Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Neće ništa degradirati, samo ne punite 0-100% svaki dan. Postoje na play store aplikacije koje šalju notifikaciju preko neke cifre, stavite na 80% da vas obavesti.

Ja punim od 20-30 do 80%, zašta mu treba oko pola sata, što mi je i dovoljno za ceo dan upotrebe, puna kapa.

Ja mislim da Akkubattery upozori na koliko stavis...ne sjecam se , da li moze zaustaviti punjenje

Ne može da se zaustavi punjenje na većini telefona, ako to već nije predviđeno fabrički. Može na rutovanim.

Ono našta sam ja mislio, a moguće je, je notifikacija, pa da se ručno izvuče kabl. Ja tako radim, ali toliko brzo puni, da ako ne uradim to odmah, bude 95+.

Au bre kakav ti to punjac imas ja ne verujem meni bas sporo puni iako pise turbo blabla, ako je to turbo...
Opet kazem mozda sam ja navikao sa OP to je punjenje sacuvaj boze ali neka videcu da uzmem onaj od 50 ili 55 koliko bese pa cu da vidim kakvo je stanje.

Njegov punjač i njegov kabl moraju biti. Imam druge QC4 i PD punjače, ali ne pune tako brzo, iako su nominalno adekvatni.

Pa naravno sve kako sam dobio u kutiji.

Ne koristiš ga dok se puni? Nije pretopao pošto koči struju kad dođe do 41C, kao što se vidi iz grafika? Aplikacija je Charge Monitor.

Screenshot_2021-03-22-17-30-19-951_com.waterdaaan.chargemonitor.jpg

32 do 95% za 34,x min, što mu dođe preko 1,8%/min, sa ovim usporenjem u desnoj polovini grafika, što bi značilo da u optimalnom režimu verovatno puni tu negde oko 2%/min, možda čak i brže.

Pa u principu ga koristim u 95% slucajeva.
E hvala ti za app bas cu da proverim kako je kod mene svaka cast druze.
Mozda je i do mog subjektivnog dozivljaja da ne pricam opet isto uporedjujuci sa OP.
Ali da ne pricam napamet probacu app pa cemo videti rezultat👍👍👍

Da li je neko probao ona zastitna stakla za modul kamere?

Imam osjecaj da ova maska ne stiti i da bi se vremenom mogao izgrebati.

Ne stavljaj odrazice se na fotografije, citao sam iskustva drugih i svi redom su to rekli.
Imas maske koje stite vise kameru a ne uticu na kvalitet fotografije.
Ja sam kupio jednu takvu cekam da mi stigne.
To sam ja prvo hteo da uzmem, ali i ovako je zasticena dovoljno samo ti se cini da nije ako vodis racuna, nema brige ali cekam da dobijem moju trebalo bi svaki dan da mi stigne.

Ni slučajno, iz prve ruke. Uzmi neku rugged masku ako se uređaj koristi u teškim uslovima, a postoje i maske sa slajder poklopcem preko sočiva kamere na Ali.

E pa to mi je prvo palo na um.... Jel moguce da ne uticu na fotografiju.
Ne znam, volim da pazim telefone...dal prodavao ili poklanjao poslije, svejedno. Narucio sam masku novu, misleci da ce bolje kameru stititi..... Danas stigla, corak... Nista hahah.

Prilozi

• IMG-20210322-WA0001.jpg
    IMG-20210322-WA0001.jpg
    152.7 KB · Pregleda: 33
A ne ta ti je ista kao fabricka ima boljih, na slajder i sa pokrivenim delovima samo su sociva "slobodna".
Meni bila ruzna ta sa slajderom a i svaki put moras da pomeras, ova sto sam sad uzeo je po meni dosta bolja.Screenshot_2021-03-22-18-28-30-821_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Ma mislio sam da je vise izdignuta od fabricke hahaha. Al et ova mi svakako ljepsa...ne svidja mi se ono velikim slovima xiaomi 🤣

Vidjao sam takvih...ne svidja mi se. Ostavit cu ovu sad za sad....

Prilozi

• Screenshot_2021-03-22-18-33-08-720_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2021-03-22-18-33-08-720_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    64 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_2021-03-22-18-33-37-141_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2021-03-22-18-33-37-141_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 22
Ova sa slajderom ti lepsa?
Zato ja kazem o ukusima ne vredi raspravljati, meni to toliko ruzno da sam rekao da cu da rizikujem da slomim kameru ali da tako nesto necu staviti na svoj telefon, tu sam masku prvu video kad sam trazio, a onda sam naleteo na one i to mi je top, izdignute su gotovo pola cmm od sociva i ne treba vise ako ces da ga bacas po kamenju ili sta god nece ti pomoci nijedna maska, ako normalno koristis savrsena je i fabricka, bar ova sto sam dobio kao gift, a ona sto sam je uzeo gotovo nemoguce ukoliko se normalno telefon koristi.

Samo pazite na ove što imaju posebno rupe za kamere i blic, jer može da utiče ako se koristi blic i videće se anomalija na fotografiji od blica.

Ova sa slajderom ti lepsa?
Zato ja kazem o ukusima ne vredi raspravljati, meni to toliko ruzno da sam rekao da cu da rizikujem da slomim kameru ali da tako nesto necu staviti na svoj telefon, tu sam masku prvu video kad sam trazio, a onda sam naleteo na one i to mi je top, izdignute su gotovo pola cmm od sociva i ne treba vise ako ces da ga bacas po kamenju ili sta god nece ti pomoci nijedna maska, ako normalno koristis savrsena je i fabricka, bar ova sto sam dobio kao gift, a ona sto sam je uzeo gotovo nemoguce ukoliko se normalno telefon koristi.
Ma jok, dobra mi ova sto sam narucio hehehe. Uz nju dobio 2 stakla, kad zatreba neka ih.

Ove 2 sa slike mi ne svidjaju.

Stigao mi update. Odradio bih ga odmah, ali neko napisa, cini mi se, da ne rade Dual app kako treba. Da li moze neko da potvrdi, posto koristim 2 kartice, jedna privatna, jedna sluzbena i neophodna su mi oba Vibera. To sa A10 radi bez greske do sada

Hvala!!!

Radi i sad bez greške što se tiče dopisivanja, jedino što sam primetio da se na sekundarnoj WA aplikaciji ne vide mediji ako šaljes kroz aplikaciju, meni prijavljuje 1970 god i ne može da nađe medije. Dok slanje direktno iz galerije radi. Ostalo sve ok.

Ne koristim dual viber pa ne znam. Mada dual messenger ima isto taj problem.. Tako da verovatno je i za viber isto.

Koristi li neko mi browser ? Da li ima mogucnost da se na desktop dodaju precice na odredjene web str?

Update odradio. Posle prvog restarta prilicno zabagovao. Ne moze u settings da udje. Sve pocrni. Posle restarta opet. Sacekah malo, pa je uspeo da udje. Viber dual app takodje problem sa fotkama.
E da ga ebem ako moram hard reset. Svi instalacije iz pocetka, dve aplikacije banke, sluzbeni mail...smorcina. Ko me terao da ovo radim, a sve je radilo kako treba na A10.

Posle svakog velikog update i promena u sistemu preporuka je da se odradi hard reset da sve legne na svoje mesto.

Ma znam ja ze te preporuke. 6 godina koriscenja iOS me razmazilo. Nikada posle OTA update-a iOS-a nisam radio hard reset i nikada ni najmanji problem.

Probacu neki dan da ga koristim ovako, pa ako primetim jos nesto da baguje, resetujem ga.
Sad zeza glavni Viber. Izbacuje, nece da otvori link. Uzas

Poslednja izmena:
IOS ni približno nije ovako feature rich, sve ima svojih prednosti i minusa. Dal u ekosistemu uopšte može više Vibera na istom telefonu?

Sve je prslo. Ne otvara sms, ne otvara viber. Tj. otvori i odmah zatvori. Tacno moram da radim hard reset. E da sam znao da me ovo ceka, ne bih ni updateovao.

@nidza
Naravno da moze. Drugi Viber je dual app. Tako mi radi od novembra i radi bez problema.

Zanimljivo meni sve radi normalno.
Od cega to zavisi?

Sve je prslo. Ne otvara sms, ne otvara viber. Tj. otvori i odmah zatvori. Tacno moram da radim hard reset. E da sam znao da me ovo ceka, ne bih ni updateovao.

@nidza
Naravno da moze. Drugi Viber je dual app. Tako mi radi od novembra i radi bez problema.
Mislim na IOS da li može, na Xiaomi znam da može odavno

Nazad
Vrh Dno