Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Znaci ne gasis app iz taska. Isto i ja i drzi tab tacno na mestu na kom sam ostavio

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Imam jedno pitanje, zasto se refresh rate sam smanji na 60Hz ako namestim na 144? Posle određenog vremena (mozda restarta) samo se smanji.

Misliš sa 90 na 60 Hz?
Ja to nisam primetio.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

U pogrešnoj si temi ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Što reče čovek. Mi 10 nema to osvežavanje. A meni nikad nije sišao na 60.
698a4d6e2c34ba6f67ef0aee5633fcb5.jpg

Sad vidim izvinjavam se, ne znam kako sam ovde zavrsio [emoji23]

To ima na mi10 t/pro , to je ustvari feature, cak moze da ide i manje od 60hz

I kad podesiš na 90Hz, to nije konstantno, adaptivno je. Kad nema potrebe spusti ga na 60Hz, što je skroz ok.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Koju aplikaciju koristite da vam broji korake?

Sistemska aplikacija koliko ja vidim ne postoji...

Health huawei cini mi se da je nekako najbolja ako vec nema sistemske.

Šta nije Mi Fit službena Xaomi Health aplikacija...ne vjerujem da nemaju svoju vlastitu?

P40Pro+ & Tapatalk

Jel su telefoni iz Mts-a otključani za sve mreže?

Uzeo bih ženi uz moj paket, ona je Vip.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Odavno se telefoni ne zaključavaju na mrežu.
Moj je iz MTS i otključan je.

Šta znam, nije loša baterija. Od ovolike baterije sam očekivao malo više, mada šta god mu radio izgura mi dan bez ikakvih problema. Nekad sa 40%, nekad sa 20%.
Osvetljenje 60-80% kombinovano wifi i 4g, dosta skrolovanja i društvenih mreža.
QDkLPg2.jpg

Da li ove notifikacione ikonice sto su u boji mogu da se nameste da budu bele/crne a da se ne menja cela tema telefona?
Kao i u notifikacionom centru ona plava boja, jel moze da se promeni da bude neka druga, kao sto je omoguceno na Oxygen ili stock androidu?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam kako je na stock romu, ja na xeu imam opciju da izaberem da li će obaveštenja imati izgled ikonice aplikacija ili bele/crne linije. Isto ima i za AOD.
Ovo za centar mislim da ne može da se promeni, ne dozvoljava to MIUI (bar nije moglo pre par meseci kada sam probao). Realno malo je i smorila ova plava boja.

Ruzna mi ta plava iskreno, voleo bih kad bi moglo da se promeni. Ruzna je i na stock ali se malo vise uklapa u ceo sistem nego ovde na memeui. Pogotovo su te male not. ikone u boji ruzne.

Nisam jos uvek uzeo telefon ali se raspitujem o tim sitnicama koje su meni bitne, prelamam jos uvek. :D

Danas gledam blind test kamere na techtablets kanalu, i bio sam ubedjen da sam prepoznao xiaoni jer je imao najlosiji zvuk i sveukupno meksi/ispraniji izgled. Vec sam bio malo razocaran. Medjutim, to je bio ip 12 pro. :d :d

Edit: jel magisk ono vezano za custom rom? Nije valjda da cu morati da menjam romove [emoji24][emoji22][emoji29][emoji1785][emoji31][emoji1782]

Edit 2: promasio sam temu, mislim na Mi10t, ali svejedno je Miui u pitanju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema takve opcije, probaj flesovati kroz twrp, ali nisam siguran da moze.

Kupih i ja ženi juče ali dok stigne Nilkin case i staklo biće kod mene, a kod nje moj Mi 9T.

Prvi utisak, cigla, LCD, fluidnost. Ko proguta prva dva dobiće TOP telefon.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Danas sam kupio OTG flešku (USB-C) tako da me ova nova muka sa TWRP više ne dotiče.
:)

Vrh Dno