Pozdrav drugari. Nisam tip za forume, ali informisuci se po netu vezano za MN3 natrcao sam na ovu temu i procitao je celu od prilike odjednom

Sa svim nedostacima koje tel ima mogu da se pomirim. Neostatak 3.5mm audio dzeka, microSd slota, cak i trenutno, bar se nadam, nikakve situacije sa apdejtom. Sve to nije toliki problem obzirom na cinjenicu da ova lepotica i zver u istom trenutku moze da se pazari za manje od 300e na kp...Ono sto mene brine je nedostatak tog cuvenog B20 opsega. Trenutno koristim Redmi Note 3 Pro, odlicno me sluzi, a ni on nema B20 a 4G radi super B3(1800), mada mi ta brzina nije ni toliko bitna, cak ga zadnjih meseci od kako mi je oslabila malo baterija drzim na 3G only i to mi sasvim zavrsava posao. Konkretno pitanje glasi da li ce ovaj telefon u naredne 2 do 3 godine moci da radi dobro makar na 3G mrezi (sto se tice razgovora i internet konekcije), koliko god i ukoliko bude nekih izmena u infrastrukturi provajdera (Mts)? Telefon planiram da kupim u junu, pa mi je ova nedoumica jedini kamen spoticanja... Vec sam nerado poceo da razmisljam o Nokiji 8 i Samsungu A8, koji su skuplji 50ak evra a nisu bolji.