Pa prodaj... Kupi Nord.A imate li notifikacije na lock screenu? Meni je sve to podešeno i džabe, opet moram da otključam telefon, ne vide se na lock screenu.
Tek je prvi dan, a već me dosta toga nervira, j**** ti Telekom i to što nisu imali OP Nord koji sam hteo...
Da naravno sem ove jedne stvari sve je top, aj sad i to da resim.@somakoma
A prvo si se dvoumio da li da predjes a kada si odlucio ono ne moze ali uvek ima resenje. Eto vidis da ne mora striktno da uvek bude pisanja pojedinaca da se odnose na sve.
Ima free crop. To je kad udjes u editovanje, pa crop ona ikonica u kojoj je u sredini x.Editor fotografija nema free crop, nego može da se cropuje samo po presetima?
Post automatically merged:
Što se tiče kamere, ja sam nabacio Gcam i boje su lepše u odnosu na default kameru.
Nikakav problem nemam koristim uvek tamni rezim i meni su ucitane odmah app.Lad uđem u Podešavanja/EkranViše opcija za Tamni režim ne mogu da isključim tamni režim za pojedinačne aplikacije. Razlog - ne prikazuju mi se aplikacije! Ima li neko rešenje?
Da l ima da se kupi ta maska? Jesi li je viđao možda po online shopovima?Meni global top sad nemam ni problem sa proxy senzorom doduse ne rekoh u 99% slucajeva nisam imao sa drugom maskom i na 10ci, a tu masku sam dobio u gift boxu kad sam uzimao telefon a kad sam dosao kuci ja sam to stavio ispod kreveta u decijoj sobi i zaboravio do pre nedelju dana. Uzeo ja da vidim posle skoro mesec dana sta ima u tom boxu kad ono tako dobra original karbon crna maska, ja se odusevim mada sam kupio jos jednu masku koju cekam jer nisam znao da ima u boxu ova maska, stavim ja oni izrezi odlicno pogodjeni ne kao sa onom silikonskom sto svi dobiju u kutiji sa fonom i jednom mi se za 7 dana desilo na 10ci da mi ukljuci pogresno displej, a na 11ci do sad nijednom, a ja se i za 10ku odusevio jer meni je to bio resen problem jer mi se sa onom silikonskom palio u svakom razgovoru po vise puta u istom pa ispritiskam sve i svasta licem.
A sad sa 11om i ovom maskom nijednom, tako da sam ostao duzan i to da napisem *** kad nisam se setio ranije.
E iskreno nisam ni gledao mogu da pogledam na AE pa ti javljam a mogi i da ti fotkam ako ti hoces sam da trazis sve mi jednom tj nista mi nije tesko od ta dva.Da l ima da se kupi ta maska? Jesi li je viđao možda po online shopovima?
A kad spustis notifikacijski panel , da li ti prikazuje ...ono da kliknes? Pa bi tu trebao moci da promjenisIma li još neko problem na A11 prilikom povezivanja telefona putem USB na račanar? Kada se poveže uopšte ne nudi opcije kao ranije nego samo puni.
Do računara je, sad sam ustanovio da na ženinom laptopu radi. Vidim da ima mogućnost sada i za Android auto što ranije nije moglo čini mi se za naš region.A kad spustis notifikacijski panel , da li ti prikazuje ...ono da kliknes? Pa bi tu trebao moci da promjenis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari