Ne verujem da je to original mada ni ovaj originalni nista ne valja, ali dobro sta da se radi.Oko 50 dolara je na aliju komplet. Samo gledaj da dobiješ i onu lepljivu podlogu koja je već iskrojena lepo, bolje nego da lepis traku.
Ne brisu se, mozes i iz recoveryja da odradis i da obrises ako hoces. Dev verzija dobija ota update samo sto je dev, u razvoju. I ide na svako 7-10 dana.Juče mi je stigao Mi4. Ovo mije prvi xiaomi telefon pa se ne snalazim sa miui update- om i sl.
Preko MiPCSuita sam updatovao sistem naMUI7 5.9.17. Koje je razlika između stable i developer verzija? Developer verzija je root-ovana? Da li ima smisla da stavim developer miu7 5.9.16?
Kad radim sistem update ne brišu se podaci sa telefona? A fastboot je completan wipe? Ako stavim developer verziju, da li onda gubim ota update?
Ne znam sta bi to moglo biti, s obzirom da nemam originalni njihov cover. Mozda te nisam dobro razumeo, kad si na home screenu ne mozes da svajpujes na drugi screen sa aplikacijama?
Skontao sam šta je ovo bilo, koristio sam telefon sa onom originalnom folijom koju treba skinuti, mat folija, piše na njoj šta je koji dugmić, gde je sim kartica, džek za sluške itd. i to je valjda smetalo onim senzorima gore na telefonu pa je ispisivao da ne pokrivam taj gornji deo. Sad sam stavio foliju na ekran (total fail job btw.) i toga više nema, testirao, vratio onu mat i to je to, kad je mat izbacuje poruku...
uglanvnom, nisam danas stigao ali ću sutra napraviti MInalog i probati da instaliram preporučeni rom mada, morate imati u vidu da sam prethodnih 7-8 godina koristio nokiju 6120 klsasik (simbian), svi ti romovi-gromovi su mi nepoznanicaali moram to odraditi da bi pobrisao kineske stvari što kaže djordjesi jer pod Browser imam sve neke kineske hieroglife, pojma nemam šta je sve to!!!.
Btw, sinoć sam pola sata pokušavao da namestim custom zvuk alarma, neki što odavno koristim, diže iz kome garantovano, i naravno, nisam uspeo :trust: Usput sam isključio okretanje tastature kad se zarotira telefon za 90 stepeni, sad to treba naći (i nije ono "Rotate off" na "ekranu" koji se spušta od gore, kako god se zvao), nema srpski latinica
*** ona 8 godina stara nokia ga je imala, kapitalizuje mi svako DA u sms ovima, super anoing... ispravljanje poruka je pain pošto je tekst sitan a ispod njega idu oni predlozi za trenutno kucanu reč pa je teško nabosti mesto gde treba nešto ubaciti/ispraviti/obrisati.... Šta još, bilo bi lepo kada bi alarme za buđenje prikazivao na "desktopu" ...
Inaće ovako, telefončić mi se jako sviđa, naručio sam i onaj ZMI batery pack slične veličine da mi se slaže uz telefon, i originalna futrola je slatka samo što je bela (takvu sam i hteo) ali znam da neće dugo biti bela
...prvi utisci
P.S. koji rom imam? jel to ono "Android version"? ako jeste onda je 4.4.4 KTU84P ili je možda "MIUI Version" = 16.5.3.0
Uradih update i ladno su izbacili podesavanja za jacinu vibracije! Ne preporucujem ovaj update. Verzija 5.9.25
Naravno, izabrao sam Srbiju tj. +381 i broj unosio kao da zovem nekog znači 064.... bez razmaka ali sms-a nema!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari