Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

I ja sam imao do sad Poco, ali sada na Poco i ovom 12.1.1 ne rade gestures, samo na default launcheru

Ma meni je okej i ovaj widget... Samo eto sto ne mozes bilo gdje kliknuti nego na njega 😁

Meni ne radi zaključavanje, samo otključavanje, iako bi opcija to trebalo da radi.

Nema veze, bez toga mogu. Više me smara što mi drag sa sredine ekrana na dole otvara podešavanja, a ne notifikacije, već rade samo na levoj polovini ekrana. Na Poco, Oppo i Realme je bolje, tj. kako je bilo i ovde na Poco Launcheru, da samo sa vrha idu podešavanja, a sa sredine ono što ti treba svaki čas, a to su notifikacije.

Promeni Control center style na Old version i notifikacije će otvarati normalno.
Zaključavanje na dodir ne može da radi jer uopšte ne postoji ta opcija, samo uz neki drugi launcher.

Promeni Control center style na Old version i notifikacije će otvarati normalno.
Zaključavanje na dodir ne može da radi jer uopšte ne postoji ta opcija, samo uz neki drugi launcher.
Vratio sam old style ali nisam na to mislio. Na A10 je bilo bolje nego na A11, sa novim centrom, ali moguće da su svi benefiti bili od Poco Launchera, nemam pojma.

Šta je tu je, i ovo je OK, mada korak nazad.

Da vidim sad, mada to radi samo na lockscreen-u, on and off na tap.. 🤦‍♂️

Biće popravke očigledno. Ne kontam što ne integrišu Poco opcije, razlika sad između ta dva Launchera je u tri i po opcije doslovce.

Vratio sam old style ali nisam na to mislio. Na A10 je bilo bolje nego na A11, sa novim centrom, ali moguće da su svi benefiti bili od Poco Launchera, nemam pojma.

Šta je tu je, i ovo je OK, mada korak nazad.
Na 12.5 će biti drag za control centar pa svajp desno za notifikacije. Mnogo bolje.

Da li u Poco Launcheru može da se namesti da se aplikacije gase svajpovanjem nagore?

Jos mi ne dolazi update, vidim da ste na A11.. verzija MIUI global 12.0.18 QJDEUXM

Da li u Poco Launcheru može da se namesti da se aplikacije gase svajpovanjem nagore?
Ne znam šta pitaš, ali na gore kad zadržiš prst iskoče sve aplikacije, pa ih gasiš sklanjanjem u stranu. Identično kao sad MIUI. Minimalne su razlike, rekoh gore već, samo tih par različitosti bi trebali da objedine u opcije i da naprave Launcher svih Launchera.

Isti đavo okreni obrni. Može i da se pređe. Jedino što sam osetio je promena Launchera, i to minimalno.

Ne znam šta pitaš, ali na gore kad zadržiš prst iskoče sve aplikacije, pa ih gasiš sklanjanjem u stranu. Identično kao sad MIUI. Minimalne su razlike, rekoh gore već, samo tih par različitosti bi trebali da objedine u opcije i da naprave Launcher svih Launchera.

To znam, ja bih da ih gasim tako što ih sklanjam nagore, ne u stranu.

Kod mene to ne radi. Stavio sam ih horizontalno, ali se ne gase gde god da svajpujem.

Jesam, na njemu radi, a sad sam vratio na Poco i proradilo i na njemu. Ne znam zašto nije odmah htelo s njim.

Hvala, momci.

Ja sam probao stock launcher sa horizontal recents dok je bio u Alfa verziji i nije radilo sa Nova launcherom, samo sa stock. Izgleda da je ostalo tako.
Jel ova mogućnost postoji samo na A11 ? Ja nemam na A10 (Mi 9T).

Prve dve iz prve grupe su bolje, a ove unutra ni ne vidim razliku, možda bih na većem ekranu uporedo video.

Prva grupa s9+ , druga mi 10t pro. Slikao sam ih jos....ali me mrzilo stavljati. Generalno, s9+ pravi bolje slike 😁

Donje nemaju HDR uključen napolju, gornje imaju.

Probaj sa GCAM za slikanje napolju, možda iPhone 12 jedino može bolje. Ja sam još u traženju finalnog rešenja, mnogo verzija ima i šarolike su.

Nazad
Vrh Dno