Odgovor: nikako 🤣🤣 (samo uninstall ili disable aplikacije bi doveo do toga da se neka druga uvali na to mesto).samo da provalim posto je Google TV kako neke aplikacije da izbacim iz gornjg reda, instalacija brza, moze i preko
Нема оптички излаз, само хдми?Stigao Box 3 generacija preko Ali , bez carine kao paket, putovanje manje od dve nedelje
Samo test brzine, znatiželjaЈесте брзина интернета довољна за репродукцију 8К, само што чипсет треба да репродукује садржај.
Само
Novo azuriranje za Mi box S 2n generacije. Samo sada za VPN izaberete Poland. Uputstvo sam kacio ranije, ali evo opet
Nakon instaliranja i restarta meni je nesto Wifi bio diskonektovan, pa sam morao da ga konektujem ponovo. Nešto je verovatno bio malo poblesavio. Videcemo kako ce se ponašati.
Hoce, samo klikni vise puta na update. Ako nece, restartuj, izaberi Poland i pokusaj. 100% ce proraditi.Kod mene nece,probano vise puta.Onda kad si postavljao za predhodni update,radilo iz prve
Ma kakvi ,neće. Probaću za par dana opet ,pa ako budeHoce, samo klikni vise puta na update. Ako nece, restartuj, izaberi Poland i pokusaj. 100% ce proraditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari