Pa pišite i koje boje je telefon koji ste kupili, ne mogu da se odlučim [emoji2]
Fora je i u tome na kom se modelu najbolje vidi led not, jer koliko sam uspeo da primetim kod sva 3 je crvene boje, i led not i onaj efekat pri otvaranju kamere? Ako je tako, onda bi trebalo najbolje da se vidi na crnom i plavom modelu. [emoji4]Crveni i plavi su woow, ali crni je najlepsi realnoSa sitnim crvenim detaljima, ne bljesti, taman po mom ukusu. Na pocetku sam hteo crveni, a sad mi je drago sto uzeh crni [emoji14]
Btw AndroidQ radi savrseno za sad. Mislio sam da ce tu i tamo imati neki bug, ali jos uvek nisam naleteo ni na jedan.
Nemam pojma kako je na drugim na crnom je crveni not. Polozaj je svakako uzasan, tako da je prakticno i nebitno koje je boje.Fora je i u tome na kom se modelu najbolje vidi led not, jer koliko sam uspeo da primetim kod sva 3 je crvene boje, i led not i onaj efekat pri otvaranju kamere? Ako je tako, onda bi trebalo najbolje da se vidi na crnom i plavom modelu. [emoji4]
Mada to i nije toliko bitno jer je sam polozaj los, jedino sa lakocom mozes da ga uocis u mraku ili ako je gornja ivica moba uvek okrenuta prema tebi. [emoji4]
U K20 telefonu nalazi se kineski ROM a u 9t Global. Što se hardvera tiče sve je isto osim što u K20 telefonu nemaš b 4G band 20 pa ti 4G neće raditi u nekim ruralnim područjima. Što se onog prvog (kineskog ROM-a) tiče to se može rešiti otključavanjem bootloadera i flešovanjem Global ROM-a
Po našim radnjama, bar u onim meni poznatim, prodaje se 9t telefon.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Ja nešto pročitao i gledao neke slike i kao sređen je. Sad koliko je tačno ne znam, ne bi me čudilo da nisu ništa sredili.Jesu li?
Nisam još flešovao, planiram kad se vratim sa odmora.
Da li može da iskoči Selfi kamerica ,kod notifikacije, to bi zaista bilo efektno i korisno.U zavisnosti od vrste notifikacije, selfi led bi sijao određenom bojom[emoji2] [emoji2] [emoji2]Fora je i u tome na kom se modelu najbolje vidi led not, jer koliko sam uspeo da primetim kod sva 3 je crvene boje, i led not i onaj efekat pri otvaranju kamere? Ako je tako, onda bi trebalo najbolje da se vidi na crnom i plavom modelu. [emoji4]
Mada to i nije toliko bitno jer je sam polozaj los, jedino sa lakocom mozes da ga uocis u mraku ili ako je gornja ivica moba uvek okrenuta prema tebi. [emoji4]
Hvala za link, ali ništa posebno ova gcam čak mi dosta preglednija ova default aplikacija a razlike minimalne u kvalitetu...
Mora tako da, ali se mora biti ulogovan u mi account prilikom unlock.Zar ne može zahtev za unlock da se podnese preko aplikacije za otključavanje na kompu? Ili preko Mi sajta.
GSMarena nalupava specifikacije telefona koji nije zvanicno objavljen na bazi glasina.Da, verovatno je neažurna informacija na GSM Areni, proizvodjaču je u interesu da ponudi i 8gb model. Meni lično i 6gb zadovoljava sve potrebe u narednim godinama ali dosta korisnika će želeti 8gb internacionalni model i nema ekonomske računice da ga izostave iz ponude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari