Ne izgleda uopšte loše beli. Mada, stvarno mi deluje kao premala razlika u odnosu na Mi 10, i za one koji traže upgrade sa nekog drugog telefona, a pogotovo za one koji već imaju Mi10. Mada, mislim da će to biti trend sa 2021. telefonima, stvarno ne vidim šta veliko i toliko bitno može da se doda ove godine (sem kod Samsunga)
Mozda bude godina kao ona sa SD810 i Exy7420...Na stranu što su već počele priče da se s888 mnogo više greje nego s865.. eto šanse za novi exynos![]()
Na stranu što su već počele priče da se s888 mnogo više greje nego s865.. eto šanse za novi exynos![]()
Nadacemo se da ce proizvodjaci telefona biti normalni i da ce downclock-ovati i smanjiti napon, mada do sada je bilo suprotno od toga, nabijali su se klok i napon radi marketinga i brojki na papiru.
Kraci radni vek baterije, SoC koji puno trosi, slabija autonomija od prethodnika, isti kamera senzor kao prethodnik (doduse bolji ISP), ekran zakrivljen na sve 4 strane... Nikakav upgrade za one koji imaju Mi10...Prvi rezultati po meni razočaravajući, svega 4% bolji od mi 10 ultra a više troši bateriju i greje se...Čak i pri punjenju sa 55W punjačem temperatura dostiže 51 stepen.
https://www.youtube.com/watch?v=Po-GyDJfx9c
Moze to bilo koji proizvodjac, ali su im bitniji brojevi na papiru. Google to radi sa chipsetom za koji je to nepotrebno, SD 765 ne treba downclock-ovati.Koliko sam primetio od svih igrača to samo Google radi , ali oni to mogu pošto im je software ne toliko gladan kao kod ostalih igrača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari