Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom)
Slikaj se.Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom)
Wtf??? Za dan i po 14% baterije??? Pa koja je to (ne)upotreba telefona, covece.Kontam da bi u mirovanju vise potrosio za dan i po. Tebi ako je to jedini telefon, tebi definitivno ne treba telefon.
![]()
Pa vec sam pisao da ja nisam uobicajeni korisnik telefona jer FB ne koristim uopste a ni Viber. Mesecno potrosim 100-tinjak min razgovora i 200SMS. Najvise trosi tapatalk i on mi je sad potrosio 10% svega. Prvi je potrosac. Pogledam povremeno i youtube, nece crtace sa klinjom kada cekamo negde, malo navigacije i to je to
Trenutno 2 dana i 10h a baterija na 66%
Mada to i nije poenta, poenta je da definitivno duze traje baterija sa ovim novim ROM-om. Cak i na ovako maloj potrosnji.
@r!sc! Jel možeš da otvoriš UX sekciju i da postaviš SS.
Moj primerak je baš podbacio u tom testu, dok su ostala 3 kao kod tebe.
Prati uputstvo iz posta #816. Kad instaliraš rom budi strpljiv, prvi boot dugo traje.Instalirao sam ovaj rom (xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.1.0.LXKCNDI_v8-5.1.zip) sa https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=126103 i sad se ništa ne učitava. Samo stoji MI.com? Ima li rješenja??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari