Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Koju app koristite da gledate youtube bez dosadnog prekidanja? :)

Kako se pokazao Box, ispeglali nestabilnosti? Znam da su ranije zakucavali i traže vađenje iz struje? Lično sam na Fire Sticku ali gledam nešto za komšije za Eon platformu pa je naglasak na stabilnosti i mogućnosti uparivanja sa EON daljinskom da dobiju dugmiće.

Можда пре 6 година. Сада један Dune Homatics box R 4K за дупло мање пара ради све исто са већом подршком.

nije tema o drugim boksovima

Stigao Box 3 generacija preko Ali , bez carine kao paket, putovanje manje od dve nedelje
Radi fluidno, dobjam Dolby Atmos, i surround, samo da provalim posto je Google TV kako neke aplikacije da izbacim iz gornjg reda, instalacija brza, moze i preko Home,
NAPOMENA
Izgubio sam par sati jer nikako nisam dobijao ton preko soundbara, i napokon mi padne na pamet kabl od boxa do tv, imao ultra kvalitetan kabl 4 do 8 k nabavljen iz Nemačke, uzmem njegov original iz kutije i sve proradi
Čudno

Slažem se. Zato sam digao ruke odavno i koristim ga u "Apps only" modu. Ali i to su već počeli da nakaza i prave mesto gde će da stave reklame.

Samo HDMI , nema LAN, probaću sutra preko USB imam adapter, neprimetno mali i lak uredjaj, u kutiji samo crtež povezivanja za sad ok, ako tako i ostane predhodnik ide na oglas

Novo azuriranje za Mi box S 2n generacije. Samo sada za VPN izaberete Poland. Uputstvo sam kacio ranije, ali evo opet
Nakon instaliranja i restarta meni je nesto Wifi bio diskonektovan, pa sam morao da ga konektujem ponovo. Nešto je verovatno bio malo poblesavio. Videcemo kako ce se ponašati.

Prilozi

• IMG20250523204827.jpg
    IMG20250523204827.jpg
    178.8 KB · Pregleda: 52
  • IMG20250523205300.jpg
    IMG20250523205300.jpg
    117.2 KB · Pregleda: 53
Nema smisla apdejtovati pre ces nesto da izgubis nego da dobijes.

Najgore je što se ovi Android TV / Google TV nekako automatski apdejtuju. Na kraju imaš samo izbor kada da uradiš restart.

После већег упдате мора ресет на фабричко. Онда све ради како треба. Тако на ген 1 А12 ради перфектно. Најављен је А14 за ген 2, видећемо.

Box G3 preko usb porta na lan , test pokazuje komotno 4k a može i 8K, Yettel optika

Јесте брзина интернета довољна за репродукцију 8К, само што чипсет треба да репродукује садржај.

Само

Novo azuriranje za Mi box S 2n generacije. Samo sada za VPN izaberete Poland. Uputstvo sam kacio ranije, ali evo opet
Nakon instaliranja i restarta meni je nesto Wifi bio diskonektovan, pa sam morao da ga konektujem ponovo. Nešto je verovatno bio malo poblesavio. Videcemo kako ce se ponašati.

Kod mene nece,probano vise puta.Onda kad si postavljao za predhodni update,radilo iz prve

Прорадило из прве, прошли пут требало 10ак покушаја.

Nazad
Vrh Dno