Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ortak hoce da uzme telefon od Vladimira sa KP, a nikako ne mogu da nadjem njegov nalog tamo, pa ako neko moze da mi prosledi broj na pm.

EDIT: nasao sam

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Super se drži or'o, doduše ja sam još na decembarskoj zakrpi.
9ae7862b18bc743bbf2045524ead6bd0.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne znam sta vi radite kada imate toliki sot.

Mislim da im je ambient displej ukljucen.
Meni je sa njim sad baterija na 50 posto i imam sot od 4h, sto ce reci to je to u sustini.
Sa manuelnim osvetljenjem na nekih 60-70 posto otprilike, i na Nugatu, meni drzi sat-sat i po manje koliko sam primecivao.

Evo i ja da se upisem sa ovim telefonom. Uzeo ga pre nedelju dana od Kidencea i zadovoljan sam prvim utiskom. Videcemo na duze staze kakav ce biti. Koristio sam M4 aqua i sa njim sam bio izuzetno zadovoljan, brzinom, kamerom, jedino sto mi je smetalo i izludjivalo je jako mala memorija od 8gb. Inace devojka koristi xiaomi ali onaj stariji, prosle god ga je uzela i i dalje je zadovoljna. Njen brat koristi isto neki sa oznakom 5s ne znam da li je xiaomi ili redmi :)...

Kod mene nema nekih bagova tj nema nikakvih, sve radi kako treba cak i taj senzor na koji se zale mnogi. Jos nisam ubacio Oreo jer nisam dobio a ovo sto ste stavljali nisam u stanju da uradim sam tako da cekam da mi stigne samo da instaliram :) voleo bih da ubacim i tu Gcam ali isto ne umem
Zadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njega

Evo ga update :)

uploadfromtaptalk1516057472534.png

Zadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njega
Pa pazi, citao sam negativne komentare o njemu ali ja stvarno nikad nisam imao problem sa njim da koci ili da zabada. E sad nisam mislio da telefon leti ali u odnosu na moje forsiranje istog i njegovog rada ja sam bio bas zadovoljan :) ista prica kao za A1 neko ima bagove sa senzorom, baterijom , ja nemam te probleme :)

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Kod mene i dalje nema tog januarskog apdejta. Nije mi jasno kako oni to puštaju OTA, da li preko IMEI ili po regionima? Neki su dobili još u prošli petak, evo ga @kidence dobio. Kako je kod ostalih na Mi A1?

Poslednja izmena:
Ja nisam jos dobio.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja uradio update. Nije mi bio, obrisao data u onom google service-u i posle restarta se pojavio.

Meni nestiže Januarski update,obrisao Google service,resetovao i opet ništa.

Strpljenje...bice za sve :) Ne forsirajte brisanje Google service framework, nije bas pozeljno...

Hteo sam i ja da ga time "poguram", ali video sam da je Google-ov inzenjer pricao da nije bas najpametnije resenje.

Ја сам имао случај где је корисник ресетовао фрејмворк и изгубио све конекције са гуглом само је гмаил функционисао, на крају је направио нов налог, а на старом је остало много долара у апликацијама и играма...
Тај јануарски је само секјурити или има и нешто "поправљено" ?

Ja sam obrisao za prošli apdejt i zabagovao mi telefon prvi put. Restart je rešio problem.

Ја сам имао случај где је корисник ресетовао фрејмворк и изгубио све конекције са гуглом само је гмаил функционисао, на крају је направио нов налог, а на старом је остало много долара у апликацијама и играма...
Тај јануарски је само секјурити или има и нешто "поправљено" ?
Ispravljeno je dosta stvari.

Inače cafele kao i uvek nikad ne izneveri. Odličan case i staklo.

2642f03eca7bbc19d45365d00644a13b.jpg

Poslednja izmena:
Како се понаша тај лепак са стране када се скине стакло?
Немам ни ја апдејта....вала...ко ће опет рутовати...

Ovo nije edge to edge staklo i ta tecnost je da se ne vide ona prelamanja i beli tragovi na ivicama stakla. Skida se alkoholom ako treba.

@Djilkosh_Ns, hajde reci kako je leglo staklo. Jel ima na krajevima vazduha? Ja sam svoje odlepio i stavio nalepnicu.

Kad ga zalepim, gledacu da ga fotkam.

Sva su krs, ne mozes pogresiti... Jedino neko kratko da se nadje, ali onda fon ne lici ni na sta...

Pa cim Xiaomi nije napravio svoje zastitno staklo, jasno je koliko ima sati :) Ja jos nisam video full screen tempered glass za Xiaomi 2.5d ekran da valja... A probao sam sve moguce brendove koji imaju na Aliju, sve ugrubo baceno preko 60e na 2.5 zastitna stakla...

Ja sam isto narucio CHYI, videcemo kad dodje :)

Kad smo vec kod HD zvuka, koristio sam na kratko bratov rashodovani S7 edge na MTS mrezi i na nekim pozivima mi je pokazivao ikonicu HD, pri cemu je zvuk bio nerealno dobar. Sad sam u dilemi posto na A1 nisam video isto to, da li MTS podrzava HD zvuk ili ne?

MTS ne podržava HD kvalitet.

mada Xiaomi opet povukao fastboot rom...Carevi, ni sami vise ne znaju sta rade :)

Edit: samo da se ogradim, ja sam presao fastboot metodom, nisam OTA... za sada bez problema...Baterija oko 6h, kao i na N.

Ima li zvanični fastboot ?

Nazad
Vrh Dno