Najverovatnije mreža ne podržava zvanično uređaj za VoLTE pa odatle i problem. SMS ide preko Google messages sa isključenom "chat" funkcijom. Kad uključim "ćaskanje" ukoliko druga strana ima istu funkciju uključenu poruka ode odmah jer sve ide preko neta i ne koristi SMS protokol.Svasta isti telefon, isti rom samo Mts u pitanju bez problema salje ne jednu vec uzatopno vise poruka bez problema.
Mozda je do Telenora problem?
Nije do app, resetovao sam sve(sad upravo sve ispocetka podesavam) sad sve radi savrseno.Pa onda je do aplikacije, definitvno je novi update bagovit, ili se nije slozio sa sistemom na mobilnom. Reset ti nece nista resiti, ako je do app.
Nema problema bio je do mog telefona problem, resio sam sad je sve ok.Probao ja da instaliram mts bank aplikaciju, otvara normalano. Ne kostim njihove usluge, pa mi nudi samo registraciju, ali ne vidim nikakav problem sa aplikacijom kod mene. 12.1.1 A11
Ništa menjano. Sve kao što sam koristio i do sad. Fabrički punjač i fabrički kabal.Da nisi promenio kabl? Radi samo sa fabričkim kablom kako treba.
Može da mu bude i pretoplo.
Nisam. Voleo bih bez reseta. Previše stvari imam na telefonu, i većina sajtova i aplikacija mi je sa 2FA, ne mogu sve ispočetka. Reset radim jednom u dve godine.Kod mene je jos brzi nego na A10, da li si radio factory reset?
Joj sve te razumem isti slucaj juce sam imao meni jedna aplikacija nije radila pa sam morao a i ja u principu to radim jednom u dve godine ali sta da se radi totalno drugaciji telefon bude nakon toga i brze radi i nema bagova, al cena je ta koja jeste.Nisam. Voleo bih bez reseta. Previše stvari imam na telefonu, i većina sajtova i aplikacija mi je sa 2FA, ne mogu sve ispočetka. Reset radim jednom u dve godine.
Izgleda da ću morati da trpim ovako...
Da da. Imam Mi Turbo Charge. Ali ne prebacuje 3500 mAh, a nekad je bilo skoro 6000 mAh.Za početak restartuj telefon, ako već nisi
Jel ti piše Chagring rapidly, i imaš onu animaciju ba ekranu Mi Turbo Chagre?
Meni se dešavalo ranije. U poslednje vreme iskren da ti kažem i ne primećujem toliko. Ili se rešilo kroz neki update, ili sam ja jednostavno oguglao i navikao se na to, što će pre biti slučaj. Par ljudi koje znam, a imaju10t pro su mi se isto žalili na taj problem.Imam ponekad problem da ne mogu da prekinem razgovor i to posle nekoliko pokusaja, nervira jer se desi da potraje nekoliko sekundi. Secam se da je neko imao isti problem, ako jeste, da li zna resenje ?
Hvala
Meni se to desavalo identicno dok nisam uradio factory reset od tad nemam problema a tad sam updejtovao sa A10 na A11.Meni se desava npr kad nekog zovem, nazovem i prislonim tel na uho.... Dok se ne javi tj dok zvoni , ekran ugasen... Ne mogu prekinuti.
Uzmi slobodno evo vec sa Mi11 su to sve resili i funkcionise besprekorno to je i mozda jedina mana ali koja je resena bar po svim testovima koje su ljudi radili.Telefon je super...hardverski.
Ali sto vise koristim, neke probleme nalazim... Ne znam bas da cu opet Xiaomi uzeti 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari