Probao oba, ovo traje već par dana, tj. otkad sam uzeo telefon..
Obrisah i keš, ista stvar.
Logovanje preko browsera radi, sve okej. Ne mogu zbog ovoga da podnesem zahtev za unlock... Znaci uh...
Igleda da nece biti verzije od 8GB za PRO verziju
https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_9t_pro-ampp-9791.php
Ocekivano. K20 postoji i u verziji sa 8GB rama, 9T ne. [emoji4]^ to bi bilo čudno. K20pro postoji u 8GB verziji
To ne bi bilo prakticno. Mnogo cesce dobijas notifikacije nego sto palis prednju kameru. Koriscenje za fotkanje, face unlock i plus za notifikacije kada bi tako nesto bilo moguce, pa brzo bi se taj mehanizam "potrosio", koliko god da je uradjen dobro. [emoji3]Da li može da iskoči Selfi kamerica ,kod notifikacije, to bi zaista bilo efektno i korisno.U zavisnosti od vrste notifikacije, selfi led bi sijao određenom bojom[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Jel može bez ikakve animacije tj. onog svetla? Pretpostavljam da mora da osvetli prst, ali bi bilo lepo da ne mora ono okolo onako jadnoSamo da dodam jedan savet, ne menjajte default fingerprint animaciju, ja sam drzao onu trecu po redu neko vreme i otkljucavanje je duplo sporije iz nekog razloga, ili samo tako deluje zbog animacije, u svakom slucaju definitivno deluje sporije..
Rekoše da je baždaren na 300.000 otvaranja/zatvaranja.Ocekivano. K20 postoji i u verziji sa 8GB rama, 9T ne. [emoji4]To ne bi bilo prakticno. Mnogo cesce dobijas notifikacije nego sto palis prednju kameru. Koriscenje za fotkanje, face unlock i plus za notifikacije kada bi tako nesto bilo moguce, pa brzo bi se taj mehanizam "potrosio", koliko god da je uradjen dobro. [emoji3]
Slažem se u potpunosti sa ovim. Kao korisnik S7 prešao sam na Mi 8 i AOD ne može da priđe onom sa S7. Baš mi to nedostaje... Jednostavno Samsung ima najbolji AOD na tržištu i tu niko ne može da mu parira. Svi drugi proizvođači imaju neke poluproizvode koji su samo šminka.Jedina moja zamerka tiče se AOD ekrana. Unstalirao sam, tj. flasovao, EU ROM i notifikacije na AOD izgledaju puno bolje. Ali to još uvek nije ono iskustvo koje sam imao na Ssmsung S7 Edge telefonu. Na njemu sam na AOD mogao kontrolišem Youtube Vanced na primer, bilo koji muzički player, Deezer... Naravno bez paljenja ekrana. Voleo bih to da vidim i na ovom telefonu
Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari