Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Ja sad ni ne koristim Novu (inače Prime na skoro svakom telefonu), njihov launcher ima sve što mi treba. Stavio Pixel ikonice, app drawer, notification badges rade odlično, animacije su ekstra. Jedino fali double tap to sleep.

Jedino fali double tap to sleep.
Ne fali.
Podešavanja - početni ekran - double tap to sleep.
e44f60520362d1f75a23ad251dc9662c.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

I ja njihov koristim, mrzelo me novu da namestam..
Nego, kako si namestio pixel ikonice, preko teme ili?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Kako si stavio pixel icon pack,nesto ne vidim opciju u stock launceru ili si samo i instalirao

Poslednja izmena:
Ne fali.
Podešavanja - početni ekran - double tap to sleep.
e44f60520362d1f75a23ad251dc9662c.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Taman sam se ponadao, i pomislio da sam lud, ali ništa od toga :D nema kod mene

@djape08 @Zupermen preko themes, Pixel u pretragu, i ima tema od Pixel 4a,ides apply i odaberes samo ikonice.

2dba4fdd48cd04df30fe4c3d5be68894.jpg

Poslednja izmena:
Ne radi onda na stock, na xeu radi ekstra.
Toliko sam se navikao na 2tap2lock i 2tap2wake da ne znam kako bih koristio neki telefon bez toga. Power dugme ni ne koristim.

Nemam ni ja tu opciju na global.

Alex hvala, nisam se ni setio da pretrazim Pixel u temama.

Upravo mi stigao update na android 11
20f778514cad4d315dc7b46e27a25b0f.jpg

Na global nema 2tapto sleep, samo na xeu stable i weekly

Šta je ovde novo na android 11?

Za sad ništa novo nisam primetio

Mene je jako nerviralo to sto ne moze 2tap to sleep, godinama sam se navikao na to i ovde sam to preko Poco launchera koristio pa kad sam prešao na stock smirio se kad sam video da nema, al sam skontao da ima widget za lock, probaj sa tim kao zamenom, ja ga stavio dole i sad mi i to skroz ok..
c4a63ada66eea1b08de5197192a3b0d8.jpg

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Nisam baš zadovoljan ovim updateom. Neke aplikacije neće uopšte ni da se pokrenu.
ebbb028025732f37dda50651d601e7f4.jpg

5minuta ne moze da drzi apps u multitaskingu novi update a da ne uradi refresh,o system gestures bolje i da cutim,ko je na A10 neka i ostane tamo.

Poslednja izmena:
Ako nisi radio clean install onda verovatno zbog toga zeza. Kad god sam radio dirty uvek sam imao problema i milion bagova. Bar na xeu romu.

Kako ne moze da drzi apps u multitaskingu? Meni aplikacije stoje danima. Sta fali system gestures?

Ja sam instalirao jutros, apsolutno nikakav problem ni sa ram managementom ni sa gestures. Sve stock

Sto se ram managmenta tice stoje apps koliko hoces ali kad se izvlace uvek radi refresh iako je pod battery saver stavljeno no restrictions,pogotovo chrome kad ima vise tabova nema sanse da vrati kako treba uvek uradi refresh ako je nekom drugacije voleo bih da znam kako,a za home swipe up gestures sam navikao i na novu,nema sanse ista drugo da koristim a resenja nema vidim za A11 zato sam i rekao da se vracam na A10 to je to.

Nazad
Vrh Dno