Što se tiče ovog prvog idi na Podešavanja-Aplokacije-Podešavanje sistemskih aplikacija-Podešavanje poziva-Napredne postavke. Tu ćeš naći opciju "Zavibriraj kad neko odgovori na poziv" Ako je to ono što ti trebaNisam, ne bi trebalo da je moguće. Nije ni bitno, uvek bih odabrao pre ovaj fingerprint sa strane, ako već mora ili/ili. U specijalnim slučajevima mi je FaceID bio jako koristan, a to će valjda i ovaj moći da radi ponekad, ostaje da se proba.
Imam bitnije pitanje, da li može negde da se uključi da zavibrira kad uspostavi konekciju na pozivu? Ne mogu da nađem opciju. Takođe ne mogu da nađem da li postoji mogućnost da se dugo držanjem nekog od brojeva vrši quick dial? To je opcija koju imam od prvog telefona ikad, i bitne ljude imam na istom mestu već 20 i kusur godina, a kod svih telefona je bilo straightforward, prvi put stisneš i držiš dugme, ako nije konfigurisano, unosiš kontakt, ako jeste konfigurisano, poziva ga. Takođe broj + taraba otvara broj na SIM, umesto quick dial, a ko sad pobogu ima brojeve na SIM?
Stock koristim. A a a a a normalno rade? Ja skontao da nisu 😁Koji launčer koristiš? Na Xiaomijevom stock launčeru gestovi rade normalno. Na ostalim launčerima tipa Nova ne.
@panpetar Evo druze ona maska koju sam dobio ovo po sredini je magnet da te ne buni za auto.Uslikaj mu i nek trazi online
Ma nema frke, ništa hitno. Pravo da ti kažem zvuči čudno ali meni na A11 i ova maska koju sam uz telefon dobio ne pravi probleme. Bar za sada. Izgleda da sam naučio da držim telefon kako treba 😁 Kupiću neku masku u svakom slučaju@panpetar Evo druze ona maska koju sam dobio ovo po sredini je magnet da te ne buni za auto.
EDIT: sad vidim da nece ninajedan nacin da ubaci fotku, ne znam kako da ti posaljem ne mogu sa tel ni da uplodujem na neki hosting fotki, to je onaj problem koji imam nakon nadogradnje na A11.
Preko sajta ne moze kaze prevelika fotka.
Ja imam problem sa svakom aplikacijom iz koje šaljem slike(viber, whatsapp, instagram...) da mi pokazuje "blank images" za slike koje su obrisane. U stock galeriji je sve normalno.Kada hoću slike ili videe da šaljem direktno iz WA, na većini stoji da su 1970 god i nema ništaiz galerije je sve ok....
Pogledajte prilog 301129
Od poslednjeg updatea aplikacije, taj je problem ali na dual app. Nesto ne stima kako treba sa samim whatsappom.Kada hoću slike ili videe da šaljem direktno iz WA, na većini stoji da su 1970 god i nema ništaiz galerije je sve ok....
Pogledajte prilog 301129
Skinuo sam onaj EEA recovery.... I odradio apdejt. Da je pogresan fajl, ne bi mi odradilo...valjda haha@Mazzy Mislim da je tebi potreban ovaj ROM: https://bigota.d.miui.com/V12.1.2.0...AGlobal_V12.1.2.0.RJDEUXM_cff0da241e_11.0.zip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari