Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

10T Pro, Global 12.1.1 Telenor. Čim isključim VoLTE SMS normalno funkcioniše. Isto se dešavalo i na Android 10 i sada na 11.

Svasta isti telefon, isti rom samo Mts u pitanju bez problema salje ne jednu vec uzatopno vise poruka bez problema.
Mozda je do Telenora problem?

Svasta isti telefon, isti rom samo Mts u pitanju bez problema salje ne jednu vec uzatopno vise poruka bez problema.
Mozda je do Telenora problem?
Najverovatnije mreža ne podržava zvanično uređaj za VoLTE pa odatle i problem. SMS ide preko Google messages sa isključenom "chat" funkcijom. Kad uključim "ćaskanje" ukoliko druga strana ima istu funkciju uključenu poruka ode odmah jer sve ide preko neta i ne koristi SMS protokol.

Moguce da si u pravu u pretpostavci za nepodrzavanje uredjaja zvanicno, ja koristim Chomp app za sms cak mislim ni da nema tu opciju "chat" tako da ne znam, doduse, s obzirom da sam volte ukljucio tek sinoc i da sam samo sa bratom razmenio poruku i nisakim vise mozda mi nece raditi sa nekim videcu testiracu vise od danas jer sam sinoc kasno ukljucio i nema smisla da ljude bombardujem porukama da bih nesto proverio, danas cu👍😁

Ljudi, ako idem na fabricki reset sve se brise?
Nece app mts banke da mi radi jedino ona a potrebna mi je svakodnevno odjednom prestala da mi radi i predpostavljam da je to jedini nacin da mi proradi.
Dakle sve se brise sto imam na telefonu, jel da?

Ako samo jedna aplikacija pravi problem suludo je brisati sve. Clear data (dugo držiš ikonu pa na i ), će da obriše sve što se tiče te aplikacije.

Joj druze zar mislis da to nisam radio vec 15 puta doslovno.
Krenuo od brisanja kesa 15 puta, pa onda isto toliko brisanja podataka, pa 5 puta deinstal/instal nista ne pomaze vec pomislih da zovem CC banke da im kazem da imaju problem sa app, i onda se malopre setih da instaliram na starom telefonu i odmah sve ok, znaci nesto je do mog telefona ne do app.

Pa onda je do aplikacije, definitvno je novi update bagovit, ili se nije slozio sa sistemom na mobilnom. Reset ti nece nista resiti, ako je do app.

Probao ja da instaliram mts bank aplikaciju, otvara normalano. Ne kostim njihove usluge, pa mi nudi samo registraciju, ali ne vidim nikakav problem sa aplikacijom kod mene. 12.1.1 A11

Pa onda je do aplikacije, definitvno je novi update bagovit, ili se nije slozio sa sistemom na mobilnom. Reset ti nece nista resiti, ako je do app.
Nije do app, resetovao sam sve(sad upravo sve ispocetka podesavam) sad sve radi savrseno.
Probao ja da instaliram mts bank aplikaciju, otvara normalano. Ne kostim njihove usluge, pa mi nudi samo registraciju, ali ne vidim nikakav problem sa aplikacijom kod mene. 12.1.1 A11
Nema problema bio je do mog telefona problem, resio sam sad je sve ok.

Posle update-a originalni punjač je duplo sporiji.
Ima li neko sličnih problema? Kako ih rešiti? Što jednostavnije...

Da nisi promenio kabl? Radi samo sa fabričkim kablom kako treba.

Može da mu bude i pretoplo.

Kod mene je jos brzi nego na A10, da li si radio factory reset?
Nisam. Voleo bih bez reseta. Previše stvari imam na telefonu, i većina sajtova i aplikacija mi je sa 2FA, ne mogu sve ispočetka. Reset radim jednom u dve godine.
Izgleda da ću morati da trpim ovako...

Vidi da kojim slučajem nije do punjača. Pokušaj sa nekim drugim punjačem da napuniš tvoj telefon, ili sa tvojim punjačem da napuniš neki drugi fon. Nema logike da bude neki softverski problem.

Za početak restartuj telefon, ako već nisi:D
Jel ti piše Chagring rapidly, i imaš onu animaciju ba ekranu Mi Turbo Chagre?

Nisam. Voleo bih bez reseta. Previše stvari imam na telefonu, i većina sajtova i aplikacija mi je sa 2FA, ne mogu sve ispočetka. Reset radim jednom u dve godine.
Izgleda da ću morati da trpim ovako...
Joj sve te razumem isti slucaj juce sam imao meni jedna aplikacija nije radila pa sam morao a i ja u principu to radim jednom u dve godine ali sta da se radi totalno drugaciji telefon bude nakon toga i brze radi i nema bagova, al cena je ta koja jeste.

Upravo je ovo gore razlog bratac, cena je ta ili ostavi tako ili rusi, sve se sredi evo ja sredio i sad uzivam. A11 je top brz odlican ali kad je od nulo sto je negde i normalno, jedino sto se vise greje cini mi se ali i brze puni tako da je to verovatno zbog toga, jos testiram ali 80% sam siguran da je do toga. U radu je hladan.

6000 ima samo negde do 65%, onda usporava, a zavisi i od temperature, na 41°C takođe usporava. U prilogu je jedno od punjenja.

Screenshot_2021-04-04-22-39-42-902_com.waterdaaan.chargemonitor.png

Imam ponekad problem da ne mogu da prekinem razgovor i to posle nekoliko pokusaja, nervira jer se desi da potraje nekoliko sekundi. Secam se da je neko imao isti problem, ako jeste, da li zna resenje ?
Hvala

Imam ponekad problem da ne mogu da prekinem razgovor i to posle nekoliko pokusaja, nervira jer se desi da potraje nekoliko sekundi. Secam se da je neko imao isti problem, ako jeste, da li zna resenje ?
Hvala
Meni se dešavalo ranije. U poslednje vreme iskren da ti kažem i ne primećujem toliko. Ili se rešilo kroz neki update, ili sam ja jednostavno oguglao i navikao se na to, što će pre biti slučaj. Par ljudi koje znam, a imaju10t pro su mi se isto žalili na taj problem.

Meni se desava npr kad nekog zovem, nazovem i prislonim tel na uho.... Dok se ne javi tj dok zvoni , ekran ugasen... Ne mogu prekinuti.

Ma zeza stalno...
Gledam u toku razgovora upaljen displej.

Isto zeza povremeno kada treba da se završi razgovor.

Telefon je super...hardverski.
Ali sto vise koristim, neke probleme nalazim... Ne znam bas da cu opet Xiaomi uzeti 🤔

Meni se desava npr kad nekog zovem, nazovem i prislonim tel na uho.... Dok se ne javi tj dok zvoni , ekran ugasen... Ne mogu prekinuti.
Meni se to desavalo identicno dok nisam uradio factory reset od tad nemam problema a tad sam updejtovao sa A10 na A11.
Sad pu,pu savrseno radi.
Post automatically merged:

Telefon je super...hardverski.
Ali sto vise koristim, neke probleme nalazim... Ne znam bas da cu opet Xiaomi uzeti 🤔
Uzmi slobodno evo vec sa Mi11 su to sve resili i funkcionise besprekorno to je i mozda jedina mana ali koja je resena bar po svim testovima koje su ljudi radili.

Mislim da sam i ja radio hard reset... Nakon svakog veceg apdejta odradim

Nazad
Vrh Dno