Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

To je onda glupost, nedostojan naziva Face ID, zna se koji je minimum zahteva sigurnosti i funkcionalnosti. Poco radio ko singerica, neće niko nikad da napravi relativno komparativan uređaj.

Nisam, ne bi trebalo da je moguće. Nije ni bitno, uvek bih odabrao pre ovaj fingerprint sa strane, ako već mora ili/ili. U specijalnim slučajevima mi je FaceID bio jako koristan, a to će valjda i ovaj moći da radi ponekad, ostaje da se proba.

Imam bitnije pitanje, da li može negde da se uključi da zavibrira kad uspostavi konekciju na pozivu? Ne mogu da nađem opciju. Takođe ne mogu da nađem da li postoji mogućnost da se dugo držanjem nekog od brojeva vrši quick dial? To je opcija koju imam od prvog telefona ikad, i bitne ljude imam na istom mestu već 20 i kusur godina, a kod svih telefona je bilo straightforward, prvi put stisneš i držiš dugme, ako nije konfigurisano, unosiš kontakt, ako jeste konfigurisano, poziva ga. Takođe broj + taraba otvara broj na SIM, umesto quick dial, a ko sad pobogu ima brojeve na SIM?

Nisam, ne bi trebalo da je moguće. Nije ni bitno, uvek bih odabrao pre ovaj fingerprint sa strane, ako već mora ili/ili. U specijalnim slučajevima mi je FaceID bio jako koristan, a to će valjda i ovaj moći da radi ponekad, ostaje da se proba.

Imam bitnije pitanje, da li može negde da se uključi da zavibrira kad uspostavi konekciju na pozivu? Ne mogu da nađem opciju. Takođe ne mogu da nađem da li postoji mogućnost da se dugo držanjem nekog od brojeva vrši quick dial? To je opcija koju imam od prvog telefona ikad, i bitne ljude imam na istom mestu već 20 i kusur godina, a kod svih telefona je bilo straightforward, prvi put stisneš i držiš dugme, ako nije konfigurisano, unosiš kontakt, ako jeste konfigurisano, poziva ga. Takođe broj + taraba otvara broj na SIM, umesto quick dial, a ko sad pobogu ima brojeve na SIM?
Što se tiče ovog prvog idi na Podešavanja-Aplokacije-Podešavanje sistemskih aplikacija-Podešavanje poziva-Napredne postavke. Tu ćeš naći opciju "Zavibriraj kad neko odgovori na poziv" Ako je to ono što ti treba

Jeste, i to radi sve vreme. Pošto radim od kuće zove me centrala iz firme kad god ja nekog zovem iz aplikacije, i za telefon je to javljanje na poziv, a ne pozivanje. Potpuno normalno je da ne zavibrira. :D

Sve radi super, a za dialer sam počeo da koristim favourites, umesto dugog držanja. Šteta što to nisu implementirali, ali neću da stavljam 3rd party još uvek, dajem sve od sebe da se naviknem na princip kako je dizajner zamislio.

Ja bio skinuo onaj fajl A11 da apdejtujem...izbrisao. Ne mogu da prelomim i predjem preko nedostatka gesti. Jucer upalio da stoji nav traka....ma nema sanse 😂

Koji launčer koristiš? Na Xiaomijevom stock launčeru gestovi rade normalno. Na ostalim launčerima tipa Nova ne.

Ma skini nemoj da se kao ja premisljas ziv se covek na sve navikne😂😂🤭🤭🤭

Drugari , jedno pitanje . Na mi 10t mi ne nudi apdejt , ali kad kliknem na tri tačkice ( miui verzija ) izbaci mi opciju "preuzmi poslednju obnovu" , a kada kliknem na to počne da skida neki apdejt . Pitanje je glupo , da li je to verzija androida koju već imam na telefonu ili je to nova ?

Nema na cemu👍

Uslikaj mu i nek trazi online
@panpetar Evo druze ona maska koju sam dobio ovo po sredini je magnet da te ne buni za auto.

EDIT: sad vidim da nece ninajedan nacin da ubaci fotku, ne znam kako da ti posaljem ne mogu sa tel ni da uplodujem na neki hosting fotki, to je onaj problem koji imam nakon nadogradnje na A11.
Preko sajta ne moze kaze prevelika fotka.

Kada hoću slike ili videe da šaljem direktno iz WA, na većini stoji da su 1970 god i nema ništa :ROFLMAO: iz galerije je sve ok....

IMG_20210318_225327.jpg

@panpetar Evo druze ona maska koju sam dobio ovo po sredini je magnet da te ne buni za auto.

EDIT: sad vidim da nece ninajedan nacin da ubaci fotku, ne znam kako da ti posaljem ne mogu sa tel ni da uplodujem na neki hosting fotki, to je onaj problem koji imam nakon nadogradnje na A11.
Preko sajta ne moze kaze prevelika fotka.
Ma nema frke, ništa hitno. Pravo da ti kažem zvuči čudno ali meni na A11 i ova maska koju sam uz telefon dobio ne pravi probleme. Bar za sada. Izgleda da sam naučio da držim telefon kako treba 😁 Kupiću neku masku u svakom slučaju

Uspeo sam nekako brt.

e trebam pomoc...onaj link sto ste postavljali za download global stock androida 11... Men i ovaj ne moze jer sam u Deu. Gdje je lista ovih da izaberem? Ovako mi je

Prilozi

• IMG_20210318_231907.jpg
    IMG_20210318_231907.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 10
  • IMG_20210318_232118.jpg
    IMG_20210318_232118.jpg
    88.1 KB · Pregleda: 10
Jel ovaj trebam?

Version: V12.1.2.0.RJDEUXM (MIUI12)
Size: 2.8G
Mi 10T/Pro EEA

Tvoj nije Global rom, verovatno ti je EEA varijanta. Gde si kupio tel?

Pa da tebi je EEA varijanta tj za EU trziste, nasi kuljeni u Srbiji su za global trziste zato taj rom sto je kolega postavio nece da moze kod tebe nadji EEA rom.
Edit: pa to mi je cudno nije mi jasno.

Ima fastboot i recovery...koji.fajl.skinut?

Fastboot pretpostavljam.

Edit: haj sacekat cemo nekog upucenijeg hahaha

Ne bi da upravo kako sam i mislio tvoj je EEA varijanta odnosno za EU trziste.

Vrh Dno