Od prilike 1:40h napuni telefon ovaj koji ide uz njega punjač.Da li ima svrhe uzimati neki brzi punjac sa Ali express-a radi brzeg punjenja telefona?
Koliko je dobar ovaj punjac koji dolazi u standardnom paketu sa telefonom?
Da li ima svrhe uzimati neki brzi punjac sa Ali express-a radi brzeg punjenja telefona?
Koliko je dobar ovaj punjac koji dolazi u standardnom paketu sa telefonom?
Stigao danas telefon, nov. Pritisnem kratko power (tipa 2sec) samo zavibrira i nista. Pritisnem power 3-4 sec. Upali se kao normalno. Javi update od 270mb. Skinem ga i restartujem. Odem da jedem, proverim, telefon ugasen. Opet 3-4 sec, pojavi se bela pozadina, ispise android one i ugasi se. Probao vise puta, uvek isto. Samo se pojavi taj natpis i ugasi. Baterija je puna. Probam da ga spojim na punjac, samo se pali ta slika i gasi uz vibraciju sve u krug.
Divota...
Jel može da se vrati sa Android 9 na 8 i koja je procedura?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Nece u recovery, samo mogu u fast boot.
Ljudi, nece da udje u recovery. Gledao sam na YT. Covek drzi Vol UP + Pwr i iz drugog puta ode u recovery. Drzim ja tu kombinaciju, ali se samo pali pa gasi, pa pali pa gasi i sve u krug. U fastboot ide normalno.
Znaci samo fastboot mogu.
E sad. Da li moze taj flash da se uradi bez da sam u dev opcijama stavio usb debuging (a nisam stavio)?
Moze li neki tutorial ili link.
Ma ja reko ako je samo nesto lagano, al izgleda da moram da vracam. Vec sam mu rekao i vracam mu u utorak. Bas sam se razocarao. Izgleda da gomila njih ima problem na a2.
Sad nema sanse da uzmem nov A2. Opet isto njesra da se desi posle update-a.
Ako je nesto lagano, pisi.
To sam vec negde video. Kazi mi samo sta sa onim slot a i slot b ? Da li to vazi u ovom slucaju ?
To sam vec negde video. Kazi mi samo sta sa onim slot a i slot b ? Da li to vazi u ovom slucaju ?
Ako sam dobro razumeo. Iz Rom fajla otpakujem folder images (i stavim ga na recimo c:\) i u taj images folder prekopiram ceo adb (sve fajlove) i onda startujem flash ?
Sto flash-uje i u A i u B jedno isto?
PS.
Vracam ja ovo. Ne ide. Ovo sam dobio:
C:\images>fastboot flash bluetooth_a bluetooth.img
target didn't report max-download-size
sending 'bluetooth_a' (556 KB)...
FAILED (command write failed (No error))
finished. total time: -0.000s
Fala lepo ali meni toliko dragi šaomi, vise me ne vidi u zivotu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari