Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

@r!sc! Hvala.
Testirao sam ga napolju, sad je OK, prvi rezultat je nizak zbog trotlinga ("UX Strategy games" je bio veoma nizak, zato što je poslednji test).

Prilozi

• Screenshot_2016-11-25-21-39-37-375_com.antutu.ABenchMark.png
    Screenshot_2016-11-25-21-39-37-375_com.antutu.ABenchMark.png
    79.8 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Na kraju uz pomoć yt tutorijala instalirah MIUI 8.6.11.24 Weekly. Valja li ovaj ROM? :D

Vreme još uvek ne radi? Izgleda da radi samo na zadnjem dev romu za mi4c... koji su izgleda sklonili sa dl liste.

Mi-4c

Poslednja izmena:
Ne radi vrijeme ni na 7.3.2 stable. Pise mi zadnji update prije 4 dana. Ocigledno nesto nije uredu sa njihovim serverima.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ovonedeljni eu romovi imaju dosta problema... sacekacu ja sledeci ciklus u petak :D

Pozdrav svima!
Da li neko zna, postoji li mogućnost da se iz Chrome-a prebace obeleživači u stock browser Mi4c?

Naravno, svrbi me telefon da stavim onaj mi-globe rom i da skinem sve xiaomi servise, da vidim kako baterija ide :)

Možeš slobodno ovaj stable 8.1.1.0, sve radi na njemu, vremenska takođe proradila.

Aj da kažem bug na 8.1.1.0, ali ne toliko bitno... Naime, ne pojavljuje se Boat Browser u listi aktivnih aplikacija. Možda bi čišćenje miui launchera rešilo stvar, ali ko da ponovo slaže ikonice [emoji16]... i ipak mi više srče bateriju no 8.0.5.0.

Poslednja izmena:
Kod mene baterija dosta bolja, sistem fluidniji i brži odziv u odnosu na 8.1.1.0
Ostalo je sve isto što se tiče eye candy-a.

edit: Zapravo su oni ovom nadogradnjom radili samo na optimizaciji, što se i da primetiti.

060958qg6jjg6uuodq2yws.png.thumb.jpg

Poslednja izmena:
Ja vozim 8.0.5.0 , jel sigurno uraditi update na 8.1.2.0 ili mora clean install?

Ja preko updater-a instaliram apdejtove. Sve je do sada bilo ok. Ne treba clean install. On odradi sav posao za tebe (briše cache itd).

mi4c/miui8

Poslednja izmena:
Update prosao bez problema, od novosti primećujem da notification toogles više nisu klizni već se expanduju swipom na dole. Notification light ne sija za sve notifikacije kao do sada, mada možda je nešto privremeno. Što se brzine tiče ja ne primećujem neko extra ubrzanje, mada i do sad je bilo jako brzo pa se ne žalim.

Sent from my Tesla_Tablet_785 using Tapatalk

Update prosao bez problema, od novosti primećujem da notification toogles više nisu klizni već se expanduju swipom na dole. Notification light ne sija za sve notifikacije kao do sada, mada možda je nešto privremeno. Što se brzine tiče ja ne primećujem neko extra ubrzanje, mada i do sad je bilo jako brzo pa se ne žalim.

Ve duze vremena stoji da moras sam da podesis za koje aplikacije ti stize led obavestenje ;)

Eto nisam to znao, kod mene na 8.0.5.0 je svetlelo za sve pa sam mislio da ovde nešto ne radi, gledaću sutra sa to upalim za ove app što koristim. Hvala.

Imam instaliran 8.1.1.0. Zna li neko kako da stavim ovaj novi a da ne bude clean install?

Skini rom na telefon, zatim iz updater aplikacije izaberi taj rom ('choose update package). I to je to.

mi4c/miui8

Pozdrav. Napravio sam nalog na sajtu samo da bih vas pitaoza utiske u vezi ovog modela :)

Da li i dalje vazi za dobru kupovinu u tom cenovnom rangu? I jos jedna bitna stvar. Procitao sam na par mesta da telefon cesto ''izbacuje'' pop-oute gde nudi da se instaliraju neke kineske aplikacije i da to s vremenom postaje zamarajuce. Da li je to tacno?

Vrh Dno