednji miui 8, tako da ne pricaj da ne izlaze apdejtovi, i da dobije sutra android 7 za korisnika ce sve biti apolutno isto.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ne zelim uopste da branim xiaomi ali govoriti da su huawei i htc pojam za update u poredjemju sa bilo kime nema smisla. I am off.

Cinjenice govore drugacije , no dobro.
Ja govorim samo koliko para toliko muzike , dobro vama a dobro i Xiaomi Kineskom gigantu.
Nebih da poredim ali eto da dam neki primer Mi band 2ke , koji je dok je predstavljen i pusten malte ne imao manje korisnih stvari... tek posle putem update-a dosle su zanimljive opcije, e to je ono - nismo skuvali sw i fw na vreme , ajd nek ide za nesto manje para - ISPRAVICEMO bez brige :)

Poslednja izmena:
Ko te iznerviro čoveče, šta ti je skrivio mi4c :) ? Telefon je baš dobar i lep, sjajno radi...

Mi-4c

Poslednja izmena:
Vrh Dno