Zadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njegaEvo i ja da se upisem sa ovim telefonom. Uzeo ga pre nedelju dana od Kidencea i zadovoljan sam prvim utiskom. Videcemo na duze staze kakav ce biti. Koristio sam M4 aqua i sa njim sam bio izuzetno zadovoljan, brzinom, kamerom, jedino sto mi je smetalo i izludjivalo je jako mala memorija od 8gb. Inace devojka koristi xiaomi ali onaj stariji, prosle god ga je uzela i i dalje je zadovoljna. Njen brat koristi isto neki sa oznakom 5s ne znam da li je xiaomi ili redmi...
Kod mene nema nekih bagova tj nema nikakvih, sve radi kako treba cak i taj senzor na koji se zale mnogi. Jos nisam ubacio Oreo jer nisam dobio a ovo sto ste stavljali nisam u stanju da uradim sam tako da cekam da mi stigne samo da instaliramvoleo bih da ubacim i tu Gcam ali isto ne umem
Pa pazi, citao sam negativne komentare o njemu ali ja stvarno nikad nisam imao problem sa njim da koci ili da zabada. E sad nisam mislio da telefon leti ali u odnosu na moje forsiranje istog i njegovog rada ja sam bio bas zadovoljanZadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njega
Ispravljeno je dosta stvari.Ја сам имао случај где је корисник ресетовао фрејмворк и изгубио све конекције са гуглом само је гмаил функционисао, на крају је направио нов налог, а на старом је остало много долара у апликацијама и играма...
Тај јануарски је само секјурити или има и нешто "поправљено" ?
Kad smo vec kod HD zvuka, koristio sam na kratko bratov rashodovani S7 edge na MTS mrezi i na nekim pozivima mi je pokazivao ikonicu HD, pri cemu je zvuk bio nerealno dobar. Sad sam u dilemi posto na A1 nisam video isto to, da li MTS podrzava HD zvuk ili ne?
mada Xiaomi opet povukao fastboot rom...Carevi, ni sami vise ne znaju sta rade
Edit: samo da se ogradim, ja sam presao fastboot metodom, nisam OTA... za sada bez problema...Baterija oko 6h, kao i na N.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari