Evo kupio sam i zamenio 11T pro za 13T pro, za sada je sve ok ali ima nekoliko mana koje necu navoditi ovde jer mislim da su softverske. Ono sto bih naveo je da se 13T pro mnogo vise pregreva na istom 120W punjacu nego sto mi se ikada pregrevao 11T pro. Da li to ima veze sa SoC ne znam ali eto info.Pa mnogo vise su uprskali sa SD888 nego D9200. Ta dva SoC-a nisu za poredjenje uopste.
Slabo im ide prodaja izgleda. Verujem da ce opet snizenja i za njega i za ostale modele drugih brendova za Black Friday.Snizena cena 13t na 60 hiljada.
Pa možda i to a možda je i ovo neka realna cena. Tako je i redmi note 12 pro 5g malo malo pa na akciji za 36,37 hiljada a ne verujem da se loše prodavao.Slabo im ide prodaja izgleda. Verujem da ce opet snizenja i za njega i za ostale modele drugih brendova za Black Friday.
Ako se gleda taj "realni" nemam reči.
Kao da sam ja uzeo tel. na test.
Bitno je kakav je telefon u realnosti za ovu cifru (530e) ka kojoj ide i po kojoj smo ga platili svi mi u preorderuNisam ga navodio zbog gledanja, već zbog toga što lokalna kancelarija nije dostavila Benchu telefon na test, dok im je realni odradio jako loš marketing za dž
Neće se ovaj telefon kod nas proslaviti bez obzira na cenu.
Ima podosta pisano o ta dva, ali ajde recimo kratak fokus na kameru, ne znam da li je manje poznato ali 12tPro recimo ima isti senzor kao i Galaxy 23 Ultra..doduse glavni ako je to nekome važno, eto. 13t i 13tPro su realno naslednici ali nemaju baš toliko naprednije perfrormanse koje opravdavaju tolike cene(ukrajina, gaza znam znam, inflacija)..Bio sam ubeđen da uzimam A54 ali unapređenje na poslu je to promenilo a Šaomi volim pa šta biste vi - 12T Pro ili 13T?
Najbitnije stavke kamera, baterija i ekran.
Hvala svima unapred.
Veruj mi da sam sve pročitao na forumu o tim modelima... Da ti kažem kao bratu, najviše me kod 12T Pro vuče Snapdragon, najiskrenije.Ima podosta pisano o ta dva, ali ajde recimo kratak fokus na kameru, ne znam da li je manje poznato ali 12tPro recimo ima isti senzor kao i Galaxy 23 Ultra..doduse glavni ako je to nekome važno, eto. 13t i 13tPro su realno naslednici ali nemaju baš toliko naprednije perfrormanse koje opravdavaju tolike cene(ukrajina, gaza znam znam, inflacija)..
Ovde sam bio napadnut sa svih strana zbog toga što sam tvrdio i još uvek tvrdim da 13T ne vredi onoliko koliko košta. Sutra snimam recenziju Xiaomi 13T pro, pa ću i tada reći mišljenje o tom modelu.Prvo SMS, pa me onda nazvao kurir. Sad nam u Postexpresu radi ok kurir.
Pre njega bio neki lik koga sam zvao raznosač papirića, jer samo dođe i u sanduče ubaci cedulju i ode (sve pokriveno video nadzorom). Lik je namerno zvonio na interfon nekom od komšija da bi ispalo kako nisam bio kod kuće. Kada sam se žalio u pošti (više puta) kaže njegov šef da na adresi nije bilo nikoga.
Ali najveći balvan je bio lik iz AKS, koji se uredno najavio i rekao da je u gužvi i da dolazi za 5 min, pa ako mogu da izađem ispred. Čekao sam ga 20 minuta, pa sam ga nazvao, pa je rekao eto ga za 5 minuta, pa ga opet nije bilo 20 minuta i naravno odustao sam. Iz AKS kažu da ga nisam sačekao, već da je on čekao mene 5 minuta
Inače, tema nam je totalno zamrla. Izgleda da se ova dva modela ili nisu naišli na dobar prijem kod publike ili ga ignorišu jer benchmark nije uradio recenziju i dao mu potrebnu medijsku pažnju.
Imaš 13T za 455e. Ali je i to puno za taj model. Još mesec - dva i biće cena koliko je i realno, 400e.Mislio sam 13t pro da narucim ,ali sad pogledah mi store smanjio cenu 13t,16000,pa je sada 59999,pa sam bas u nedoumici jer je sada razlika u ceni ogromna a pro nije tol'ko bolji
Ni Pro ne vredi koliko trenutno košta.Ovde sam bio napadnut sa svih strana zbog toga što sam tvrdio i još uvek tvrdim da 13T ne vredi onoliko koliko košta. Sutra snimam recenziju Xiaomi 13T pro, pa ću i tada reći mišljenje o tom modelu.
Ovde sam bio napadnut sa svih strana zbog toga što sam tvrdio i još uvek tvrdim da 13T ne vredi onoliko koliko košta. Sutra snimam recenziju Xiaomi 13T pro, pa ću i tada reći mišljenje o tom modelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari