Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Pa samo skrinsotuj tamo u podesavanjima O telefonu ili napisi koja ti je trenutno Miui verzija. Tako lako znas jesi li Eu ili Global.
Vec sam to radio...i pise i meni Global...al.mi je EEu..kako funkcionise , nezz. Za EU posebno napravili zbog nekih zakonskih regulativa

Naravno da ti je EEA ako si kupio u EU naravno ima razlike tu recimo ne mozes da namestis da legalno snimas razgovore upravo iz razloga sto je to zabranjeno u EU i ima jos stvarcica.
Da li jos neko ima problem na A11 koji sam opisao i da li neko zna resenje za isti, bar me ometa u funkcionisanju telefonom kako sam navikao.

XEU rom je precisceni kineski rom i ne isporucuje se zvanicno ni na jedan telefon koji je namenjen globalnom trzistu (citaj ne kineskom) koje ukljucuje sve ostale zemlje na svetu.

Pa znamo nismo nista za XEU rekli.

Ma opusteno👍

Nekad sam na ovoj temi procitao , da telefon ima 2 baterije pa brzo punjenje nece toliko skratiti vijek baterije. Nije tacbo...jednu bateriju ima...takonda, ako vam se ne zuri, punite sporijim punjacem

Ma bre puni ga sa fabrickim 33w i ne opterećuj se. Trajaće ta baterija taman koliko ti treba. To brzo punjenje i jeste jedna od velikih prednosti. Sto bi to sebi uskratio?

Nikad manje mi nije degradirala baterija nego na Poco, brz punjač i parcijalno punjenje od 20 do 80 otprilike pa i manje a češće.

Punjenje preko noći prvo treba izbaciti iz navike. Ako se desi desi, ali neka ne bude mehanizam.

Nekad sam na ovoj temi procitao , da telefon ima 2 baterije pa brzo punjenje nece toliko skratiti vijek baterije. Nije tacbo...jednu bateriju ima...takonda, ako vam se ne zuri, punite sporijim punjacem
Mozda si pomesao uredjaje ali ako je bilo price mislilo se na Mi 10 Ultra koja ima graphene bateriju podeljenu na dva dela koja se puni sa punjacem od 120W, i kod nje je na na 800 ciklusa punjenja da izgubi 10% baterije.

Kada joj se kapacitet smanji za nekih 20 do 25% ti ces vec uveliko imati neki xiaomi mi 12 ili 13. Tako da, samo opusteno.

Da li je neko imao problema sa notifikacijama? Par poruka danas mi je doslo, nisam cuo... Na messenger i na whatsup

@NakaR22 , hah dogodine Iphone ide. Mislio sam i sada ali nisam jer glupani nisu ubacili 120hz...mislim da ce dogodine morat.

Xiaomi je prelaz 😁

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problema sa notifikacijama? Par poruka danas mi je doslo, nisam cuo... Na messenger i na whatsup

@NakaR22 , hah dogodine Iphone ide. Mislio sam i sada ali nisam jer glupani nisu ubacili 120hz...mislim da ce dogodine morat.

Xiaomi je prelaz 😁
Desi se, ali to je i do optimizacije aplikacija...

Cuj IPhone, sa konja na magarca. Ne cini to 😂😂😂

Do optimizacije? Na a10 nisam imao prob.
Vidjecu hoce li se ponavljati... Sta onda? U postavkama app ono no restriction staviti?

S konja na magarca ... 😁😁

Slazem se i ja sa @NakaR22 sa konja na magarca u tom slucaju.
Ne bi Iphone uzeo dzabe da mi daju ustvari bih, i bar uzeo dobru lovu kad ima takvih "likova" koji robuju markama da se vidi zagrizla jabukica, pozeraj al to je moje misljenje koje imam duzi niz god o jabuci i takvim likovima.
No hard feelings.

Slazem se i ja sa @NakaR22 sa konja na magarca u tom slucaju.
Ne bi Iphone uzeo dzabe da mi daju ustvari bih, i bar uzeo dobru lovu kad ima takvih "likova" koji robuju markama da se vidi zagrizla jabukica, pozeraj al to je moje misljenje koje imam duzi niz god o jabuci i takvim likovima.
No hard feelings.
Nema sta hard feelings.
Koristim Samsung od s3 pa et do s9+ dok nisam Xiaomi uzeo. Iskreno, sam software je smijesan sa x nekih bugova... Nebitno, veci ili manji... Toga u Samsunga nema. A vjerujem ni u Apple. Da o dr stvarima ne pricam.

Kupio bih s21 ultra ali stvarno mi je Samsung dosadio.

Sve ima svoju cijenu...sta god ti ili neko drugi mislio.

No hard feelings

Samo cu se nasmejati, idemo dalje ne vredi.😂😂😂😂😂

Pa vidi , ti si sa takvim komentarima isti kao oni sto robuju nekom brendu i slijepo ga brane .

ziv bio

(y)

😂😂😂👍

Iskreno ja sam bio verni fan Nokia telefona sa onim cuvenim WM. Koristio i Samsung i Iphone kao i Sony. Pri Huawei sam radio (njih smatram za najvece u svakom pogledu), a Xiaomi koristim od Mi4.
Sto bi rekli, sve je to u pet deka 😂
Ja Xiaomi koristim iskljucivo zbog Miui a. Jest kopija Iphona, ali je android kopija sa vise slobode i vise opcija.
A danas sve zeza Whatsapp. Od problema sa dual app, slabo su isle poruke.

Iskreno ja sam bio verni fan Nokia telefona sa onim cuvenim WM. Koristio i Samsung i Iphone kao i Sony. Pri Huawei sam radio (njih smatram za najvece u svakom pogledu), a Xiaomi koristim od Mi4.
Sto bi rekli, sve je to u pet deka 😂
Ja Xiaomi koristim iskljucivo zbog Miui a. Jest kopija Iphona, ali je android kopija sa vise slobode i vise opcija.
A danas sve zeza Whatsapp. Od problema sa dual app, slabo su isle poruke.
Ja tvrdim da MIUI ima pun k nekih sitnih bagova koje OneUI nema . Ne kazem da ga zbog toga ne treba kupiti.... Ali cinjenica je da ima. Flagshipe Samsunga ili Apple preplatis, ali jesu najbolji u svakom segmentu.
Nisam fanboy nijednog brenda, ali smatram da sam realan. A ne da postavljam neke smajlice bez nekog razumnog objasnjenja....uostalom, sve je bolje na Samsungu i Iphonu osim cijene... Kao sto ti rece , kopija Iphona i MIUI.....
A ne kopira se nesto sto ne valja, zar ne ?

Jel imao iko problem da mu zaledi sve?
Npr upravo sad mi se desilo, na forumu. Znaci, samo stane, ne reaguje touch, nista.
Kliknem "srednju tipku" da izadjem, vratim, radi.....

Prvo, dosta offtopica.

Drugo, ne piši više postova zaredom. Koristi edit.

Treće, to "zamrzavanje" je do Chrome-a, ne do telefona. Bag koji se vuče već neko vreme.

Ja tvrdim da MIUI ima pun k nekih sitnih bagova koje OneUI nema . Ne kazem da ga zbog toga ne treba kupiti.... Ali cinjenica je da ima. Flagshipe Samsunga ili Apple preplatis, ali jesu najbolji u svakom segmentu.
Nisam fanboy nijednog brenda, ali smatram da sam realan. A ne da postavljam neke smajlice bez nekog razumnog objasnjenja....uostalom, sve je bolje na Samsungu i Iphonu osim cijene... Kao sto ti rece , kopija Iphona i MIUI.....
A ne kopira se nesto sto ne valja, zar ne ?

Jel imao iko problem da mu zaledi sve?
Npr upravo sad mi se desilo, na forumu. Znaci, samo stane, ne reaguje touch, nista.
Kliknem "srednju tipku" da izadjem, vratim, radi.....
Iskreno ako cemo tako onda svakom proizvodjacu telefona mozemo naci neku manu!

MIUI je odlican skin koji dozvoljava dosta toga i jos ako znas da ga podesi i optimizujes radice jos bolje. Probaj da deblotujes telefon, imas dosta toga sto mozes da obrises iz istog ali uz pravi program i pravi tutorijal na YT mozes da napravis cudo od telefona. Ako ti se to ne radi imas jos jednu laksu opciju.... prodas telefon i kupis Samsung ili iPhone po daleko vecoj ceni a dobices slican telefon ali nece da bude kinez.

Za sitne bagove ako neces da se zezas lepo instaliraj custom rom o kojem se ovde govori i videces da je telefon podpuno drugaciji, a sto se tice tog zamrzavanja sto je moderator reko to je problem do Chrome pa lepo probaj da testiras neki drugi pretrazivac pa uporedi a ne drvlje i kamenje odmah na forumu.

evo zeni sam kupio s21...i stvarno neke mane ne nalazim . Osim cijene :ROFLMAO:

Aj ziv ti meni bio, da ne offtopicimo vise, upozoreni smo . Da pitam nesto vezano za Mi10 t pro .
Da li se u galeriji moze ukinuti album "All photos " ? Ide mi na neku stvar ....

EDIT: ovo blokiranje ekrana mi se desavalo i npr kad gledam potrosnju baterije tj aplikacije .

Poslednja izmena:
Samsung je najbolji pogotovo u segmentu chipsetova, tu najvise prednjace :D

Ovaj poslednji Xeu za 10T Pro radi kao blesav, a baterija se ne smanjuje uopste..

Nazad
Vrh Dno