Probaj gcam urnux 7.3 sa configom sa xd-a, cini mi se da je ok, a boje su prirodnije nego na stock.Nezz, ukljucen je automatski.
Ahm sta mislis, koja verzija gcam je najbolja...i koji config?
Probao sam dosta...sve mi to tu negdje
Ja koristim. Radilo vrhunski na A10, a otkad predjoh na 12.1.1 i A11, Viber na dual app zeza, tu galerija ne radi. Kada snimim sliku sa Vibera, nema je nigde. Radilo prvi dan po hard resetu, a na dalje ne radi.Jel koristi neko dual aplikacije na telefonu? Npr messenger i viber
Hehehe. Eto, našli smo šta je problem. Dok se meni baterija degradira, vama se dedegrdira. 😂
Ukupno 3 sata. Opet je to neka gruba estimacija na osnovu uzorka od 1h, čisto prezentacije radi. Ne pratim, i zaista nisam opterećen sa SOT, ali jednostavno primećujem rapidnije trošenje baterije nego ranije uz manje-više istu upotrebu.@Nik Sloter, misliš 3 sata dnevno u 2 dana? Ja 3 sata imam sa ovim mojim dopunjavanjem od 50 60 posto.
Jesi probao da restartujes telefon? Možda je neki bag koji vuče bateriju.Ukupno 3 sata. Opet je to neka gruba estimacija na osnovu uzorka od 1h, čisto prezentacije radi. Ne pratim, i zaista nisam opterećen sa SOT, ali jednostavno primećujem rapidnije trošenje baterije nego ranije uz manje-više istu upotrebu.
Jesam. Baš mi malopre to palo na pamet. Videćemo kako će se ponašati na dalje.Jesi probao da restartujes telefon? Možda je neki bag koji vuče bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari