Hahaha neko ko izradjuje projekte, pa mu je to vreme idealno 😂ahahaha ko je jos budan u ova doba 😂
E da isprave geste jos , bilo.bi top... Toliko sam se navikao da navigacijsku traku ne mogu smisliti
Nisi jedini 😄Ja jos uvek nisam dobio A11.
global stable 12.0.11
Vracanje navigacijskih tipki bi bas bilo odron.
Evo zato sto je to napisao mazzy.Sto ne bi imao navigacijske tipke? Zasto bi to neko ukinuo?
Mada bez njih je mnogo lakse i kada se naviknes, shvatis koliko se brze radi.
Ja sam blizu 4. 😂 Ali kada jednom predjes na takav nacin rada, vremenom shvatis da je to toliko logicno i jednostavno, da nikad ne bi pozelo na navigacijske tastere da vraca.Ja ih se ne bih odrekao, mozda je i do godina jer kad udjes u 5 deceniju zivota nesto nisi sklon novotarijama a cenim da si ti mladja "publika" i da ti odgovara bez ja probao njesra napravio nis ja to ne razumem bez tipki.
Ja ih se ne bih odrekao, mozda je i do godina jer kad udjes u 5 deceniju zivota nesto nisi sklon novotarijama a cenim da si ti mladja "publika" i da ti odgovara bez ja probao njesra napravio nis ja to ne razumem bez tipki.
Ne, nemas potrebe za resetom. Samo nastavis da koristis telefon kao ranije.Naravno da nema. Ja gazim polako 40-u i ne bih se vratio na nav.tipke nikad. Swipe-ovanje zakon. Jos od iPhone-a.
Nego, je l ste svi radili factory reset posle ažuriranja?
Mene to najvise odvraca. Ponovo silna podesavanja, instalacije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari