Zadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njegaEvo i ja da se upisem sa ovim telefonom. Uzeo ga pre nedelju dana od Kidencea i zadovoljan sam prvim utiskom. Videcemo na duze staze kakav ce biti. Koristio sam M4 aqua i sa njim sam bio izuzetno zadovoljan, brzinom, kamerom, jedino sto mi je smetalo i izludjivalo je jako mala memorija od 8gb. Inace devojka koristi xiaomi ali onaj stariji, prosle god ga je uzela i i dalje je zadovoljna. Njen brat koristi isto neki sa oznakom 5s ne znam da li je xiaomi ili redmi 🙂...
Kod mene nema nekih bagova tj nema nikakvih, sve radi kako treba cak i taj senzor na koji se zale mnogi. Jos nisam ubacio Oreo jer nisam dobio a ovo sto ste stavljali nisam u stanju da uradim sam tako da cekam da mi stigne samo da instaliram 🙂 voleo bih da ubacim i tu Gcam ali isto ne umem
Pa pazi, citao sam negativne komentare o njemu ali ja stvarno nikad nisam imao problem sa njim da koci ili da zabada. E sad nisam mislio da telefon leti ali u odnosu na moje forsiranje istog i njegovog rada ja sam bio bas zadovoljan 🙂 ista prica kao za A1 neko ima bagove sa senzorom, baterijom , ja nemam te probleme 🙂Zadovoljan sa M4??? Brz??? Jednom sam ga bacio na ulici u pod koliko me iživcirao sa brzinom. Najgori Xperia mob ikada, užas...A1 je Pixel 8 za njega
Ispravljeno je dosta stvari.Ја сам имао случај где је корисник ресетовао фрејмворк и изгубио све конекције са гуглом само је гмаил функционисао, на крају је направио нов налог, а на старом је остало много долара у апликацијама и играма...
Тај јануарски је само секјурити или има и нешто "поправљено" ?
Kad smo vec kod HD zvuka, koristio sam na kratko bratov rashodovani S7 edge na MTS mrezi i na nekim pozivima mi je pokazivao ikonicu HD, pri cemu je zvuk bio nerealno dobar. Sad sam u dilemi posto na A1 nisam video isto to, da li MTS podrzava HD zvuk ili ne?
mada Xiaomi opet povukao fastboot rom...Carevi, ni sami vise ne znaju sta rade 🙂
Edit: samo da se ogradim, ja sam presao fastboot metodom, nisam OTA... za sada bez problema...Baterija oko 6h, kao i na N.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari