Što to? Kod mene radi bez problema.Ja imam teslu instaliranu pored nova launchera ali i pored svih dozvola odobrenih..jednostavno ne radi.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Imaš u mojim ranijim postovima..kako da ti proradi kamera objašnjeno.instalirao havoc rom ovaj zadnji 06022019 ali mi ne radi kamera..
da li neko zna u cemu je problem?
Imaš u mojim ranijim postovima..kako da ti proradi kamera objašnjeno.
I jos jedno pitanje. Moze li nekako, malo lakse da se podesi (samo ne tasker) da kad u toku razgovora odmaknem telefon od glave, da se odmah aktivira spikerfon, odnosno, kad priblizim da se ugasi. To je opet bilo na Lumiji u samim settingsima
![]()
Prvi post u temi.Koja kamera je preporucena?
Ja sam prezadovoljan sa Havok romom.Pozdrav svima, koji rom preporucujete sa najboljom baterijom?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Hvala na odgovoru, mozes li mi reci da li postoji mogucnost OTA update na Havok romu? Ili mora preko twrpa da se manuelno flesuju rom i gapps? Koliko ja vidim, tu mogucnost ima samo Pixel experience.Ja sam prezadovoljan sa Havok romom.
Da li onda mora za gapps da se uradi update? I koji gapps preporucujes?Imas OTA na havocu i radi bez ikakvih problema, download i automatska instalacija i reboot. Uradio do sad bar 3 builda tako...
Sent from my MI 6X using Tapatalk
Pozdrav svima, koji rom preporucujete sa najboljom baterijom?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari