Na legalan način mislim da je nemoguće.Kako da ugasim sat u gornjem levom ćošku , nervira me da mi stoji dva sata na rkranu
Ovo je od pre dve godine za Miu pa probaj ne znamKako da ugasim sat u gornjem levom ćošku , nervira me da mi stoji dva sata na rkranu
Iskreno ne bi me cudilo ni ovo, a pre nekih 2,3 nedelje su obajvili da note 13 serija dobija update.Još jedna loša vest iz Xiaomi-ja
![]()
HyperOS 2.1 Updates are not coming for Redmi Note 13 / 14 Series, POCO X6, X7 and more - HyperOS Insider
Xiaomi has launched HyperOS 2.1 updates already for bunch of new smartphones which comes with latest features and optimizations. These updates provide us newhyperosinsider.com
Imam clock widget , vidi se na slici ali i dalje mi stoji taj sat gore levo . Inače na službenom Redmi Note 11 mi ne stoji taj sat gore levo .Ovo je od pre dve godine za Miu pa probaj ne znam
Place a clock widget and then the cock on the top left corner will disappear
Koji tabor (po tebi) ima najveće izglede ?U zadnje 2-3 godine mnogo muljaju sa ažuriranjima. Te ovaj model dobija, onaj ne dobija. Srećom ne žurim se da menjam fon, ali ako ovako nastave prelazim u neki drugi tabor.
Slažem se. Trenutno deluju najozbiljnije.
Da podelim svoje iskustvo. Skoro deceniju sam bio korisnik Xiaomi i Poco telefona. Generalno, vrlo sam zadovoljan sa tim iskustvom i lično sam navijao da predju na neki viši nivo i da se pošteno "pošibaju" sa Samsungom. Bukvalno sam postao njihov vatreni navijač i želeo sam da uspeju i postanu ono što sam ja želeo da postanu.Slažem se. Trenutno deluju najozbiljnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari