USB Debugging sluzi da bi mogao da pristupis uredjaju preko ADB-a.Ništa mi sad nije jasno, kako se uopšte aktivira usb debuging, preko ADB-a i računara?
Dosao sam do koraka dje sam download Stremio ,i kad ocu da da ga instaliram odjednom mi iskoci kao da ne moze da se instalira -.-2. Stremio![]()
Ja moj Mi Box S kupio negde u januaru na akciji Mi Srbija Happy Hour za 4990 din, ali online planulo u roku 2 minTo bi trebalo da bude regularna cena, a oni kao dali popust 🙄
Jel ima neko promo kod za Shoppster da mi pošalje. medni račun stiže preko maila ali nigde koda?Slučajno videh na Shoppsteru da je cena Mi Box S na akciji 6999 din do 28.11. a korisnici SBBa su uz septembarski račun dobili i promo kod za popust od 1000 din koji još važi pa tad cena izađe 5999 din![]()
Sa sajta njihovog skinuo obije verzije za android ,i nista. A skinula se aplikacija do 100% ,ne znam...Skinuo si pogrešnu verziju ili je neuspeo download pa je oštećen fajl.
Jel u pitanju magic remote? Radi sve na njemu? ("Miš", dugmići)E nasao sam resenje.Moram da ukljucim na LG tvu Simplink i to je to.Sad mogu sa LG daljinskim da funkcionisem.😁
Da li si Mi box s povezao preko njegovog HD kabla? Sličan problem sam imao kad sam ga povezao preko "kvaltetnijeg" pozlaćenog HD kabla.Da li neko ima slican problem: Kada se pusti neki HDR video (youtube, plex, mx-player) sve je ok. Ali kada se posle toga vratim u glavni meni, sve boje su prezasicene do restarta (HDR mod vise nije aktivan na tv-u, sto je ok, ali kao da uredjaj ostaje u nekom polu hdr modu - iskljucio sam onaj simulate sdr to hdr), kada se ovaj bug sredjuje?
Nisam uspeo da nadjem nista slicno po net-u u vezi toga.
Ja imam sličan problem. Svaka promena rezolucije (bez restarta) dovodi do prezasićenih boja, kao i kada se pusti neki HDR snimak, jednostavno TV i Mi Box S ne mogu da se dogovore koji color space će koristiti i TV učita ko zna šta. Kada se restartuje uređaj ili kada se samo isključi odnosno uđe u standbay i uključi problem se reši. Delimično sam rešio tako što mu ne dam da ode u HDR mod tako što u opcijama za display uključim opciju HDR u SDR tako da mi samo pušta SDR. Svakako mu HDR i nije neki jer nema ni DolbyVision a ni HDR10+ tako da ništa ne gubiš. A što se tiče promene rezolucije držim jednu stalno iako je to šteta jer npr. Kodi ima opciju da se rezolucija i frekvencija prilagođavaju sadržaju koji puštaš i onda TV lakše izađe na kraj sa tim, odnosno nemaš judder i ostale probleme. Tu opciju ima i SmartTubeNext i zove se AFR (automatic frame rate). Međutim, to je trenutno neupotrebljivo jer čim program podesi adekvatan frame rate i bilo šta čačka u vezi rezolucije slika ide u oversaturated. Ako nekad baš treba sam da promenim rezoluciju, posle te promene ga ne restartujem već samo isključim i uključim. Inače uređaj je povezan na HDMI ulaz svojim originalnim kablom.Da li neko ima slican problem: Kada se pusti neki HDR video (youtube, plex, mx-player) sve je ok. Ali kada se posle toga vratim u glavni meni, sve boje su prezasicene do restarta (HDR mod vise nije aktivan na tv-u, sto je ok, ali kao da uredjaj ostaje u nekom polu hdr modu - iskljucio sam onaj simulate sdr to hdr), kada se ovaj bug sredjuje?
Nisam uspeo da nadjem nista slicno po net-u u vezi toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari