Hvala na ponudi za pomoć, izgleda da će trebati...
Elem, skinuo sam juče
odavde MIUI V7.0.5.0.KXDMICI (pre toga je bila ista verzija ali su ona slova bila malo drugačija), instalirao i sad je dosta kineskih stvari uklonjeno, nema više kineskih tel.brojeva kad krenem da unosim tel. broj, ima nekih stvari koje ranije nisam imao, instalirano dosta google aplikacija, iz muzičkog plejera je komplet uklonjen onaj "Discover" tab, pomalo je i šteta što to nije bilo prebačeno na engleski pošto je sasvim dobro vizuelno i tematski odrađen taj deo samo što je nudio 99% kinesku muziku.
E sad, problem: plejer mi više ne radi, kad izaberem njegovu ikonicu otvori se i odma zatvori i ostane poruka "Unfortunately, Music has stopped." ako povučem onaj info/setings deo (kad se povuče po ekranu od gore na dole) tu ima 3 opcije za puštanje muzike, prethodna pesma, pauza/play i sledeća pesma i to radi, pušta muziku ali kad sklonim taj ekran ispod me opet sačeka ona poruka da je Music stao!!!
Ima li MI4 tj. MIUI neki error log gde bi moga da pogledam zašto se to dešava.
Inače update MIUI-ua je prošao bezbolno, sve je ostalo kao što je i bilo, nigde nisam morao ponovo da se logujem, ubacujem šifre itd, fino, i plejer je po restartu radio ali sad više ne radi, nije mi jasno zašto, šta je moglo da se desi, nisam previše drndao telefon, imam oko 8 pesama na njemu i to je to. Malopre sam dodavao neke vidžete (od fabrički raspoloživih) čisto da vidim kako izgledaju, između ostalog i za music plejer, posle sam ih obrisao ali ne verujem da je to napravilo problem! Isprobavao sam i googlove aplikacije koje su instalirane, neke obrisao, ostale prebacio u jedan folder da ne zauzimaju toliko mesta, igrao sa sa Voice Search aplikacijom dakle ništa što bi moglo da bude pogubno za plejer. ..