Od pakuj taj twrp.zip, u ADB folder ubaci recovery.img ili kako je već nazvan taj twrp.img fajl.Ima li neko volje da mi kaže gde grešim. Ubacim twrp ( neko dugačko ime) kao twrp.zip u folder Minimal ADB Fastboot. Posle pokretanja ne može da nađe taj twrp.
Kako da uradim da ga vidi.
Sve radio kako ste rekli ali ne vredi. Ne prepoznaje recovery šta god da radim. Zadnji korak (fleš) je error. Možda neki softver nije ok, neka glupost (sitnica) nije ok.
Moram nešto da uradim?
Mozes li da posaljes link od te baterije?Gde kupiti bateriju za ovaj telefon, a da nečemu vredi? Na Aliju ima Nohon, ali ne šalju naravno u Srbiju.
Kucao i ne nalazim, ne bih pitao....mozda nestaloPa nemam, ukucaj u search samo, tako sam i ja našao.
Za ovaj konkretno sa linka piše da je polovan, a i teško je za očekivati da nije poslije toliko godina od njegove proizvodnje.Po ocenama na profilu izgleda da su original. Ja nikada nisam imao problema sa stvarima sa Alija. Jednom sam uzeo G2 i nije imao lepak između ekrana i stakla i vratili su mi 60% novca. U tom smislu si siguran, samo što gubiš vreme čekajući. Imaš druge oglase kod istog prodavca(u istoj prodavnici) ljudi su kačili slike i kažu da su original neotpakovani, da nisu refubrished modeli.
Ovaj oglas ima dve ocene i takođe piše da je korišćenZa ovaj konkretno sa linka piše da je polovan, a i teško je za očekivati da nije poslije toliko godina od njegove proizvodnje.
Mnogo sam mu se obradovao kad sam ga kupio. Prelep telefon. Kad sam polomio ekran, seo sam u auto i otišao u NS i kupio tri komada, samo da imam isti. Posle sam i custom ROM-ove ubacivao.Dobar je to telefoncic,ima dobar hardver..Steta sto je prestala podrska za njega,kako official tako i kroz custom romove..
Jel si razmišljao o običnom X15 ili Ultri? Ja razmišljam prelazak na neki od ta dva. Možda sačekam u septembru "T" seriju,pod uslovom da mu bude SD Soč.emam pojma ni sta bih uzeo, nerviraju me rupice u ekranu, a nemam izbora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari