Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Ja sam samo zbog toga instalirao Poco launcher, jako mi je falila ta opcija.
Vratio sam old style ali nisam na to mislio. Na A10 je bilo bolje nego na A11, sa novim centrom, ali moguće da su svi benefiti bili od Poco Launchera, nemam pojma.Promeni Control center style na Old version i notifikacije će otvarati normalno.
Zaključavanje na dodir ne može da radi jer uopšte ne postoji ta opcija, samo uz neki drugi launcher.
Na 12.5 će biti drag za control centar pa svajp desno za notifikacije. Mnogo bolje.Vratio sam old style ali nisam na to mislio. Na A10 je bilo bolje nego na A11, sa novim centrom, ali moguće da su svi benefiti bili od Poco Launchera, nemam pojma.
Šta je tu je, i ovo je OK, mada korak nazad.
Ne znam šta pitaš, ali na gore kad zadržiš prst iskoče sve aplikacije, pa ih gasiš sklanjanjem u stranu. Identično kao sad MIUI. Minimalne su razlike, rekoh gore već, samo tih par različitosti bi trebali da objedine u opcije i da naprave Launcher svih Launchera.Da li u Poco Launcheru može da se namesti da se aplikacije gase svajpovanjem nagore?
Nista ne gubis. Zapravo nista dobro ne dolazi uz 12.1.1. Bolje ostani na A10 do 12.5.Jos mi ne dolazi update, vidim da ste na A11.. verzija MIUI global 12.0.18 QJDEUXM
Ne znam šta pitaš, ali na gore kad zadržiš prst iskoče sve aplikacije, pa ih gasiš sklanjanjem u stranu. Identično kao sad MIUI. Minimalne su razlike, rekoh gore već, samo tih par različitosti bi trebali da objedine u opcije i da naprave Launcher svih Launchera.
To nije do launčera. Podešava se u postavkama sistema. Pošto može u stock launčeru može i u Pico. Upravo sam proverioDa li u Poco Launcheru može da se namesti da se aplikacije gase svajpovanjem nagore?
Settings-> Home screen-> Arrange items in Recents-> HorizontallyTo znam, ja bih da ih gasim tako što ih sklanjam nagore, ne u stranu.
Ali kada ih stavis horizontalno , onda ih gasis tako sto svajpujes prema goreNIsam siguran da se razumemo. Hteo bih da gasim aplikacije tako što ću da svajpujem ovako - https://cdn.dribbble.com/users/2869924/screenshots/6767547/swipe_up.gif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari