Pa samo skrinsotuj tamo u podesavanjima O telefonu ili napisi koja ti je trenutno Miui verzija. Tako lako znas jesi li Eu ili Global.Skinuo sam onaj EEA recovery.... I odradio apdejt. Da je pogresan fajl, ne bi mi odradilo...valjda haha
Pa samo skrinsotuj tamo u podesavanjima O telefonu ili napisi koja ti je trenutno Miui verzija. Tako lako znas jesi li Eu ili Global.Skinuo sam onaj EEA recovery.... I odradio apdejt. Da je pogresan fajl, ne bi mi odradilo...valjda haha
Vec sam to radio...i pise i meni Global...al.mi je EEu..kako funkcionise , nezz. Za EU posebno napravili zbog nekih zakonskih regulativaPa samo skrinsotuj tamo u podesavanjima O telefonu ili napisi koja ti je trenutno Miui verzija. Tako lako znas jesi li Eu ili Global.
Pa ako npr punim preko noci.... Sta me briga jel napuni za sat ili 3h 😁Ma bre puni ga sa fabrickim 33w i ne opterećuj se. Trajaće ta baterija taman koliko ti treba. To brzo punjenje i jeste jedna od velikih prednosti. Sto bi to sebi uskratio?
Mozda si pomesao uredjaje ali ako je bilo price mislilo se na Mi 10 Ultra koja ima graphene bateriju podeljenu na dva dela koja se puni sa punjacem od 120W, i kod nje je na na 800 ciklusa punjenja da izgubi 10% baterije.Nekad sam na ovoj temi procitao , da telefon ima 2 baterije pa brzo punjenje nece toliko skratiti vijek baterije. Nije tacbo...jednu bateriju ima...takonda, ako vam se ne zuri, punite sporijim punjacem
Desi se, ali to je i do optimizacije aplikacija...Da li je neko imao problema sa notifikacijama? Par poruka danas mi je doslo, nisam cuo... Na messenger i na whatsup
@NakaR22 , hah dogodine Iphone ide. Mislio sam i sada ali nisam jer glupani nisu ubacili 120hz...mislim da ce dogodine morat.
Xiaomi je prelaz 😁
Nema sta hard feelings.Slazem se i ja sa @NakaR22 sa konja na magarca u tom slucaju.
Ne bi Iphone uzeo dzabe da mi daju ustvari bih, i bar uzeo dobru lovu kad ima takvih "likova" koji robuju markama da se vidi zagrizla jabukica, pozeraj al to je moje misljenje koje imam duzi niz god o jabuci i takvim likovima.
No hard feelings.
Ja tvrdim da MIUI ima pun k nekih sitnih bagova koje OneUI nema . Ne kazem da ga zbog toga ne treba kupiti.... Ali cinjenica je da ima. Flagshipe Samsunga ili Apple preplatis, ali jesu najbolji u svakom segmentu.Iskreno ja sam bio verni fan Nokia telefona sa onim cuvenim WM. Koristio i Samsung i Iphone kao i Sony. Pri Huawei sam radio (njih smatram za najvece u svakom pogledu), a Xiaomi koristim od Mi4.
Sto bi rekli, sve je to u pet deka 😂
Ja Xiaomi koristim iskljucivo zbog Miui a. Jest kopija Iphona, ali je android kopija sa vise slobode i vise opcija.
A danas sve zeza Whatsapp. Od problema sa dual app, slabo su isle poruke.
Iskreno ako cemo tako onda svakom proizvodjacu telefona mozemo naci neku manu!Ja tvrdim da MIUI ima pun k nekih sitnih bagova koje OneUI nema . Ne kazem da ga zbog toga ne treba kupiti.... Ali cinjenica je da ima. Flagshipe Samsunga ili Apple preplatis, ali jesu najbolji u svakom segmentu.
Nisam fanboy nijednog brenda, ali smatram da sam realan. A ne da postavljam neke smajlice bez nekog razumnog objasnjenja....uostalom, sve je bolje na Samsungu i Iphonu osim cijene... Kao sto ti rece , kopija Iphona i MIUI.....
A ne kopira se nesto sto ne valja, zar ne ?
Jel imao iko problem da mu zaledi sve?
Npr upravo sad mi se desilo, na forumu. Znaci, samo stane, ne reaguje touch, nista.
Kliknem "srednju tipku" da izadjem, vratim, radi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari