Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Pa to je do njihovog 12.1. updatea.
Mada, evo sad gledam podesavanja aplikacije, mislim da i to moze da se iskljuci, otcekiranjem Notification shade toolbar.

Odlicna ova 11-ica baterija je ludilo iako je tek prvi ciklus jos ali na 45% mi je bilo 5h40min SOT pa cemo da vidimo kako ce biti a ne ispustam ga iz ruke sto se kaze maltretiram ga sve vreme sve mi je poukljucivano i izmisljam gledanja, cackanja pozivi viber, telegram sve notifikacije ukljucene, ad blocker nekih 50 tabova u Chrome-u, non stop 4G ukljucen, WiFi ugasen, poruke ma ni ono sto ne radim uobicajeno samo da vidim koliko ce bat izdrzati, tako sam i kad sam ga uzeo maltretirao pisao sam o tome i dobio preko 10h SOT na A10 kacio sam SS ovde, sad ce biti vise i to fino vise.Screenshot_2021-03-17-12-30-36-190_com.miui.securitycenter.jpg

Kod mene za sad baterije kao i na A10, oko 8h SoT izvlačim. Tako da za sada nisu zeznuli bateriju, što je dobro :D

Ne da nisu zeznuli nego je i bolja, bar kod mene a zaista je maltretiram da vidim realno stanje.
Kamera jos bolja slika po danu vrh sa jos manje suma, e samo jednu stvar imam da zamerim a mozda neko i zna resenje ovde, kad recimo hocu u browseru da dodam pesmu da je recimo isecem tj skratim na bilo kom online cutteru nece da mi se ucita, ni na jednom browseru, zna neko resenje mozda?

Editor fotografija nema free crop, nego može da se cropuje samo po presetima?
Post automatically merged:

Što se tiče kamere, ja sam nabacio Gcam i boje su lepše u odnosu na default kameru.

@somakoma

A prvo si se dvoumio da li da predjes a kada si odlucio ono ne moze ali uvek ima resenje. Eto vidis da ne mora striktno da uvek bude pisanja pojedinaca da se odnose na sve.

Editor fotografija nema free crop, nego može da se cropuje samo po presetima?
Post automatically merged:

Što se tiče kamere, ja sam nabacio Gcam i boje su lepše u odnosu na default kameru.
Ima free crop. To je kad udjes u editovanje, pa crop ona ikonica u kojoj je u sredini x.
Kamera je ispeglana nekih 50% bolje u odnosu na 10. Ono sto je sad samo duze, jeste obrada fotografije.

Da li se moze ukinuti ovo All Photos u Galeriji?
Bas me nervira....

Jedan savjet, nemojte radit update dialer (telefon) aplikacije, jer se opet vrati na staro, poblesavi.
Znači nakon što ste prešli na A11, pod pretpostavkom da ste radili hard reset, nemojte ažurirat dialer aplikaciju, bez obzira što vam je isto ponuđeno u trgovini play.

Lad uđem u Podešavanja/EkranViše opcija za Tamni režim ne mogu da isključim tamni režim za pojedinačne aplikacije. Razlog - ne prikazuju mi se aplikacije! Ima li neko rešenje?

Prilozi

• Screenshot_2021-03-18-07-02-13-151_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-03-18-07-02-13-151_com.android.settings.jpg
    35.2 KB · Pregleda: 9
Dugo im treba da se ucitaju nekad, probaj da ostanes na tom ekranu neko vreme.

To su resili na Xeu Weekly :D

Lad uđem u Podešavanja/EkranViše opcija za Tamni režim ne mogu da isključim tamni režim za pojedinačne aplikacije. Razlog - ne prikazuju mi se aplikacije! Ima li neko rešenje?
Nikakav problem nemam koristim uvek tamni rezim i meni su ucitane odmah app.
Jel si na 10 ili 11, mada mi je i na 10 i sad na 11 odmah ucitano ne znam sta bi kod tebe bio broblem

Sta si sad na global romu?

