Daki_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020
- Poena
- 155
To sam video, ali tu sakrije i poruku i pošiljaoca. Na Viberu ima opcija da sakrije poruku a pokaže ime pošiljaoca, za sms izgleda nema
baterija drži nešto malo duže jer je rom deblotovan, osnova mu je kineski. whatsapp ti neće raditi čim otključaš bootloader. ja sam se zato i vratio na stock rom i zaključao ga ponovoIma li neko info kako se ponasa baterija kada se uflesuje ROM sa xiaomi.eu sajta (HOS stable npr.) ???
Meni normalno radi WA na Xeu hyperOs... Sto se tice baterije, nisam primetio razliku...baterija drži nešto malo duže jer je rom deblotovan, osnova mu je kineski. whatsapp ti neće raditi čim otključaš bootloader. ja sam se zato i vratio na stock rom i zaključao ga ponovo
Za moju 14u nema custom recovery pa ne mogu da ga rutujem normalnim putem. Wa može da radi sa magiskovim modulima, ali opet mora pečovanje biitloadera da se radi... Ako se samo otključa rom, stok ili bilo koji wap ne radi. Ako je telefon rutovan, kao što kažeš radi.Hmmm.
Za WA da nece da radi sa otkljucanim b/l prvi put cujem
Imao sam takav rom na Mi13 i koliko se secam sve mi je radilo ali se ne secam dela oko baterije![]()
Samo 1% za celu noć ?nema podesen schedule. svakako trosi 1% za noc pa mi nema smisla
Hvala, dobih i na X14.Isključi adguard na kratko ako si postavio private vpn i pojavi se
Kako si uspeo da podesiš za fon da ima toliko smanjenu potrošnju ?Samo 1% za celu noć ?
Znači savet je isključiti Private VPN ili samo odblokirati za reklame ?Isključi adguard na kratko ako si postavio private vpn i pojavi se
probao sam i to ali svejedno je izbriše sa svega. najgore je od svega što se ne sjećam da je bilo prije, imam osjećaj da je to tek odnedavno.Koliko se secam, nikako
Jedino da iskljucis Auto Sync pa da raucno sve radis kad i kako ti je potrebno.
Neka me neko ispravi ako gresim!
ne ostaju, ako je izbrišem sa uređaja nestane iz gugle foto, vratim je iz kante ona se pojavi i na gugle foto, tražio po postavkama da nema šta, ali ništa , nije da mi nešto treba, ali nekako gubi smisao. zato i prebacujem da mogu ovamo da brišem. baš čudno. nes jećam se da je tako bilo ili se nešto poremetiloKoliko znam kad obrises slike iz galerije (telefona) ostaju na google foto.
A ako hoces da iz google foto obrises, a da ti ostanu na tel....napravis novi folder i prebacis te slike koje zelis da cuvas, ne ubacujes taj folder u sinhronizaciju.
Jedino sto mora rucno da se radi.
Tako je a ako hoces i sa googlea to moras peske t.j. rucno. Najbolje je uci preko racunara i sa deane strane udjes u galeriju i mozes sta zelis da radis. Prethodno kao sto je navedeno iskljuciti sinhro jer ce sve ponovo vratiti.Koliko znam kad obrises slike iz galerije (telefona) ostaju na google foto.
A ako hoces da iz google foto obrises, a da ti ostanu na tel....napravis novi folder i prebacis te slike koje zelis da cuvas, ne ubacujes taj folder u sinhronizaciju.
Jedino sto mora rucno da se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari