Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Ja malopre da azuriram fon odvazim se pa sta bude kad ono medjutim ne postoji vise azuriranje, nema ga vise, ja sad poludeo jos vise.
Jel realno ovo? Jel se nekom desilo da nestane, hoce li se vratiti? O boze sad sam kupio Žaomi i nikad vise u zivotu, dzaba im sve i 108MB cam i procesor kad su ***** sa korisnickim iskustvom, boga mi uskoro ja ovo njesra prodajem i vracam se na OnePlus verovatno 8 cu uzeti koristio sam zadnjih 5 god OnePlus telefon ma milina nisam ni trebao da ga menjam i jos pre zamigaje sam imao A11 na telefonu starom 5 godina.
Razocaran sam.

Vezano za factory reset, ja uvijek poslije veće nadogradnje (skok za cijeli android) napravim hard reset.
Znači, ne radim klasično FR, nego u recovery mode i od tamo sve riješim.
I nikad nikakvih problema nisam imao, tipa neki veći bugovi i sl.
Isto ću napravit i poslije update-a na 12.5 kad stigne, jer smatram da se radi o velikom update-u.

Niko nije imao ovaj problem nestajanja apdejta? Sto duze koristim ovaj krs od telefona to sam sve blizi prodaji istog.

Naravno da je bilo slučajeva da nestane update, neko je bio pisao ovde(samo ne znam jel za ovaj model ili neki drugi) . Zbog čega, ne znam.
Krš :ROFLMAO:

Pitanjce za ljude koji su na Xiaomi.eu romu. Da li ste prvo radili wipe data pa kopirali zip i flashovali kroz twrp ili ste prvo kroz miui kopirali zip na flash pa flash kroz twrp pa onda tek wipe data?
Pokusavam prvu opciju i nikako da prekopiram poslednji beta na flash, javlja mi no space left on device iako dodje do 100% kopiranja. koristim 3.5.0 twrp

Pitanjce za ljude koji su na Xiaomi.eu romu. Da li ste prvo radili wipe data pa kopirali zip i flashovali kroz twrp ili ste prvo kroz miui kopirali zip na flash pa flash kroz twrp pa onda tek wipe data?
Pokusavam prvu opciju i nikako da prekopiram poslednji beta na flash, javlja mi no space left on device iako dodje do 100% kopiranja. koristim 3.5.0 twrp
kad udjes u twrp ides format data kucas yes nakon toga je interna normalno vidljiva i mozes kopirati rom.

to i radim ali nece da prekopira zip na internu, kopira dodje do 100% i kaze no space left on device. Ustavi normalno copy paste ne mogu ni da uradim (nece ni da pocne da kopira), nego radim adb push.
Kad pogledam sd kaze 100gb free

Naravno da je bilo slučajeva da nestane update, neko je bio pisao ovde(samo ne znam jel za ovaj model ili neki drugi) . Zbog čega, ne znam.
Krš :ROFLMAO:
I jel se vraca ili cao ragazzi? Posle koliko se vraca ako se vrati uopste.
Pa da krs jer sam ljut imao sam nebrojano puno telefona mobilnih od 1998 i nikad mi se nije desilo da mi azuriranje nestane samo sa ovom markom ili telefonom naravno od neke 2097/8 sam na androidu cim su izasli ako me secanje dobro sluzi davno je bilo a i ja sam sve losiji sa godinama nekako ode i pamcenje🤭🤭🤭

Ko je ažurirao telefon na Android 11, a ne želi Chat Bubbles, evo načina da se ugase:

Ovo radi i na zvaničnom MIUI sistemu, nije samo za XEU.

Dobro radi telefon sa Android 11, zadovoljan sam. Rekao bih da je rešeno par bagova koje sam imao na prethodnoj zvaničnoj verziji (povremeno providan notifikacioni bar, recimo).

E sad svi zadovoljni sa 11, dok sam imao azuriranje i neckao se jer su neki napisali da je lose ja cekao, kad sam skupio 00 i hteo da azuriram ono nestade a svi pocese da hvale 11, jesam baksuz od coveka...😁

Ovo je ažuriranje koje ide u etapama. Ti nisi ažurirao kada ti je telefon ponudio, pa je neko drugi "zauzeo tvoje mesto" u ovoj turi. Pojaviće to se ponovo, nema razloga za brigu.

A možeš i da ga skineš ručno, pa uradiš update: https://bigota.d.miui.com/V12.1.1.0.RJDMIXM/miui_APOLLOGlobal_V12.1.1.0.RJDMIXM_dd8bc663af_11.0.zip
Hvala za odgovor ali totalna glupost to nisam video nigde niti mi je igde pisalo da je etapno i da ako u roku od toliko i toliko ne instaliram neko ce drugi, sta je to "leba" pa ce nestane.
Auuu iskreno da sam znao da zaomi ima ovakve gluposti nikad tel ne bih uzeo iskreno prvi put u zivotu imam ovu marku i jos ucim sta i kako se ovde radi ali ovo nisam mogao ni da sanjam brt.
Hvala bogu naucih te nakon ovog primerka se vracam na OnePlus tamo sve radi kako treba od updejta do senzora i softvera.
Dzabe meni taj .zip kad ne znam kako se na zaomiju ubacuje tj apdejtuje rucno.
Evo vec 15 min radim rucno apdejt nebi li mi opet iskocilo obavestenje za 11-icu ali mrka kapa.
Tebi svakako hvala

Jedva su sredili animacije da ne stucaju i to tako sto su odvojili FSG da radi na zasebnom thread-u i ne kolje se sa resursima sa aplikacijama.

Zato na MiUI 12.5 sve radi idealno glatko sto se tice FSG. Da su to mogli da postignu, a da FSG ostane deo sistema, a ne launchera, verujem da bi uradili tako vec.

Sta dobijate promenom launchera, osim dizajna i mogucnosti zamene ikonica?

Hvala za odgovor ali totalna glupost to nisam video nigde niti mi je igde pisalo da je etapno i da ako u roku od toliko i toliko ne instaliram neko ce drugi, sta je to "leba" pa ce nestane.
Auuu iskreno da sam znao da zaomi ima ovakve gluposti nikad tel ne bih uzeo iskreno prvi put u zivotu imam ovu marku i jos ucim sta i kako se ovde radi ali ovo nisam mogao ni da sanjam brt.
Hvala bogu naucih te nakon ovog primerka se vracam na OnePlus tamo sve radi kako treba od updejta do senzora i softvera.
Dzabe meni taj .zip kad ne znam kako se na zaomiju ubacuje tj apdejtuje rucno.
Evo vec 15 min radim rucno apdejt nebi li mi opet iskocilo obavestenje za 11-icu ali mrka kapa.
Tebi svakako hvala
Skines taj fajl u telefon odes desno gore u cosku videces tri tackice pa kliknes tu pa kazes da mu das putanju gde se nalazi fajl i sam ce odraditi dalje sta treba, ili tako nesto bese da se radi.

Skines taj fajl u telefon odes desno gore u cosku videces tri tackice pa kliknes tu pa kazes da mu das putanju gde se nalazi fajl i sam ce odraditi dalje sta treba, ili tako nesto bese da se radi.
To mu onda dodje kao da sam uradio OTA nista nece obrisati i izbrisati app i podesavanja?
Post automatically merged:

Nema kod žutaća oću neću.
Izgleda...
Jedva su sredili animacije da ne stucaju i to tako sto su odvojili FSG da radi na zasebnom thread-u i ne kolje se sa resursima sa aplikacijama.

Zato na MiUI 12.5 sve radi idealno glatko sto se tice FSG. Da su to mogli da postignu, a da FSG ostane deo sistema, a ne launchera, verujem da bi uradili tako vec.

Sta dobijate promenom launchera, osim dizajna i mogucnosti zamene ikonica?
Ja licno navikao i lepse mi je sve sam lepo podesio i snimio podesavanja i sa jednim klikom vracam sve.

Da, ali da bi otključao tu opciju, dodirneš 10ak puta MIUI 12 logo na tom istom ekranu i ispisaće da je otključao dodatne opcije za instalaciju update-a.
To mu onda dodje kao da sam uradio OTA nista nece obrisati i izbrisati app i podesavanja?
Tako je. Ne briše ništa.

Da, ali da bi otključao tu opciju, dodirneš 10ak puta MIUI 12 logo na tom istom ekranu i ispisaće da je otključao dodatne opcije za instalaciju update-a.

Tako je. Ne briše ništa.
Meni to

Tako je. Ne briše ništa.
E jos jedno pitanjce to je za Global rom da ne napravim neku stetu? Hvala drug.

jos jedno pitanjce to je za Global rom da ne napravim neku stetu? Hvala drug.
Naravno. Ako update nije za tvoj telefon ili nemaš dozvole da ga instaliraš (dešava se sa ROMovima koji se instaliraju u etapama), telefon će odbiti da se ažurira. Tako da nemaš brige.

Ni ja ne vidim tu opciju :D Znam da je moglo u Poco launcheru, double tap radi samo za buđenje na system launcheru.
Ne mogu da ga nađem. Prvi dan kad sam nameštao fontele aktivirao sam i šljaka kao na Poco, samo zaključavanje.

Ona opcija što je Turn on and off je isključena, tako da nije ta, bila je samo opcija da se zaključa duplim tapom.
Post automatically merged:

Našao sam.

U Poco launcheru je: drži dugo negde na praznom ekranu homescreen, zatim zupčanik, pa more i dole je na dnu.

Za Poco launcher znam koristio sam do sada. Ali pošto gestures ne rade sa Poco i A11, prešao sam na default launcher koji nema opciju double tap zaključavanja.

Meni još nije stigao update na 11, a nešto se sad dvoumim da ga iskuliram dok ne reše, kad stigne. Mrzi me baš da se navikavam da zaključavam na dugme.

Pitanje za one koji su na A11 Global. Da li u gmail aplikaciji možete da prikačite neki fajl u mail koji šaljete? Ja ne mogu

Svi vi koji imate bilo kakve probleme koji drugi nemaju, hard reset i sve će bit uredno.

Nazad
Vrh Dno