Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Verovatno ga je zapao felerican telefon. Ja zaista nemam problema sa tim. Niti mi zveci niti mi nesto odaje utisak lose uradjenog. Ponavljam, odaje utisak premijum uredjaja.
Na dizajn jedino imam zamerku na debljinu uredjaja. Mogli su da ukradu koji mm.
Pa.mora se maaaalo osjetiti jer su zvucnici jaki. Osjeti se i kod mene kada do kraja pojacam. Na sta se sve zale ljudi... Ccc...

Pa.mora se maaaalo osjetiti jer su zvucnici jaki. Osjeti se i kod mene kada do kraja pojacam. Na sta se sve zale ljudi... Ccc...
Pa kod mene sve ok, samo to osetim, ali malo vise se oseti, sve ostalo ja sam prezadovoljan... brz je fin, ali pri tom nekako dobro lezi u ruci(imao sam poco x3, neuporedivo je)

Vibracije se osete kada držiš prste na leđima, kao i kod svakog telefona sa stereo zvučnicima.. Ali ne zveci ništa :D

Sta ja znam... Meni je normaaalno da se.malo osjeti... "Vibracija" od zvucnika. Al nece ti sad spasti sa stola od toga 😁
Da je slabiji zvucnik,.ne bi toga bilo.... Bolje ovako hahah

Poslednji apdejt je meni razneo telefon u komade količinom bagova koje je doneo, uopšte ne vredi nabrajati. 12.1.1.0 je u pitanju. MIUI strikes again.

Ne znam da li je samo moj slučaj, ili je generalno problem s apdejtom, ne pratim temu, ali pripazite.

Da li je neko kupio kod nas neku kvalitetnu maskicu za Mi 10t Pro? Neka preporuka?

Poslednji apdejt je meni razneo telefon u komade količinom bagova koje je doneo, uopšte ne vredi nabrajati. 12.1.1.0 je u pitanju. MIUI strikes again.

Ne znam da li je samo moj slučaj, ili je generalno problem s apdejtom, ne pratim temu, ali pripazite.
U mene je 12.1.2.0 EEA... Nikakvih problema nemam, vecih... Par sitnica kao pomjerena slova za reply i to.... Al ostalo, sad za sad okej.

Koju tastaturu koristite?

Ovu guglovu sto dodje ili neku drugu ....?

Poslednja izmena:
Koju tastaturu koristite?

Ovu guglovu sto dodje ili neku drugu ....?
SwiftKey.. Nikada googlovu nijesam koristio.. Najveca prednost SwiftKey-a je to sto se ulogujes i sva njena podesavanja ti vrati kako su prije bila. To mi je bilo bas korisno kad sam se bavio custom romovima..

Je l ima neko neku preporuku za gcam ? Do sada sto sam ja gledao, slike su losije od stock-a...

Da li je možda još neko iskusio ovaj veoma zanimljiv problem? Kada imam video poziv preko Vibera, pri čemu je samo moja kamera isključena, a kada postavim telefon u horizontalan položaj, ako rukom priđem na 10-tak cm od telefona sa strane gde je senzor (a možda je razdaljina i veća čak), telefon ugasi ekran i načisto pobrljavi. Veoma se teško sam ponovo upali, tačnije skoro nikada, pa onda moram da ga zaključam, pa ponovo otključam, a u tom trenutku poziv je već u notification bar-u, pa moram ponovo da ga aktiviram. U prevodu, ovo znači da u ovoj situaciji telefon morate držati samo jednom rukom, sa strane sa kojih senzora nema (u normalnoj orijentaciji donja strana, u horizontalnoj desna). Kada je i moja kamera uključena, sve radi normalno.

To mi se dešava kada slušam zvučne poruke na WA, i kada slučajno rukom prođem u dometu proximity senzora isto tako se ugasi ekran i pobrljavi, poruku prebaci na slušalicu, i onda idu akrobacije sa otključavanjem i zaključavanjem.

Da li je možda još neko iskusio ovaj veoma zanimljiv problem? Kada imam video poziv preko Vibera, pri čemu je samo moja kamera isključena, a kada postavim telefon u horizontalan položaj, ako rukom priđem na 10-tak cm od telefona sa strane gde je senzor (a možda je razdaljina i veća čak), telefon ugasi ekran i načisto pobrljavi.

Pokušao sam da izazovem taj problem, međutim nisam uspeo. Uredno upali ekran kad se ukloni ruka sa senzora...

Slučajno pustih 12.1, tj. A11 update sinoć. Nešto mi je u glavi bilo da je 12.5 trebalo da bude, ali zeznuo sam se. Srećom, ne vidim neki nov problem, sem što je zahtevalo 5 minuta posla da se prešaltam sa Poco na stock launcher. Gestures sve 5.

Pokušao sam da izazovem taj problem, međutim nisam uspeo. Uredno upali ekran kad se ukloni ruka sa senzora...
U suštini, po meni, ne bi trebalo da gasi ekran u toku video razgovora bez obzira da li je tvoja kamera uključena ili ne. A nastavak problema je svakako što pobrljavi, barem kod mene.

Koliko ja znam kod govornih poruka, kada podignete telefon kao da se javljate, on zvuk prebacuje samo na gornji zvucnik. Kada ga vratite u normalu on pauzira svaki audio zapis i potrebno je sa se klikne plej. Ne brljavi nista.
Za video pozive nikada nisam imao problema, bar ne u Viberu. Nikada nije ugasio ekran.

Je li imao neko problem da ne moze da pronadje na Viberu skriven chat? Pokusao sam sa unosenjem PIN-a u pretrazi, kao i sa nazivom grupe ali ne pronalazi. Nije mi nesto ni bitna grupa vise sam je sklonio jer ubijaju ljudi, ali nije lose ispratiti.

Android 11 je zabranio sve sadržaje gde se ubijaju ljudi, to je razlog.

Desilo mi se već par puta da kada mi stigne sms notifikacija se pojavi, i nestane brzinom svetlosti, video sam da je stiglo nešto, ali ne i šta. I tek kad sam ušao u poruke vidim da je to. A notifikacije na ikonici nema.

da li ste imali problem da ne radi double tap to lock screen... radi mi za wakeup ali za lock -ne! na stock MIUI 12.1.1 stable

Može li menu button da se podesi tako da se pritiskanjem istog switchuje između aplikacija?

Moglo je u Poco Launcheru. Šteta što nisu 1 na 1 opcije preneli u MIUI, pošto ima neka bolja rešenja.

Rade na xiaomi.eu 12.5 double tap i za zaključavanje i otključavanje

Vrh Dno