Please put invoice in the package and write the same price on the package declaration. Itd itd. Ili lepo skini fakturu sa sajta gde si kupio, prepravi, posalji mu i reci da odstampa i stavi uz paket.Pokušavam da objasnim kinezu da mi pošalje fakturu uz telefon na vrednost od $89 i nikako da skonta šta hoću !!! :wall:
Pokušavam da objasnim kinezu da mi pošalje fakturu uz telefon na vrednost od $89 i nikako da skonta šta hoću !!! :wall:
Evo jedan video amaterski ...Jel moze neko da mi snimi jedan sample video da vidim je li nornalan ovaj sum kod snimanja videa, samo neka bude neka tisina ili recimo snimanje tv-a.
Epjaca
Ti si kupio mi4 ?
Evo jedan video amaterski ...
Ja ovde ne čujem zujanje, više neko pucketanje kao statički elektricitet...
A ovde : https://youtu.be/UqCmKq2w1_4Drugi video...a gledam ga na mom telefonu...
ima nekog zujanja...
Znaci ima. Moracu da im ga vratim, onaj prosli mi je ok snimao.
Mene izludjuje, a samo iz razloga sto znam da ne mora da zuji, imao sam dva komada i ovaj koji sam prodao nije zujao, kupljeni isti dan u istoj prodavnici. Baš cu poslati u roaming da vidim sta ce reci.Ja sam juce dobio svoj MI4, i imam isto ovo zujanje, nazalost telefon je kupljen u Maleziji tako da od vracanja nema nista, burazer je uzeo i za sebe jedan i na njemu se takodje cuje ali manje. Bas sam se smorio zbog ovoga, trazio sam ali nesto nisam nasao da je ovo inace problem, evo jos jednog klipa sa slicnim zujanjem:
[YOUTUBE]2gth9UPicuo[/YOUTUBE].
Iskreno ja sam jako zadovoljan izgledom i kvalitetom telefona, prosto mi je zao sto moram da mu stavim masku. Miui mi je delovao sporo, ali posle updatea je poleteo, stavio sam mu sedmicu, i deluje fluidnije i brze.
Pre kupovine nisam nesto previse imao vremena da istrazujem i zacudilo me je izostajanje lollipopa za ovaj telefon.
Bas cu posle da vam slikam da vidite, metal nigde ostecen touch pukao vidi se da je tanak kao papir, pocinje i da otkazuje polako. Zna li neko cenu kompleta originalnog posto mislim da je ovo sve zajedno.Bez case-a?
Drugaru je iphone pao na tepih sa fotelje, znaci isto 20-30cm, isto pukao skroz .
Problem sa metalnim telefonima jer što nema sta da apsorbuje udarac ako padne na ivicu već odmah puca, nije to samo sa mi4. Kvalitet izrade i izdržljivost ne treba mešati.
Meni je mi4 ispao iz kola dok sam izlazio, pao na beton i naravno puklo je staklo, ostatak je bio u savršenom stanju.
Ovaj drugi zato nosim u silikonu+glass.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari