Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

1000 evara ko nista. 1200 global gotovo sam siguran.

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

To i ja mislim. Sve ispod toga ce biti premija.
Ali ocigledno vecina ocekuje neke nerealne cene, pa cim bude zvanicna objava, da se krene sa hejtom. [emoji4]

Uzdajmo se u to da Xiaomiju u roku od 3 meseca osetno padnu cene, :d nije to Apple da drzi cenu i nakon godinu dana, iako ce (mozda) biti bolji tel od pro maxa...

Izgubio interesovanje i da gledam dok sam video da je veći od note 20 ultra!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Čudi me da ovo već niko nije kacio :)

https://youtu.be/62F4tcUHseY

Ne izgleda uopšte loše beli. Mada, stvarno mi deluje kao premala razlika u odnosu na Mi 10, i za one koji traže upgrade sa nekog drugog telefona, a pogotovo za one koji već imaju Mi10. Mada, mislim da će to biti trend sa 2021. telefonima, stvarno ne vidim šta veliko i toliko bitno može da se doda ove godine (sem kod Samsunga)

Na stranu što su već počele priče da se s888 mnogo više greje nego s865.. eto šanse za novi exynos :)

Ne izgleda uopšte loše beli. Mada, stvarno mi deluje kao premala razlika u odnosu na Mi 10, i za one koji traže upgrade sa nekog drugog telefona, a pogotovo za one koji već imaju Mi10. Mada, mislim da će to biti trend sa 2021. telefonima, stvarno ne vidim šta veliko i toliko bitno može da se doda ove godine (sem kod Samsunga)

To i ja pomislih. Bas mi se beli svidja.. Nije los ni ovaj sivi/crni, ali beli mi je ipak najlepši.

Na stranu što su već počele priče da se s888 mnogo više greje nego s865.. eto šanse za novi exynos :)

Samsung napravio 888 kao prosli exynos, pa da bude eto vidite kako je novi exy hladniji i trosi manje baterije :d

Da li je moguce ovo za novi Snap? I do 65% veca potrosnja u odnosu na SD865...
To je bas veliki procenat.
Ako gledamo samo papir, to bi mogla biti osetno slabija autonomija u odnosu na Mi10. Da ne pominjem jos 120Hz ekran i manji kapacitet baterije. Cak i u idealnim uslovima, da je novi cipset stedljiviji od prethodnika, i dalje bi autonomija u najboljem slucaju bila ista. Razliku u kapacitetu ne moze nadomestiti nista drugo.
Ne znam, sto se vise ovakvih clanaka pojavljuje, to se Mi10 namece mozda cak i kao bolji izbor. Dzabe i Pro i Ultra modeli ako se ovo za SD888 ispostavi kao tacno.

Poslednja izmena:
Sredice to nekim patch-om. Nece sebi da dozvole da ih neko drugi ugrozi.

Kako patch-om da srede hardverski problem? [emoji4]
Mogu da se smanje performanse eventualno, kako bi se postigla usteda energije, ali cemu onda novi cipset?

Pa pitanje je da li je hardware, to ne moze sada da se zna. Defektan hardware naravno da se ne resava software-om ali bas da imaju toliki omas, cisto sumnjam :).

Slazem se. Jos uvek nista ne znamo, ali mirise na dobra stara vremena i "SD810 situaciju". [emoji3]

Oni bar maše jednom u 5-6 godina, a drugi maše na 2 :D.

To je tacno. [emoji23]
Ne postoji stvar koju S845 ne moze da odradi, da ne pricamo za novije cipove, tako da ja uopste ne brinem ako SD888 bude fail.
Lepo si rekao, mogu i oni jednom da pogrese. Oprosteno im je, s obzirom na sve ove godine u kojima su izbacivali vrhunske cipove. [emoji4]

Nadacemo se da ce proizvodjaci telefona biti normalni i da ce downclock-ovati i smanjiti napon, mada do sada je bilo suprotno od toga, nabijali su se klok i napon radi marketinga i brojki na papiru.

Nadacemo se da ce proizvodjaci telefona biti normalni i da ce downclock-ovati i smanjiti napon, mada do sada je bilo suprotno od toga, nabijali su se klok i napon radi marketinga i brojki na papiru.

Koliko sam primetio od svih igrača to samo Google radi , ali oni to mogu pošto im je software ne toliko gladan kao kod ostalih igrača.

Prvi rezultati po meni razočaravajući, svega 4% bolji od mi 10 ultra a više troši bateriju i greje se...Čak i pri punjenju sa 55W punjačem temperatura dostiže 51 stepen.
https://www.youtube.com/watch?v=Po-GyDJfx9c
Kraci radni vek baterije, SoC koji puno trosi, slabija autonomija od prethodnika, isti kamera senzor kao prethodnik (doduse bolji ISP), ekran zakrivljen na sve 4 strane... Nikakav upgrade za one koji imaju Mi10...

*****ao sam se sto sam prodao 10 :S mozda snapdragon 777 izvadi stvar

Koliko sam primetio od svih igrača to samo Google radi , ali oni to mogu pošto im je software ne toliko gladan kao kod ostalih igrača.
Moze to bilo koji proizvodjac, ali su im bitniji brojevi na papiru. Google to radi sa chipsetom za koji je to nepotrebno, SD 765 ne treba downclock-ovati.

Da vidimo da li je to možda nekakav pre realese bug, softverska stvar, a ukoliko nije već hardver bude fejl, evo nam Kirina 9000 i P pedesetice iza ugla ,) Moj mi 9 čeka upgrade već neko vreme, imam ga od prvog dana dolaska u Mi Store, služio je, ali već je vreme za nešto novo

Kada ocekujete da stigne kod nasih operatera?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kraj februara/pocetak marta

Nazad
Vrh Dno