doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
Pre 2 meseca, nov.
Imaš li neki info za koje verzije ide prvo eu,global?
Ja sam pre ovog imao note 13 obican i dobio sam hyperOS i A14, sta se desava sa pro verzijom niko ne znaPre 2 meseca, nov.
Ne ide to bas tako druze...moraces da otvoris svoj.Dal ima neko account od xiaomi mi jer ja nemam a nikad pre nisam koristio xiaomi mobilni Da mi da samo da otkljucam account da mogu da ga root ako nekom ne treba akaunt ili bi ga podelio samnom mnogo bih mi znacilo
Ma to je ok al ne bih voleo da cekam basNe ide to bas tako druze...moraces da otvoris svoj.
to je glupavi Guglov način rada koji Xiaomi nije promenio, a Samsung je odlično odradio sa color paletom i biranjem nekoliko kombinacija boja sa pozadine.U HyperOS-u uopste ne postoji opcija da promenis color paletu pa onda stavis neki wallpaper gde preovladava zelena boja i neke Google aplikacije (messaging, phone, chrome...) dobiju zelenkastu temu sto svakako korisnik nije zeleo kao nuspojavu
nema, samo u Kini za sada a i to je u beti. nema ni na xiaomi.EU ako ti je za utehuPozdrav,
Imate li vi na 14 ultra opciju dynamic wallpapers na hyperos 2?
Gledam na yt da ima i ta mogucnos, međutim kod mene je nema, hyperos 2.0.5.0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari