Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Vidim za par dana kako se bat ponaša... ali definitivno odzivniji fon sa ovim romom.

Mi-4c

Probajte da uklonite weather app, mozda vam on srce bateriju sa stalnim pokusajima da locira telefon i da povuce vreme...

Pogledah sad kod mene, Weather mi ima CPU Total 35s; CPU foreground 22s; Keep awake 0s.
Deluje mnogo vremena za CPU foreground 22s obzirom da sam samo 1 pogledao aplikaciju u ovih dan i po

Wtf??? Za dan i po 14% baterije??? Pa koja je to (ne)upotreba telefona, covece. :) Kontam da bi u mirovanju vise potrosio za dan i po. Tebi ako je to jedini telefon, tebi definitivno ne treba telefon. :D

Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom :) )

Prednjom, da vidiš bar svoju facu :D

Sent from my m2 note

Jutros u 9 skinuo sa punjača, uobičajno korišćenje kao i svaki dan, wifi, surf, fb, nekoliko poruka i poziva, desetak fotografija i video snimaka. Baterija je trenutno na 52% a inace u ovo doba bude na oko 25-30%. Vrlo prijatno sam iznenadjen. I što kažu još neki, bolji odziv ekrana.

Danas sam saznao da ovaj telefon ne podržava LTE na 800 Mhz, a Telenor uglavnom koristi tu frek.
Jel ima nade ili da se slikam? (samo recite kojom kamerom, prednjom ili zadnjom :) )
Slikaj se.
A možeš i da ga prodaš i kupiš neki sa lte800.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

moze neki antutu da vidimo score..

324566ed992818184aefb2b1c2692be1.jpg

8.1.1.0 rom. Slično kao sa 8.0.5.0

na CM13/14.1 ide oko 79000 (našao neke skrinove na 4pda)

Mi-4c

Poslednja izmena:
Wtf??? Za dan i po 14% baterije??? Pa koja je to (ne)upotreba telefona, covece. :) Kontam da bi u mirovanju vise potrosio za dan i po. Tebi ako je to jedini telefon, tebi definitivno ne treba telefon. :D

Pa vec sam pisao da ja nisam uobicajeni korisnik telefona jer FB ne koristim uopste a ni Viber. Mesecno potrosim 100-tinjak min razgovora i 200SMS. Najvise trosi tapatalk i on mi je sad potrosio 10% svega. Prvi je potrosac. Pogledam povremeno i youtube, nece crtace sa klinjom kada cekamo negde, malo navigacije i to je to :D
Trenutno 2 dana i 10h a baterija na 66%

Mada to i nije poenta, poenta je da definitivno duze traje baterija sa ovim novim ROM-om. Cak i na ovako maloj potrosnji.

@r!sc! Jel možeš da otvoriš UX sekciju i da postaviš SS.
Moj primerak je baš podbacio u tom testu, dok su ostala 3 kao kod tebe.

Prilozi

• Screenshot_2016-11-25-12-12-15-658_com.antutu.ABenchMark.png
    Screenshot_2016-11-25-12-12-15-658_com.antutu.ABenchMark.png
    78.1 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_2016-11-25-12-12-25-974_com.antutu.ABenchMark.png
    Screenshot_2016-11-25-12-12-25-974_com.antutu.ABenchMark.png
    93.9 KB · Pregleda: 63
Pustim kasnije kad uhvatim wifi, deinstalirao sam app...

Mi-4c

Pa vec sam pisao da ja nisam uobicajeni korisnik telefona jer FB ne koristim uopste a ni Viber. Mesecno potrosim 100-tinjak min razgovora i 200SMS. Najvise trosi tapatalk i on mi je sad potrosio 10% svega. Prvi je potrosac. Pogledam povremeno i youtube, nece crtace sa klinjom kada cekamo negde, malo navigacije i to je to :D
Trenutno 2 dana i 10h a baterija na 66%

Mada to i nije poenta, poenta je da definitivno duze traje baterija sa ovim novim ROM-om. Cak i na ovako maloj potrosnji.

Manjak Vibera i WhatsAppa donosi to ludo trajanje baterije, Viber je pogotovo poznat kao neoptimizovani krs...

@r!sc! Jel možeš da otvoriš UX sekciju i da postaviš SS.
Moj primerak je baš podbacio u tom testu, dok su ostala 3 kao kod tebe.

Evo testa ponovo:

a593eb7e2944c58b6dea86c818237e78.jpg

ba56d33dcd9ffeb53af04c9a887975b6.jpg

I baterija se danas drugačije ponaša. Trenutno na 50%, skinut fon jutros rano sa punjača, uz 3h30m SOT.

Mi-4c

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, novi sam ovdje.
Odlučio sam se da flešujem EU rom na svom Mi 4c -u i pratio uputstva koja sam našao na vašem forumu.Međutim imam jedan problem.Kada uđem u cmd i ukucam "adb devices"
ne izbacuje nijedan uređaj, odnosno komp ne učitava telefon.Ima li neko rješenje?
Trenutno imam MIUI 8.0.16.0

Udji u fastboot pa prikaci telefon na racunar, tad bi trebao da trazi/instalira drajvere.

Ako može pomoć i oko ovoga. "da bi telefon otišao u fastboot odakle treba da instalirate twrp recovery."
Ja sam ušao u fastboot (odnosno samo stoji fast.png, kako sad da instaliram twrp recovery?

Oki, zadnji dev sa xiaomi eu radi odlicno. Cisto ako ne znas koji rom da odaberes.

Da li može da se odradi update, bez wipovanja svega? Skidanje sa xiaomi eu?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Nzm ni kako da provjerim to samo mogu da uđem u TWRP koji ovako izgleda materialised.png

Nazad
Vrh Dno