Da al ne mora da zaradjuje 11k. Pto je mnogo mnogo jeA ko još radi da bude na pozitivnoj nuli? I zašto?
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Da al ne mora da zaradjuje 11k. Pto je mnogo mnogo jeA ko još radi da bude na pozitivnoj nuli? I zašto?
Da al ne mora da zaradjuje 11k. Pto je mnogo mnogo je
Oni zarađuju bar 15-20 hiljada na ovu jaču cenu što nas deru...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Cena u Nemačkoj 300 350 € za telefon a plata im je 2000€ pa gde je tu logika. A tebe vidim da je ovo pogodilo kao da si vlasnik gigatrona.Dakle, po tvom mišljenju, ovakav telefon bi trebalo da košta 200 EUR? Ima mišljenja da i takva treba da bude tvoja plata - dosta ti je.
Koliko si platio ako nije tajna. I preporučujem to nillkin staklo u odnosu na ove druge sa KP. Mnoooogo kvalitetnije
Ma mislim ako ga sad prodaje po toj ceni a sigurni i sada ima zaradu, po kojoj ceni ga nabavlja. Svako kupuje gde hoće i po ceni koja mu odgovara, tako da sam komentarisao samo iz tog razloga...Dakle, po tvom mišljenju, ovakav telefon bi trebalo da košta 200 EUR? Ima mišljenja da i takva treba da bude tvoja plata - dosta ti je.
Cena u Nemačkoj 300 350 € za telefon a plata im je 2000€ pa gde je tu logika. A tebe vidim da je ovo pogodilo kao da si vlasnik gigatrona.
Ma mislim ako ga sad prodaje po toj ceni a sigurni i sada ima zaradu, po kojoj ceni ga nabavlja. Svako kupuje gde hoće i po ceni koja mu odgovara, tako da sam komentarisao samo iz tog razloga...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Evo sad gledam. Gigatron akcija. Note 10 lite 64gb 36999din. Spušten sa 47999. Pa koliko morate da zaradite???? I kad ga proda po ovoj sniženoj ceni on je ako ne u plusu onda je na pozitivnoj nuli.
Da obriši post. Da te ne bi banovali. Jgd što se tiče ekrana, maler. Zato sam staklo tražio 5 dana i stavio neko koje nije ni odgovaralo samo da prekrije ekran i ivice. Sve samo da zaštitim da do ovakvog slučaja ne dođe. Na aliju je oko 100 159€ displeyPozdrav ljudi ovaj telefon posedujem malo manje od mesec dana,medjutim ispade mi juce telefon i puce ekran.Telefon radi najnormalnije kao i ekran,ali izgleda da nema stakla na stanju kod dobavljaca,
Tako su mi rekli iz par servisa,verovatno ce biti ali pitanje je kad,ni cena ekrana se ne zna trenutno jer je nemaju na stanju.
Ako je neko zainteresovan za kupovinu nek se javi,cena po dogovoru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari