Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Da li smem da uključim pc i pokrenem unlock tol, da vidim šta je novo. Kinez mi zabranio ativnosti dok ne prođe 70 sati.

Ima li neko volje da mi kaže gde grešim. Ubacim twrp ( neko dugačko ime) kao twrp.zip u folder Minimal ADB Fastboot. Posle pokretanja ne može da nađe taj twrp.
Kako da uradim da ga vidi.

Kroz cmd pokrećeš fastboot komande? Provjeri jesi u dobrom folderu u cmd-u pozicioniran.

Ima li neko volje da mi kaže gde grešim. Ubacim twrp ( neko dugačko ime) kao twrp.zip u folder Minimal ADB Fastboot. Posle pokretanja ne može da nađe taj twrp.
Kako da uradim da ga vidi.
Od pakuj taj twrp.zip, u ADB folder ubaci recovery.img ili kako je već nazvan taj twrp.img fajl.

Sve radio kako ste rekli ali ne vredi. Ne prepoznaje recovery šta god da radim. Zadnji korak (fleš) je error. Možda neki softver nije ok, neka glupost (sitnica) nije ok.
Moram nešto da uradim?

Flesovao se recovery ali ne mogu da ga ubacim u recovery mod drzanjem dugmića. Flesšovao opet i opet isto. Pokazuje mi stock.
Trenutno je u fastboot i priključen na pc.

Gde kupiti bateriju za ovaj telefon, a da nečemu vredi? Na Aliju ima Nohon, ali ne šalju naravno u Srbiju.

Nemoj kupovati onu sa ebay iz francuske od 30e, nije ni za kur%&. 30% bolja od 4god. stare baterije, 50% lošija od nove kakva je bila u telefonu.
Takve će biti i ove sa naših oglasa od 1500din .

Pozdrav članovi.
Posedujem Xiaomi mi 9t. Telefon je savršeno radio do pre par dana kada sam pobrisao većinu stvari iz telefona kako bih ga dao sestri na korišćenje. Problem nastaje kada ubaci karticu. Prepoznaje mrežu A1 (piše u gornjem levom uglu) ali ne šalje sms sa postavkama, ne stižu pozivi ni poruke. Probana je kartica na drugim telefonima i radi kako treba. Telefon nije kodiran ni na jednu mrežu. Verovatno sam ja zeznuo nešto i obrisao šta ne treba. Ima li neko neki savet? Unapred zahvalan.

MI9T problem.jpg

Kad daješ nekom telefon radiš factory reset, pa onda on podešava sve sam ispočetka. Ne ide to samo deo sam obrisao. Odradi to, pa se javi.

Pre nego što vratiš na fabrička podešavanja, ukloni sve naloge.

Hvala Vam na odgovoru. Ukloniću naloge i vratiti ga na fabrička. Pretpostavljam da se vraćanjem na fabrička pdešavanja sve briše iz telefona, poruke, zabeleške u notes-u ? Da li postoji neki način, neka aplikacija da sačuvam poruke koje su mi ostale od dragih osoba i da ih prebacim na računar?

Imao sam 3 ovakva telefona i sve sam ih sahranio. Druga dva i dalje koriste moji roditelji koje sam kupio polovne preko KP. Ne znam koja je namena, ali mislim da je bolja varijanta da kupiš neki honor magic lite 7 i izbegneš moguće neprijatnosti.

Mnogo sam voleo ovaj telefon i pop-up kameru, al' već je prošlo dosta vremena od kako je taj telefon izašao. Baterija je upitna. Carina je isto realna, tako da bih ja odustao od te ideje.

Imao sam ovaj telefon kad je izasao..Odlican telefon,namenjao mu se romova..Velicina ekrana idealna,plus cist ekran bez rupice..
Samo me zanima da li su ovo neki klonovi od telefona,kopije ili orginali..

Po ocenama na profilu izgleda da su original. Ja nikada nisam imao problema sa stvarima sa Alija. Jednom sam uzeo G2 i nije imao lepak između ekrana i stakla i vratili su mi 60% novca. U tom smislu si siguran, samo što gubiš vreme čekajući. Imaš druge oglase kod istog prodavca(u istoj prodavnici) ljudi su kačili slike i kažu da su original neotpakovani, da nisu refubrished modeli.

Dobar je to telefoncic,ima dobar hardver..Steta sto je prestala podrska za njega,kako official tako i kroz custom romove..

Po ocenama na profilu izgleda da su original. Ja nikada nisam imao problema sa stvarima sa Alija. Jednom sam uzeo G2 i nije imao lepak između ekrana i stakla i vratili su mi 60% novca. U tom smislu si siguran, samo što gubiš vreme čekajući. Imaš druge oglase kod istog prodavca(u istoj prodavnici) ljudi su kačili slike i kažu da su original neotpakovani, da nisu refubrished modeli.
Za ovaj konkretno sa linka piše da je polovan, a i teško je za očekivati da nije poslije toliko godina od njegove proizvodnje.

Dobar je to telefoncic,ima dobar hardver..Steta sto je prestala podrska za njega,kako official tako i kroz custom romove..
Mnogo sam mu se obradovao kad sam ga kupio. Prelep telefon. Kad sam polomio ekran, seo sam u auto i otišao u NS i kupio tri komada, samo da imam isti. Posle sam i custom ROM-ove ubacivao.
Baterija odlična, kamere super.
Kad sam prešao na A54 nisam osetio poboljšanje, čak sam imao utisak da je stari bio bolji...

Posle 6 godina sam sahranio svoj mi 9t...Stvarno me je sluzio perfektno,bez vecih bagova,bez vecih lagova,baterija je postala losija,ali za ocekivati za telefon 6 godina starosti...
Siguran sam da bi me jos sluzio, ali juce sam ga slucajno udario,i ekran je pukao...Cak razmisljam da kupim drugi ekran pa neka mi stoji,stvarno me je odlicno sluzio,ni jedan nije izdrzao kao on.
Presao sam na Samsung a56

HAhah, i meni juce mo9t posle 5.5 godina otisao u vecna lovista. Isto ekran. Telefonirao sam, kada sam zavrsio razgovor poceo je ekran da sam ulazi u aplikacije, bukvalno nisam mogao da ga zaustavim. NA kraju sam nekako uspeo da ga restartujem, i posle toga je samo pobeleo ekran i vise se nije upalio. Dok je to brljavio, sam mislio da sam malo okvasio ekran posto je bilo vruce juce a ja znojav, ali nije bilo to, jednostavno je riknuo, valjda je dobio neki spoj sta li, bukvalno je sve zivo sam od sebe otvarao...
Odlican telefon je bio, ja ne bih na samsung, uzeo sam privremeno huawei p40 lite, cekacu da naleti nesto, mada nemam pojma ni sta bih uzeo, nerviraju me rupice u ekranu, a nemam izbora...

Koji je to X15? Iskreno nisam razmisljao jos nista, malo sam poceo da cunjam. Dodji dole na temu "sta da kupim" pa cemo malo da pokrenemo diskusiju. Gledso sam realme 14 pro +, honor 200 pro, honor 400, xaiomi mi 13t u princiou svw sto je na snizenjima, ali nisam jos nacisto, posle mi9t je jako tesko nesto slicno naci.
Sta mislis o nord 4?

Nazad
Vrh Dno