Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Što bi se zaj...vidiš da je best buy! U principu imao si praktično novi za 170e ne oglasima, jedino ako si taj preplatio ;) Da je čovek iz Ns uzeo bih ga ja sebi malo da se igram i testiram, mrzelo me za Bg da se cimam danas po ovom lošem vremenu.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

I ja se prijavljujem na temu,prodao sam MiMax1 i sutra idem do Vladimira da preuzmem crni Mi A1 4/64.Valjda ću se navići na veličinu...:D

Što bi se zaj...vidiš da je best buy! U principu imao si praktično novi za 170e ne oglasima, jedino ako si taj preplatio ;) Da je čovek iz Ns uzeo bih ga ja sebi malo da se igram i testiram, mrzelo me za Bg da se cimam danas po ovom lošem vremenu.

Nisam hteo da se cimam sa oglasima, a svakako uzimam telefone samo uz fiskalni i validnu garanciju. Planiram da ga vozim na duže staze, a kod operatera da uzmem popust po obnovi ugovora tako da će mi izaći sasvim ok. :)
33.990 će me koštati. :) Već sam inače odmerio i gde ima Nilkin Frosted Shield za njega pošto isti koristim i sada na honoru :d

I ja uvek planiram da vozam na duže staze pa ne sastavim godinu dana...;)

Ova ti je ko Nkegoševa,isti sličaj je i kod mene.
Premda A1 ostaje kod mene sigurno do septembra,oktobra monimum,tako da ću prvi put posle 4-5 godina spojiti sa jednim telefonom godinu dana.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Svi tako pricate, a kada se pojavi A2 bice :) hahahaha

Javi se ako hoces, da ti dam malo telefon, daj mi neki zamenski (moze i taj S8 :p), pa ga malo izgustiraj, ako ti se svidi ti kupi. A ono dogovoreno pice kad hoces, pa ga isto mozes cackati :)

Mi Max sastavio 15 meseci...
Odem danas u Telenor da pogledam Mate 10 lite kad ono plastikaner ne može da priđe ni jednom Xiaomi telefonu...Odustao naravno.

Poslednja izmena:
Samo da se zapljunem na temu. Poručio večeras Šomija iz Džidže, stiže u petak. Valjda se nisam z... znate već šta. :d :d :d

Sent from my honor 8 lite using Tapatalk Pro
Ti nisi napravio grešku! Baš čekam šta ćeš da napišeš za zvuk.

Raste armija A1. Ko je sledeći?

Da li ima načina da se napravi SIM kontakt preko "fabričke" aplikacije za kontakte, a ne telefonski/gmail? Ili ću morati da skidam dodatnu aplikaciju? Oreo je u pitanju.

Ti nisi napravio grešku! Baš čekam šta ćeš da napišeš za zvuk.

Raste armija A1. Ko je sledeći?
Da, to me je isto privuklo jer sam čitao baš da ima odličam zvuk. I glasan i kvalitetan. Baš ću ga iskoristiti na probi za puštanje matrica. :D

Meni stiglo Gher Tong 2.5D staklo i mogu da kazem da je dobro leglo. Sa nekom obicnom silikonskom futrolom se ne vidi uopste da je tu. Ono sto mi se cini losije u odnosu na prethodno, koje je zjapilo po pola cm sa svake strane, jeste utisak da je ono prethodno bilo malo klizavije, ne mnogo, ali za nijansu da.

Ја не одустајем од МSVII није нека заштита од падања, али је најлепша и највише храпава. Свака је савршено изливена и одлично се држи за телефон.
01b11e35f7a9e4f9e4c6fbd6741ad223.jpg
939bd5f10de5d6c0570babb00328fb9b.jpg
f6e668e6f79dc6c550691966753be6d1.jpg
1c64b4101b934910a082709cd9d0cf31.jpg
24fbdca2c5a93c5273d952d2265f7b2c.jpg

Evo ja cu da se zapljunem po drugi put. Uzeo ovaj fon prvo, nešto nisam bio zadovoljan kamerom i predjem na Nokiu 8. Zvuk u poređenju sa A1 nula, kamera malo bolja ali ne dovoljno da se doda 200e, tako da sam se vratio.

Hahaha! Ma nisam baš u mogućnosti da često menjam. :D
P9 lite je bio kod mene od juna 2016. do avgusta 2017, a i tada ga ne bih menjao nego ženčetu trebao tel. pa ja uzeo honor 8 lite i njoj prosledio P9l. Sada mi uletela neka kinta pošto sam se i zvanično oženio u subotu pa njoj gledam da apgrejdujem malo mašinu da može da opušteno gejminguje još koju godinu, a eto ja da uzmem neki malo kršteniji tel. sa boljom podrškom. :D Inače ne bih menjao honor da nije ovo uletelo bar do novembra. :d

Pegla lepo ovaj A1 na Or'u, radi ki upisan... :) Ja od ovih bug-ova koji se provlace po netu ne vidim nista... mnogo lepse radi nego na N.

Неће да дају кернел.
61d4c1ffc3be76afaeadb31817926f01.jpg

Pegla lepo ovaj A1 na Or'u, radi ki upisan... :) Ja od ovih bug-ova koji se provlace po netu ne vidim nista... mnogo lepse radi nego na N.

Meni isto super radi, nemam nikakvih zamerki.

EDIT: Evo slike case-a

7b75b30b534309b18d65b9687109558f.jpg

Poslednja izmena:
Da se upišem [emoji3]
2e779a5ee15f0bf423d34438c99ba32f.jpg

Послато са x600 уз помоћ Тапатока

Kad ste već krenuli, danas naručio:
de77afca0fb2c9bba6aae002c7241381.jpg
6d63a2d2b82b465791a89f164cf7dd7e.jpg

Da vidimo kako šljaka ovaj oreo... Sad jos da dočekam ovaj update od januara...

Moj ce bidne najlepsi kad mi stigne tepih. Odradio sam mu mobile outfitters foliju, sa svih strana. Mnogo lepo izgleda.

Koji tepih? Nisi valjda naručio onaj čupavi Shaggy? :D

Poslednja izmena:
Auh kakva je ovo makina za ove novce! Tek sada vidim da mi MIUI nije nikada legao(posle 15 meseci korišćenja).
Interesuje me da li može da prikazuje brzinu neta gore pored sata i baterija da li može da se prikaže u procentima?

Za bateriju idi na bateriju i oznaci battery percentage, da pokazuje stalno.

Inace kad spustis padajuci meni, pokaze automatski.

Za data nemam pojma,mozda neko drugi zna.

Auh kakva je ovo makina za ove novce! Tek sada vidim da mi MIUI nije nikada legao(posle 15 meseci korišćenja).
Interesuje me da li može da prikazuje brzinu neta gore pored sata i baterija da li može da se prikaže u procentima?

Nije legao miui a tražiš opcije iz njega :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U mojim godinama navika je čudo,)

Nazad
Vrh Dno