1. udjem u emergency mode tj edl?Da vratite ponovo sve na android one odnosno A2 fabrički, radite sve isto, samo što za ROM koji flešate koristite originalni stock sa en.miui.com za A2. Flešate prvi put iz EDL, pa onda još jednom iz fastboot kako bi povratiti fastboot kako treba. Nakon prvog fleša nemate logo za fastboot, samo black screen. Da to sve legne na svoje mjesto, još jedan fleš is miflash ali iz fastboot.
@ivanza kada ti je stigao update? ja jos nisam dobio ni update za januar...
Jedno pitanje. Vezano je za A2 lite, ali koliko vidim taj community na ovom forumu je mrtav, pa aj da pitam ovde. Ionako je generalno pitanje. Otkljucao sam bootloader, flesovao sam TWRP preko fastboota i command prompta. Ali posle reseta nisam usao u njega, i nisam usao uopste u njega od tada, uopste. Sada kada pokusam na Volume Up+Power dugme, dobijem onog zelenog robota sa nekom greskom, sad sam zaboravio, nesto kao no command. Elem, ono sto me zanima, jel bezbedno da radim OTA update kada se pojavi ili ne, posto sam citao da ako imas TWRP ne smes tako da radis update, a posto ja ne znam jel sam flesovao TWRP ili ne, jer nisam uspeo da udjem u njega, ne znam sada sta da radim. Inace, sve ovo sam radio da bih rutovao telefon, ali kada sam video koliko je komplikovano, i koji je posao posle da se azurira softver, odustao sam.Na starom Nexus 5 je bilo samo flesovanje SuperSU iz recovery-a i kraj price. Ovo.....
deluje mi bolje....mada malko skaliraju 4k video, dosta blaže od drugih kada se ukljuci cam2api -force hal1 u opcijama...pretpostavljam da je to do normalno....
Zasto bi uopste razmatrao ovaj model pored Mi 8 Lite i RN7?
Pa mislio je na A2, A2 lite je dosta ispod navedenih pa ne vredi ni porediti ih..Zato sto su npr. oba cigle od telefona. Treba mi torba za laptop da ih nosim. A2 Lite je novijih telefona jedini normalnijih dimenzija. Plus je stock android one telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari