I ja.
Ne znam gde se sada nalazi screenshot osim da držim dva dugmeta?
Kako ne ubace gestures za to
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Isto i dugme za zaključavanje, mnogo bi bilo lakše i korisnije za upotrebu da je van ovog menija.Hvala, to je već bolje.
Stvarno mi nije jasno zašto zavlače ovu opciju da mi treba dve ruke ili nekoliko klikova da bi došao do nje.
Mozes da instaliras aplikaciju tap-tap..i da podesis bilo koju akciju cak i skrinsotI ja.
Ne znam gde se sada nalazi screenshot osim da držim dva dugmeta?
Kako ne ubace gestures za to
Jel ima neko iz Vip-a telefon? Da li moze da screenshot-uje verziju sistema sa android 11?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ima prilično napredne "do not disturb'' opcije![]()
Али ја ту не видим опцију да ради вибрација, било онима којима дам дозволу да буду изузетак из овог режима, било онима који нису изузетак.
Ако нису изузетак нема ни вибрације, ни звука. Ако јесу, чује се режим који је претходно био укључен.
Ако нисам у праву, значило би ми да ми неко објасни како ово шта желим постигнем (да се сваке ноћи од 10 увече до 6 ујутро укључи режим вибрације за све позиве и нотификације).
Управо. Постојало пре сто година и не само на Нокији.kapiram, ti hoces ono sto su nekada imale stare nokie promenu: profila u zadato vreme
Ovaj ima "do not disturb" mode kada mozes kreirati pravilo ko te moze zvati,
a pored njega ima i "bedtime mode" koji se aktivira u odredjeno vreme, ali njega nisam proucavao kako radi.
E sad vidim da za google pixel telefone u tim modovima mogu da se kreiraju dodatna pravila ali to na android one nema (toliko o cistom androidu, previse je "ociscen")
Naravno uvek mozes rucno da prebacis na mute stiskom na power taster
Mozda je najjednostavnije resenje instalirati aplikaciju koja ce ti menjati kreirane profile u odredjeno vreme, to verujem da ima na gplay na tone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari