Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Interesantno...
Ali u svakom slučaju si ovim dobio android 11?

Kod tebe kao da je išlo zajedno 11 + security update koji je meni došao odmah posle

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Да, проверио сам после и стоји да је телефон на Андроиду 11. Биће да сам добио оба ажурирања одједном.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

I ja.

Ne znam gde se sada nalazi screenshot osim da držim dva dugmeta?

Kako ne ubace gestures za to

Postoji meni u kome ima dugme za scren shot, taj meni se otvori kada se sa dva prsta sa donje ivice telefona gurne na gore. Ali da bi to radilo taj meni mora da se uključi. Podešavanja, pristupačnost, meni pristupačnost i tu uključi tu opciju.
Kada udjete u ovaj meni strelica desno.

Hvala, to je već bolje.

Stvarno mi nije jasno zašto zavlače ovu opciju da mi treba dve ruke ili nekoliko klikova da bi došao do nje.

Hvala, to je već bolje.

Stvarno mi nije jasno zašto zavlače ovu opciju da mi treba dve ruke ili nekoliko klikova da bi došao do nje.

Isto i dugme za zaključavanje, mnogo bi bilo lakše i korisnije za upotrebu da je van ovog menija.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Radi dobro A11..koliko se ljudi zali na telegramu..ovde je sve ok..jedino sto je ostalo bezveze je dpi bug koji me mnogo nervira..i da mogu slobodno da kazem da je Paranoid Beta 1 odlicna alternativa..mozda cak i bolji rom

Jel ima neko iz Vip-a telefon? Da li moze da screenshot-uje verziju sistema sa android 11?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Да ли је могуће да Андроид телефони у 2021-ој години немају системску опцију да на основу доба дана мењаш режим звона у вибрацију и обрнуто?
Ево имам Андроид 11 на овом телефону и изгледа да нема...

Ima prilično napredne "do not disturb'' opcije
a1fc64646522e1b3013e968051bfa126.jpg

Ima prilično napredne "do not disturb'' opcije
a1fc64646522e1b3013e968051bfa126.jpg

Али ја ту не видим опцију да ради вибрација, било онима којима дам дозволу да буду изузетак из овог режима, било онима који нису изузетак.
Ако нису изузетак нема ни вибрације, ни звука. Ако јесу, чује се режим који је претходно био укључен.
Ако нисам у праву, значило би ми да ми неко објасни како ово шта желим постигнем (да се сваке ноћи од 10 увече до 6 ујутро укључи режим вибрације за све позиве и нотификације).

Nekada je to radila apk Tasker, pa proveri.

Али ја ту не видим опцију да ради вибрација, било онима којима дам дозволу да буду изузетак из овог режима, било онима који нису изузетак.
Ако нису изузетак нема ни вибрације, ни звука. Ако јесу, чује се режим који је претходно био укључен.
Ако нисам у праву, значило би ми да ми неко објасни како ово шта желим постигнем (да се сваке ноћи од 10 увече до 6 ујутро укључи режим вибрације за све позиве и нотификације).

kapiram, ti hoces ono sto su nekada imale stare nokie promenu: profila u zadato vreme

Ovaj ima "do not disturb" mode kada mozes kreirati pravilo ko te moze zvati,
a pored njega ima i "bedtime mode" koji se aktivira u odredjeno vreme, ali njega nisam proucavao kako radi.

E sad vidim da za google pixel telefone u tim modovima mogu da se kreiraju dodatna pravila ali to na android one nema (toliko o cistom androidu, previse je "ociscen")
Naravno uvek mozes rucno da prebacis na mute stiskom na power taster

Mozda je najjednostavnije resenje instalirati aplikaciju koja ce ti menjati kreirane profile u odredjeno vreme, to verujem da ima na gplay na tone.

Poslednja izmena:
kapiram, ti hoces ono sto su nekada imale stare nokie promenu: profila u zadato vreme

Ovaj ima "do not disturb" mode kada mozes kreirati pravilo ko te moze zvati,
a pored njega ima i "bedtime mode" koji se aktivira u odredjeno vreme, ali njega nisam proucavao kako radi.

E sad vidim da za google pixel telefone u tim modovima mogu da se kreiraju dodatna pravila ali to na android one nema (toliko o cistom androidu, previse je "ociscen")
Naravno uvek mozes rucno da prebacis na mute stiskom na power taster

Mozda je najjednostavnije resenje instalirati aplikaciju koja ce ti menjati kreirane profile u odredjeno vreme, to verujem da ima na gplay na tone.
Управо. Постојало пре сто година и не само на Нокији.
Покушаћу са овом комбинацијом режима "не узнемиравај" и "режима починка", па ћу видети одговара ли ми. Срећа је да може да се подеси да сваки поновљени позив звони, за случај да је нека хитна ситуација у питању. Није лош ни црно бели екран, таман за читање у мраку. Боље него само жућкаста тинта.

Stigao je apdejt i za evropsku verziju, sad smo presli iz alfa u beta testiranje.

Juče uradio reset i sada se mogu balončići koristiti i u message aplikaciji. Pre reseta nisu radili, A11 je u telefonu. Ali se čudno sada ponaša message aplikacija, kada ukucam i pošaljem poruku, poslata poruka je vidljiva tek posle nekoliko sekundi.

Evo da se "zapljunem" u temi. Po treci put se vracam na ovaj izuzetan telefon. :)

I ja sam ponovo kupio A3 nakon što sam razbio ekran na prvom. Dimenzije, OLED ekran, brzina, dobra baterija, odlična kamera i naravno cena su opet bili presudni.

Teško se sada nalazi nov jer je prestao da se proizvodi, Ja sam moj kupio pre oko 4 meseca, preko KP, nekorišćen za 140€.

Ja sam moj menjao za Honor 20 sa napuklim staklom ekrana. Inače, Mi A3 je star 1 god., bez tragova korišćenja, u garanciji 24 meseca.

Apsolutno ni jedan gore opisan ili bilo koji drugi problem za sada nisam uočio.
Telefon radi kao Doxa. :)

I moj mi a3 radi i dalje odlično, sada su i nova 7 launcher prilagodili androidu 11 i sve se lepo uklopilo.
Opet napominjem neće se skoro napraviti sličan telefon za ove pare.

Nazad
Vrh Dno