Pravo da ti kažem signal mi je na XEU bio lošiji par dana nego inače pa sam pomislio da nešto u XEU nisu zeznuli mada naravno nema logike. U međuvremenu se pojavio Global pa sam hteo da vidim kakvo je na njemu stanje što se jačine signala (na poslu nam je signal generalno loš ali na XEU ga nisam imao skoro nikako). Zaključio sam da su vremenske (ne) prilike uticale na privremeno slabljenje signala. Sad me mrzi da se ponovo vraćam na XEU

Meni global top sad nemam ni problem sa proxy senzorom doduse ne rekoh u 99% slucajeva nisam imao sa drugom maskom i na 10ci, a tu masku sam dobio u gift boxu kad sam uzimao telefon a kad sam dosao kuci ja sam to stavio ispod kreveta u decijoj sobi i zaboravio do pre nedelju dana. Uzeo ja da vidim posle skoro mesec dana sta ima u tom boxu kad ono tako dobra original karbon crna maska, ja se odusevim mada sam kupio jos jednu masku koju cekam jer nisam znao da ima u boxu ova maska, stavim ja oni izrezi odlicno pogodjeni ne kao sa onom silikonskom sto svi dobiju u kutiji sa fonom i jednom mi se za 7 dana desilo na 10ci da mi ukljuci pogresno displej, a na 11ci do sad nijednom, a ja se i za 10ku odusevio jer meni je to bio resen problem jer mi se sa onom silikonskom palio u svakom razgovoru po vise puta u istom pa ispritiskam sve i svasta licem.
A sad sa 11om i ovom maskom nijednom, tako da sam ostao duzan i to da napisem *** kad nisam se setio ranije.

Moguce da ti je maska lepo odradjena da pogodi rupe ako imas onu silikonsku, moja nije bila dobra.

Meni global top sad nemam ni problem sa proxy senzorom doduse ne rekoh u 99% slucajeva nisam imao sa drugom maskom i na 10ci, a tu masku sam dobio u gift boxu kad sam uzimao telefon a kad sam dosao kuci ja sam to stavio ispod kreveta u decijoj sobi i zaboravio do pre nedelju dana. Uzeo ja da vidim posle skoro mesec dana sta ima u tom boxu kad ono tako dobra original karbon crna maska, ja se odusevim mada sam kupio jos jednu masku koju cekam jer nisam znao da ima u boxu ova maska, stavim ja oni izrezi odlicno pogodjeni ne kao sa onom silikonskom sto svi dobiju u kutiji sa fonom i jednom mi se za 7 dana desilo na 10ci da mi ukljuci pogresno displej, a na 11ci do sad nijednom, a ja se i za 10ku odusevio jer meni je to bio resen problem jer mi se sa onom silikonskom palio u svakom razgovoru po vise puta u istom pa ispritiskam sve i svasta licem.
A sad sa 11om i ovom maskom nijednom, tako da sam ostao duzan i to da napisem *** kad nisam se setio ranije.
Da l ima da se kupi ta maska? Jesi li je viđao možda po online shopovima?

Da l ima da se kupi ta maska? Jesi li je viđao možda po online shopovima?
E iskreno nisam ni gledao mogu da pogledam na AE pa ti javljam a mogi i da ti fotkam ako ti hoces sam da trazis sve mi jednom tj nista mi nije tesko od ta dva.

Nakbolje bi bilo da pošalješ naziv maskice ako ga imaš negde u dokumentaciji pa ću je pojuriti

Nema naziv maske nazalost

Ima li još neko problem na A11 prilikom povezivanja telefona putem USB na račanar? Kada se poveže uopšte ne nudi opcije kao ranije nego samo puni.

Ima li još neko problem na A11 prilikom povezivanja telefona putem USB na račanar? Kada se poveže uopšte ne nudi opcije kao ranije nego samo puni.
A kad spustis notifikacijski panel , da li ti prikazuje ...ono da kliknes? Pa bi tu trebao moci da promjenis

A kad spustis notifikacijski panel , da li ti prikazuje ...ono da kliknes? Pa bi tu trebao moci da promjenis
Do računara je, sad sam ustanovio da na ženinom laptopu radi. Vidim da ima mogućnost sada i za Android auto što ranije nije moglo čini mi se za naš region.

E, to narode, igrajte se sa regionom. Meni je čuuuuudno radio fontele, dok nisam setovao Hong Kong kao Poco što je bio. A što sam onomad setovao HK, jer je kad se pojavio samo na par zemalja šljakao Face ID.

Kad spomenuh Face ID - kako mu radi bez onog lasera što imaju Apple, Poco i drugi neki telefoni? Nema šanse da radi noću?

Nije pouzdan. Slikom ga možeš prevariti. Ako ti to nije bitno onda OK. Nisam probao noću kako radi ali logika mi kaže da neće raditi nikako 😁😁 Proveri naravno.

Vrh Dno