phoboskv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.12.2007
- Poena
- 425
Na iOS-u to ne radi kako treba. A treba da radi kao na ovom Xiaomiju. (do ovog updateaMislim na IOS da li može, na Xiaomi znam da može odavno
Na iOS-u to ne radi kako treba. A treba da radi kao na ovom Xiaomiju. (do ovog updateaMislim na IOS da li može, na Xiaomi znam da može odavno
Ti.nemas problem sa viberom ? Ne zeli da ga otvori, a kada otvori, odes u kontakte on ga zatvori automatski...Pa logicno je da zeza kada si takav backup napravio.
Polako sedi ujutru uz kaficu jednu po jednu app i za pola sata si sve resio. Nista ne resava problem kao clean instal svega, ali to je najmanji problem instalirati sve sto si imao nego posle podesavanje svega sto si imao i kako je bilo pre ovoh kurslusa.
Uhhhh. Vec sam poceo da radim toPa logicno je da zeza kada si takav backup napravio.
Polako sedi ujutru uz kaficu jednu po jednu app i za pola sata si sve resio. Nista ne resava problem kao clean instal svega, ali to je najmanji problem instalirati sve sto si imao nego posle podesavanje svega sto si imao i kako je bilo pre ovoh kurslusa.
Nemam, ja imam drugi model ali pratim ovu temu zbog mogucnosti prelaska na Mi 10T ili Pro.Ti.nemas problem sa viberom ? Ne zeli da ga otvori, a kada otvori, odes u kontakte on ga zatvori automatski...
Pa bas nesto nisam upoznat sa tim. Npr ja moj Mi Note 3 nisam resetovao 3 godine. Od A9 do A11, nikad problem.Posle svakog velikog update i promena u sistemu preporuka je da se odradi hard reset da sve legne na svoje mesto.
I kod mene je sve do malopre funkcionisalo bez problema, pa su odjednom krenule da se momentalno zatvaraju aplikacije čim se otvore (Viber, Gmail, AirCare,...). Većina aplikacija radi normalno. Možda je neki privremeni problem do servisa?I od jutros neće da mi pokrene viber ni google pretragu kad kliknem samo vrati na početnu stranu
Užas, vratim na fabrička telefon i sad ne mogu drugi viber da instaliram.I kod mene je sve do malopre funkcionisalo bez problema, pa su odjednom krenule da se momentalno zatvaraju aplikacije čim se otvore (Viber, Gmail, AirCare,...). Većina aplikacija radi normalno. Možda je neki privremeni problem do servisa?
Edit: I sada sve ponovo radi normalno. I reaktivirali su mi se chat heads, iako sam to onemogućio čim sam uradio update na Android 11. Čudno.
Ne ubijaj onoga koji donosi pismo. To svi predlazu da kada se radi veca nadogradnja, nigde mu nisam sugerisao e odradi to je pod moranje nego sam samo napisao da je preporuka.Pa bas nesto nisam upoznat sa tim. Npr ja moj Mi Note 3 nisam resetovao 3 godine. Od A9 do A11, nikad problem.
Dual Apps ( i viber i whatsapp) ima problem za slanje medija. Veliki bug. Da li je do samih aplikacija ili do A11 i Miui 12.1. saznacemo u narednim dopunama.
Neće ništa degradirati, samo ne punite 0-100% svaki dan. Postoje na play store aplikacije koje šalju notifikaciju preko neke cifre, stavite na 80% da vas obavesti.
Ja punim od 20-30 do 80%, zašta mu treba oko pola sata, što mi je i dovoljno za ceo dan upotrebe, puna kapa.
Vidi, kazes preporuka. Preporuka nije, nego nuzna solucija ako uredjaj pocne da brljavi. To se desi jednom u 100 hiljada. Mozda i redje.Ne ubijaj onoga koji donosi pismo. To svi predlazu da kada se radi veca nadogradnja, nigde mu nisam sugerisao e odradi to je pod moranje nego sam samo napisao da je preporuka.
To je onaj cuveni marfi, kada nesto uradis pa te snadje gomila problema i pomislis a to je zbog toga i to sto sam sada uradio a da nisam to uradio nista se ne bi dogodilo a eto posle saznas da je problem bio globalne prirode... to je ono sto se kaze da se nadjes na pogresnom mestu u pogresno vreme.
Meni se isto dešavalo na OnePlusu od sinoć, ali sam imao sreće da sam pre hard reseta video ovo -
Dobra ideja. Poslao sam i ja za glitch u notifikacijama. Nemam problem sa dual apps.Ja sam im poslao feedback sa problemima.. Oko dual apps, i oko onih slova Reply i Mark as read što nisu uvek gde treba nego su povučena u levo skroz.
Sto ti kamera deluje iznenadjuce dobro? Sta si ocekivao?Drugar presao sa Norda na 10T pro, koristio ga 5 dana i ne moze vise na MIUI, uzece 8T, Xiaomi ce da proda a Nord je dao kevi.
Ono sto sam ja zakljucio koristeci ga malo je da je dobro sto sam uzeo FE a ne Xiaomi. Izrada je vise nego izvikana, ovde se pisalo kao da je telefon neunistivi tenk, a ustvari deluje suplje nazad, kad se lupi prstom sve zvoni, a zvucnici kad se puste na maksimum sav se trese. MIUI uopste ne deluje toliko glatko i ne cudi me sto vecina instalira romove. Ekran je odlican, kameru sam vrlo malo koristio ali mi deluje iznenadjujuce dobro.
Sto ti kamera deluje iznenadjuce dobro? Sta si ocekivao?
Sto se tice izrade, telefon je neverovatno kompaktan i kvalitetan. Zanimljivo je to, da po kvalitetu izrade ni malo ne saostaje za mnogo skupljim telefonima.
Ja ne znam sta je to sa vasim telefonima sto se tice glatkoce MIUIa. Al zaista ja tih problema nemam, a znam jos par ljudi koji ga koriste.
Sto se tice poredjenja FE koji je za globalno trziste i 10T Pro, exynos ne moze ni da pridje Snapdragonu.
Da ne pricam o UI Samsunga koji je uglavnom samo ispeglan na top telefonima.
Stoji, da je ovaj Miui 12.1. tezak zato i vec najavljuju 12.5 koji je laksi i znatno brzi i bolje optimizovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari